Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - ból

Anonymous - Sro 12 Sty, 2005 18:30
Temat postu: ból
ciagle boli mnie no na łonie,tak niziutko chyba od kilkunastu dni.Co sie dzieje?!?!
Anonymous - Sro 12 Sty, 2005 18:59
Temat postu:
Hm... Niezbyt dokładnie opisałaś, ale nawet jeśli, to tutaj i tak nikt Ci fachowo nie pomoże. Powiedz o tym mamie i idź do lekarza. I to jak najszybciej.
kuina1418 - Sro 12 Sty, 2005 21:17
Temat postu:
prawdopodobnie jest to zwiatun miesiączki,radzę Ci tak jak Gabra porozmawiać o tym z mamą, mama też czasem zastepuje lekarza
Emkacf - Nie 16 Sty, 2005 14:05
Temat postu:
Question Question Question A przypomnij sobie może na coś się no nie wiem echm nadziałaś albo KTOŚ cię uderzył?Opisz to dokładniej.
Anonymous - Nie 16 Sty, 2005 14:42
Temat postu:
Na łonie... czyli gdziedokładnie/?? ja poradze Ci zebys powiedziała o tym mamie. My nie udzielimy Ci raczej najlepszej rady.
Idiotka - Nie 16 Sty, 2005 15:26
Temat postu:
Gabra zastanów się czy na łonie czy podbrzusze...Bo łono to jest właśnie tam,gdzie rosną włosy łonowe Rolling Eyes Bo jeśli rzeczywiście to łono to lepiej powiedz o tym mamie,my Ci tak na odległość nie pomozemy...
Anonymous - Nie 16 Sty, 2005 15:30
Temat postu:
Idiotka napisał/a:
Gabra zastanów się czy na łonie czy podbrzusze...Bo łono to jest właśnie tam,gdzie rosną włosy łonowe Rolling Eyes Bo jeśli rzeczywiście to łono to lepiej powiedz o tym mamie,my Ci tak na odległość nie pomozemy...

tak,tam gdzie wlosy łonowe,ale to boli tak..wewnątrz Rolling Eyes
aLLa - Nie 16 Sty, 2005 17:47
Temat postu:
może dlatego, że rosną?
laniade - Pon 21 Lut, 2005 21:47
Temat postu:
Moim zdaniem mogą być dwie przyczyny:
jedna z nich to to ze sie o cos uderzylas
a druga to ze sie rozwija biggrin

Jesli jednak masz jakies watpliwosci to lepiej idz do lekarza Kwiat
Kicia91 - Wto 22 Lut, 2005 09:33
Temat postu:
Hmmm...... Moze to miesiączka no ale wtedy to by było podbrzusze więc radze lepiej powiedzieć mamie w koncu mama tez człowiek wiec moze pomoze a jak nie to lepiej udac sie do lekarza bo nigdy nie wiadamo co sie dzieje wiec lepiej sie upewnic niz potem mzamartwiac sie po nocach....

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group