Dzieci OnLine

Na luzie... - Topik na temat wszelakie

panienka_wierzba - Sro 12 Sty, 2005 08:32
Temat postu: Topik na temat wszelakie
kradziejka napisał/a:
tak tak tak więcej cytatów aby wam sie zacytatowiło w głowach^^
panienka_wierzba napisał/a:
kradziejka napisał/a:
kradziejka napisał/a:
kradziejka napisał/a:
kradziejka napisał/a:
kradziejka napisał/a:
Tav Tav moje kochanie ^^ ja tylko podałam przykłady < lol > =p no po prostu szczerze mówiąc bym sobie z nią nie wiem czemu pochasała po lesie w jakiechś sukienkach Mr. Green (ale ja jestem glupiutka ja nie moge Wink)..

A co do faceta to wiem wiem, panno Kradziejko, wybierzemy sie keidys na poka zi obie bedemy zarywać...
Panno Nenar, da da ^^ ja pamiętaju ja mam załatwić przystojnych facetow for ju (ale jednego a raczej 2 na pewno nie oddam, jesuuu jak ja ich ubóstwiam ^^) ale pameitaj ze TY mi tez :>

jak po lesie to JUŻ [duży nacisk na to słowo^^] nie ze mną?Smile

oj =( czmu nie po lesie, łee.. to może po łąkach pełnych kwiatów Mr. Green

to ty taka mało domyślna? po co sie idzie z facetem do lasu?^^ i po co sie tego faceta wyrywa?Razz no mówie że do lasu już nie ze mną tylko z facetem

masz racje, me mało domyślna =) więc do lasu ja lubie ze wszyskimi łazić =p (bez podtekstów :>) hehe z facetem też byłam ale to juz inna historia Wink

ha! sprawdziłam cie i moge chyba napisać już kogo chciałabym poznać bo jednak jest taka osoba -
panienko?:> tak tak oto wyłania sie panienka W i jej inna historia [ta z tych gdzie bohaterów nazywają perwersami?^^] a pozatym grono facetów wookoło niej to też sie pozna:)
himitsu - to za tą katarzyne

aaaaaa ^^ ona chce mnie poznać =D i moje perwersyjne historie, i wszsytkich facetów z którymi wszędzie łaze tłumnie Wink hyhy patrzcie kolejna osobka która ma ochote kajś ze mną pójśc ^^ to jest piękne, dziękuje dziewczynko =].

nie bądź taka skromna ci faceci na coś lecą
ale tak na serio to ten twój post "bedziemy latać w sukienkach z łukami" to sie ostatnio zastanawiałam gdziesz to te sukienki mają łuki?biggrin

taaa na coś lecą blehehe ^^ moi kumple nie? =D no, moze kilku na cos tam leci :> Wink hyh a teraz mi sie taki słodki blondasek z długimi wloskami rok starszy ode mnie podoba :>

gdzie te sukienki mają łuki? hm... ^^

blondyn kolejny blondyn? tylko nie mów że nazywa sie karol bo zrobie <pac>
moja znajoma mi jęczy że sie podoba jej karol - o rok starszy blondyn z loczkami i co? słodki myśli że ja kocham karola [zaraz po bogusiu:D]

nie nie nazywa sie karol i nie ma kręconych włosków bejbe ^^ Paweł jak sie nie myle (nies jestem niestety pewna co do imienia ^^) ale jest oj kuszde słodki, dziś go działam w szkole u kumpelki łiiii ^^

ale tak szczerze mówiąc karol czy paweł to wiesz niema różnicy [moja sprawa ze słodkim oficjalnie zakończona a on nawet nie wie że jam jest na tym świecie:(] ale dobra koniec tego offtopu^^
no dobra, powiedzmy znów zacznę od jednego cytatu :>
E tam kochana nie przejum sie =* będzie dobrze, przyjezdzaj do mnie CI od razu z 5 facetów znajde slonko ^^
Anonymous - Sro 12 Sty, 2005 15:25
Temat postu:
nie mam już co mówić
rozmowa zakończona i sprawa ze słodkim też
panienka_wierzba - Sro 12 Sty, 2005 17:47
Temat postu:
łoj szkoda ze sprawa ze słodkim skończona, ale coz pewnie juz niedlugo znow będzie jakiś super piekny i fajny
panienka_wierzba - Pon 17 Sty, 2005 13:17
Temat postu:
no więc panno Kradziejko my jak zawsze wszędzie Off topy pozaczynałyśmy Wink. A u Ciebie jak z tymi facetami? jacyś z określonym kolorem włosów mają szczególny popyt czy loczkowani Wink hehe

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group