Dzieci OnLine

Na luzie... - zy kiedykolwiek WO¦P uratowa³a wam zdrowie a moze ¿ycie?

Anonymous - Pon 10 Sty, 2005 23:16
Temat postu: zy kiedykolwiek WO¦P uratowa³a wam zdrowie a moze ¿ycie?
Ostatnio moja kolezanka powiedzia³a, ze nie wspomaga WO¦P bo uwaza ze to nie potrzebne... oczywiscie wszystkich to zdziwilo bo kazdy uwaza WO¦P za ¶wietne ja oczywiscie tez. Przyznam sie nawet... ze ich sprzet uratowa³ moje zdrowie... jakos rok temu przebilam sobie blone bebenkowa i mialam operacje na ucho... juz jets oki i normalnie dobrze slysze. Ale gdyby nie ten sprzet moze mialabym jakies problemy.

Mo¿e kiedykolwiek Wam WO¦P uratowa³o zycie albo zdrowie??
Anonymous - Czw 13 Sty, 2005 21:28
Temat postu:
Fajnie... duzo odpowiedzi Rolling Eyes heh
Naomi - Czw 13 Sty, 2005 21:38
Temat postu:
Mi WO¦P nie uratowa³o ¿ycie, ani zdrowia.
Nigdy jeszcze nie le¿a³am w szpitalu (tylko kiedy siê rodzi³am^^).
Nikita - Pi± 14 Sty, 2005 07:38
Temat postu:
Mi nie, ale mojemu kuzynowi owszem Wink By³ wcze¶niakiem i le¿a³ w specjalnym inkubatorze WO¦P Wink
Gothic - Nie 16 Sty, 2005 13:42
Temat postu:
Dziêki WO¦P siostra mojej kole¿anki ¿yje... Smile
Idiotka - Nie 16 Sty, 2005 14:08
Temat postu:
Agnieszka nie denerwuj siê tak Rolling Eyes I nie oczekuj po trzech dniach,¿e od razu wszyscy bêd± Ci odpowiadali na Twoje posty...Poza tym niedu¿o na forum jest widocznie ludzi,którym WO¦P uratowa³o ¿ycie...Ka¿dy ma pisaæ "nie,nie uratowa³o mi ¿ycia ani zdrowia"? Bez przesady...
Anonymous - Nie 16 Sty, 2005 14:57
Temat postu:
Idiotka po pierwszze robisz offtop, a po drugie tylko napisa³am ze fajnie to nie znaczy ze sie zdenerwowa³am tak zeby wysadzic komp w powietrze... bez przesady .. Rolling Eyes dobra nie bede juz pisac bo jestem za bardzo k³ótliwa. Mr. Green
misia*** - Nie 16 Sty, 2005 15:27
Temat postu:
ja tam dla owsiaka kasy nie daje
Idiotka - Nie 16 Sty, 2005 17:02
Temat postu:
Agnieszko chyba nie wiesz,co to offtopic. Po prostu krew mnie zalewa jak widzê takie posty...Po dwóch dniach co¶ w stylu "fajnie,¿e du¿o odpowiedzi"...Dziecko,nie pisz± to nie,ich sprawa, przecie¿ nikomu nie bêdziesz kaza³a! Rolling Eyes A z tej minki " Rolling Eyes " wysz³o,ze siê denerwujesz...Dobra ja sie ju¿ nie odzywam,widocznie Ty wiesz wszystko najlepiej Wink \
Co do wrzucania to wrzucam co roku Smile Nawet teraz chcia³am byæ wolontariuszk± ale za pó¼no siê ocknê³am Rolling Eyes

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group