Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - I znów o włosach...

wera - Pią 07 Sty, 2005 22:57
Temat postu: I znów o włosach...
mam małe pytanko, bo zastanawialam sie jak to robią inne laski, chodzi mi o wlosy łonowe, czy golicie wszytsko, a może w ogóle, albo ja już nei wiem jak. Prosze o zabranie głosu Smile
mroweczka - Sob 08 Sty, 2005 20:00
Temat postu:
Ja zgoliłam tylko raz. To było straszne,bo zrobiłam to zwykłą jednorazówką. Najpierw obcięłam(bo jednorazówka nie ogoli za długich włosów) a potem zgoliłam. TYlko te na łonie. Te "dalsze" obcięłam zwyczajnie,wolałam nie kombinować. Włoski odrastały dość szybko ale pierwsze 3 dni były starszne. Wszystko swędziało i piekło,bo włosy odrastały. A później były takie sztywne,króciutkie i drapały...Dlatego jak już to polecam jakieś specjalne...hm...sprzety Wink
Mróweczka Kwiat
Anonymous - Sob 08 Sty, 2005 21:20
Temat postu:
Ja też raz zgoliłam. I poprostu nie potrafiłam wytrzymać. Neutral Zgoliłam na takiej samej zasadzie jak mróweczka - tu na górze maszynką, a tam na łonie obcięłam minimalnie nożyczkami. Jednak jak zrobiłam to drugi raz, to w ogóle nie czułam, że odrastają. Wink
Ja Ci polecam pianki do bikini (np. Veet) albo poprostu maszynkę (najlepiej a ruchomą głowicą, ale 'zwykłą jednorazówką' też będzie dobrze ^.^). Smile
Elun - Sob 08 Sty, 2005 21:25
Temat postu:
ja juz golilam pare razy, jak szlam na basen latem, zwykle jednorazowka. Ale potem strasznie drapie, jak odrastaja Confused
Anonymous - Nie 09 Sty, 2005 09:08
Temat postu:
Ja "na górze" goliłam jednorazłwką, ale nałożyłam piankę, a niżej obcięłam nożyczkami. Przez pierwszy dzień było spox, ale jak zaczęły odrastać to pożal się Boże!!! Piekło,szczypiało i drapało....Najbardziej wkurzające było jak miały ok 1mm- 2mm wtedy były takie twarde i sztywne.... NIE POLECAM DEPILOWANIE "TYCH" MIEJSC, chyba że specjalnym kremem do okolic bikini Wink
panienka_wierzba - Nie 09 Sty, 2005 15:24
Temat postu:
ja tam goliłam ^^ jak dziewczyny napisaly za pierwszym razem swędziało drapało czy co tam =] ale kiedy to bylo juz nie pamietam =) zwykle zwykła jednorazówką
Pulkownik Nikt - Nie 09 Sty, 2005 15:30
Temat postu:
Nie nie gole Smile Lubie swoje wloski sa wygodne cieple no i nie chce aby mnie swedzialo.
rodzynka - Nie 09 Sty, 2005 19:23
Temat postu:
no golimy golimy, na zero. I jak w ogóle można nie golić???!!!! Czym zwykła maszynką jednorazówką i jest ok.
kuina1418 - Sro 12 Sty, 2005 11:28
Temat postu:
mam rade !!jak sie podmywasz to namocz włoski tak z mydełkiem żeby zmiekły potem wiesz opłukujesz i wycierasz jak juz są suche to obetnij nożyczkami ale zeby sie nie zaciąc a potem użyj maszynki i masz gwarancje ze nie bedzie Cie swędzialo,
PS gdy ja pierwszy raz zrobiłam to bez namoczenia to myslałam ze zadrapie sie na smierc ale stralam sie nie drapac no bo wiesz jak to wygląda i pamietaj o namoczeniu!!!!!!!!!!!!!!!!!

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group