Dzieci OnLine

AIDS/HIV NARKOTYKI SEKTY - Palenie Fajki

Pan_Feanor - Pią 07 Sty, 2005 08:14
Temat postu: Palenie Fajki
Czy ktoś z was pali Fajkę ?
A jak tak to jakiego tytoniu używa i jaką ma fajkę. Jakieś ciekawe techniki ubijania lub palenia ? Zapraszam do dyskusji...
Anonymous - Pią 07 Sty, 2005 15:14
Temat postu:
Ja miałam palić fajkę mamy, ale gdzieś się zgubiła i tak zostało... slyszałam, ze tytoń wiśniowy jest dobry, a przynajmniej ładnie pachnie Wink
Pan_Feanor - Pią 07 Sty, 2005 15:54
Temat postu:
Ładnie pachnie, a smak zależy od firmy,z owocowych dorwałem jeszcze Creamy Scherry (czyli vaniliowo wiśniowy) i śliwkowy. Poluje na jabłuszko ale ciężko dostaćSad
Anonymous - Pią 07 Sty, 2005 16:37
Temat postu:
Popatrze w BB i jakby Kasia przyjechała to najwyżej jej kasy podeślesz to kupi jabuszkowy... a z resztą koleżanki się zapytam
panienka_wierzba - Sob 08 Sty, 2005 09:09
Temat postu:
No tak ale JAbłkowy fajkowy a nie do fajki wodnej bo to różnica Smile
kelas - Sob 08 Sty, 2005 11:25
Temat postu:
Polecam Staropolski nr 1. Bardzo lagodny i przyjemny smak. Zapach niezbyt intensywny ale za to nie przeszkadza otoczeniu Smile.

Ja najchetniej wracam (choc bardzo malo pale) do Kentucky Bird. Trudno go dostac w trafikach ale smakuje pysznie. Pali sie bardzo wolno, w saszetce troszke wilgotny.

Co do fajek to najbardziej przypadly mi do gusty fajki z gruszy. Taka tez wlasnie mam.
A i M Bednarczyk nr. 23.
Vellana - Sob 15 Sty, 2005 21:01
Temat postu:
heh no coz, ja fajke to tylko probowalam u kogos kilka razy. a tyton waniliowo - wisniowy ejst najlepszy.. Smile
Anonymous - Pon 24 Sty, 2005 12:44
Temat postu:
od fajek można dostać raka krtani. znam marynarza który palił fajkę i miał potem przez to problemy.
kelas - Pon 24 Sty, 2005 14:48
Temat postu:
Mozna dostac tak samo raka krtani jak i od papierosow. Oczywiscie nie tylko krtani.
Wkoncu to jedno i to samo.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group