Eurynomos napisał/a: |
A jeżeli chodzi o czarnoskórego papieża, to czemu nie? Osobiście nie widzę żadnch hm... przeciwskazań żeby tak się stało. |
Cytat: |
Czy uważacie że w przepowiedniach jest ziarenko prawdy czy może nie |
A jeżeli chodzi o czarnoskórego papieża, to czemu nie? Osobiście nie widzę żadnch hm... przeciwskazań żeby tak się stało. |
Przewiduję również że nastąpi trzęsienie ziemi na olbrzymią skalę i pochłonie olbrzymią liczbe istnień. |
Pulkownik Nikt napisał/a: |
Ojojoj ! Jakas ty czula i wogle na miss swiata sie nadajesz ![]() |
Czy my ludzie musimy umieszczac sie w srodku swiata i robic ze swojej smierci wielkie halo i koniec wszystkiego? ;/ |
Kinga napisał/a: |
No cóż ... zapewne każdy ( a może i nie ) Kiedyś tam sie zastanawiał nad sensem istnienia
I tak własnie po przeczytaniu paru książek przepowiednie Nostradamusa etc ... I po tym Tsunami tak mnie jakoś tchnęło strasznie Bo cóż ... Nostradamus opisł zamach na WTC ... opisał że umrze papież wybuchnie 3 wojna światowa że papieżem zostanie człowiek czarnoskóry ... Fakt faktem że to mogą być jakies tam brednie ale mimo wszytsko te "brednie" działają na wyobraźnię I tak mi w łapki dziś wpadł nowy wprost i artykuł o tym co nas czeka w roku 2005 I cóż tak po krótce ( bo nie chce sie rozpisywac a tylko rozpocząc dyskusję ) w tym artykule jest właśnie o wybuchu 3 wojny światowej o śmierci papieża ... etc etc Czyli tsunami może nie być ostatnią tragedią jaka nas czeka Chcialabym zapytac sie co wy o tym sądzicie patrząc na niedawną tragedię w Azji i ogólnie Czy uważacie że w przepowiedniach jest ziarenko prawdy czy może nie |
elfkaNenar napisał/a: |
No cóż powiedzmy, ze z tego co pamietam 2012 to kuniec świata, ale nie zapominajmy, ze teraz 2005 nie jest, bo ktoś się pomylił w obliczeniach, niestety nie pamietamw którą stronę i o ile lat, ale chyba mamy więcej niż 2005 lat, albo no nie pamiętam qrde, zebym jeszcze to gdzieś znalazła |
Pulkownik Nikt napisał/a: |
Swiat sie rozwali? Heh... Zmienia sie i tyle. Czy my ludzie musimy umieszczac sie w srodku swiata i robic ze swojej smierci wielkie halo i koniec wszystkiego? ;/ |
czy Nostradamus potrafił przepowiadać? mówił bardzo okrężnie |
Konicec swojego życia to jest koniec wszystkiego , przynajmniej dla ciebie. |
Kinga napisał/a: |
Co do przepowiedni o WTC to bylo coś takiego że dwaj wielcy bracia zostaną powaleni bylo tam jeszcze pare szcegółów ale nie chce wam macic bo juz zbytnio nie pamietam ![]() |
panienka_wierzba napisał/a: | ||
pomylili się o 6 lat, tylko niwadomo w którą strone =) więc może być za rok albo za 13 ![]() Ja się tam tym nie martwię, staram się więc robić zazwyczja wszystko co chcę zrobić i nie żałowac potem tego co zrobiłam, a czy Nostradamus potrafił przepowiadać? mówił bardzo okrężnie, sposując jego metodę wszystko co bym powiedziała (napisała jako przepowiednię) w jakiś sposób by się spełniło =). |
elfkaNenar napisał/a: |
No cóż powiedzmy, ze z tego co pamietam 2012 to kuniec świata, ale nie zapominajmy, ze teraz 2005 nie jest, bo ktoś się pomylił w obliczeniach, niestety nie pamietamw którą stronę i o ile lat, ale chyba mamy więcej niż 2005 lat, albo no nie pamiętam qrde, zebym jeszcze to gdzieś znalazła |