Dzieci OnLine

O Forum - podpis

Anonymous - Pią 07 Sty, 2005 22:09
Temat postu: podpis
ToJa,mogłabys zrobic mozliwosc troszke dłuzszego podpisu,np 350 liter...Blagam Smile
Anonymous - Pią 07 Sty, 2005 22:29
Temat postu:
2550 liter ci nie wystarczy? A w sumie z tego co wiem 350 to mniej, chyba, że ja juz liczyć nie umiem
Elly - Sob 08 Sty, 2005 13:55
Temat postu:
Cos mi sie wydaje ze Gabrze chodziło o 3500 liter Razz
Anonymous - Sob 08 Sty, 2005 19:51
Temat postu:
y-ym.O 350!ja mam takie cos koło pola gdzie podpis mozna napisac :Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255..Pewnie moderatorzy mogą wiecej bo np EU07 ma długi podpis.Mi chodzi tylko o to zeby umiescic taki tekst (z enterami) w podpisie:
Noc,a nocą gdy nie śpię
Wychodzę choć nie chcę,
Spojrzeć na chemiczny świat,
Pachnący szarością,
Z papieru miloscią,gdzie Ty i Ja..
I jeszcze ktos,niewiem kto
Chciałby tak,przez kilka lat,
Zbyt zachłannie i troche przesadnie
Pobyć chwilę sam,chyba go znam...
--------------
To jest taka piosenka myslovitz- długosc dzwieku samotnosci.Oczywiscie mi nie przeszkodzi jak to bedzie bez enterów,w 1 ciągu,ale pisze ciagle ze podpis jest za dlugi!! Sad
Ona89 - Sob 08 Sty, 2005 20:20
Temat postu:
YYYYY Gabra chyba ci się coś pomieszało. Próbowałaś to napisać z enterami?, bo w jednym ciągu to raczej to się nie zmieści. Masz 255 znaków? Bo u mnie jest 2550 . Sprawdź jeszcze raz, czy przypadkiem nie zapomniałaś o tym jednym "0"
Elun - Sob 08 Sty, 2005 21:36
Temat postu:
ja mam tylko 255 znakow, sprawidzialm przed chwila i jakby ktos sie czepial, to mowie, ze jak kiedys chcaialm dac podpis dluzszy o 2 wersy, to pisalo, ze jest za duzo znakow Neutral
Anonymous - Nie 09 Sty, 2005 13:01
Temat postu:
Czyli my modzi mamy większe pole do popisu biggrin a ja jak nie mogłam na innym forum dać dłuższego podpisu to skracałam zawsze o coś i zamiast tego dawałam (...)
Elun - Nie 09 Sty, 2005 14:38
Temat postu:
jak dla mnie to niesprawiedliwe. Co za roznica, czy ktos jest zwyklym uzytkownikiem, czy modem? Bo dla mnie tylko taka, ze mod ma obowiazek pilnowac przestrzegania regulaminu.
Anonymous - Nie 09 Sty, 2005 14:44
Temat postu:
AmazonkAA napisał/a:
jak dla mnie to niesprawiedliwe. Co za roznica, czy ktos jest zwyklym uzytkownikiem, czy modem? Bo dla mnie tylko taka, ze mod ma obowiazek pilnowac przestrzegania regulaminu.

no wlasnie... Rolling Eyes nic dziwnego ze sie pchająRazz
Ona89 - Nie 09 Sty, 2005 20:51
Temat postu:
Gabra napisał/a:
AmazonkAA napisał/a:

no wlasnie... Rolling Eyes nic dziwnego ze sie pchająRazz

Jak ktoś już się pcha na moda to na pewno nie dla podpisu. Nie każdy chce umieszczać w podpisie tekst jakiejś piosenki, albo inny ogromnych rozmiarów, że trzeba przesówać stronę pół minuty, żeby w końcu zobaczyć następny post.
Anonymous - Nie 09 Sty, 2005 21:58
Temat postu:
Gabra a ja mam pomysł. biggrin
Daj sobie text piosenki na niewidocznym tle w obrazki i poprostu zalinkuj. Wink Zmieści się.

A co do pchania się na moda - zgadzam się z Ona89, że to wyższe cele, takie jak np. ostrzeżenia czy gwiazdki po nickiem...
Anonymous - Nie 09 Sty, 2005 22:00
Temat postu:
dzieki:* ale nie umiem robic przezroczystego tła Sad
zrobi mi ktos?
Anonymous - Wto 11 Sty, 2005 22:08
Temat postu:
No i już sobie poradziłaś. Wink

Pozdrawiam.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group