DOJRZEWANIE - ból Anonymous - Sro 12 Sty, 2005 18:30 Temat postu: ból
ciagle boli mnie no na łonie,tak niziutko chyba od kilkunastu dni.Co sie dzieje?!?! Anonymous - Sro 12 Sty, 2005 18:59 Temat postu:
Hm... Niezbyt dokładnie opisałaś, ale nawet jeśli, to tutaj i tak nikt Ci fachowo nie pomoże. Powiedz o tym mamie i idź do lekarza. I to jak najszybciej. kuina1418 - Sro 12 Sty, 2005 21:17 Temat postu:
prawdopodobnie jest to zwiatun miesiączki,radzę Ci tak jak Gabra porozmawiać o tym z mamą, mama też czasem zastepuje lekarza Emkacf - Nie 16 Sty, 2005 14:05 Temat postu: A przypomnij sobie może na coś się no nie wiem echm nadziałaś albo KTOŚ cię uderzył?Opisz to dokładniej. Anonymous - Nie 16 Sty, 2005 14:42 Temat postu:
Na łonie... czyli gdziedokładnie/?? ja poradze Ci zebys powiedziała o tym mamie. My nie udzielimy Ci raczej najlepszej rady. Idiotka - Nie 16 Sty, 2005 15:26 Temat postu:
Gabra zastanów się czy na łonie czy podbrzusze...Bo łono to jest właśnie tam,gdzie rosną włosy łonowe Bo jeśli rzeczywiście to łono to lepiej powiedz o tym mamie,my Ci tak na odległość nie pomozemy... Anonymous - Nie 16 Sty, 2005 15:30 Temat postu:
Idiotka napisał/a:
Gabra zastanów się czy na łonie czy podbrzusze...Bo łono to jest właśnie tam,gdzie rosną włosy łonowe Bo jeśli rzeczywiście to łono to lepiej powiedz o tym mamie,my Ci tak na odległość nie pomozemy...
tak,tam gdzie wlosy łonowe,ale to boli tak..wewnątrz aLLa - Nie 16 Sty, 2005 17:47 Temat postu:
może dlatego, że rosną? laniade - Pon 21 Lut, 2005 21:47 Temat postu:
Moim zdaniem mogą być dwie przyczyny:
jedna z nich to to ze sie o cos uderzylas
a druga to ze sie rozwija
Jesli jednak masz jakies watpliwosci to lepiej idz do lekarza Kicia91 - Wto 22 Lut, 2005 09:33 Temat postu:
Hmmm...... Moze to miesiączka no ale wtedy to by było podbrzusze więc radze lepiej powiedzieć mamie w koncu mama tez człowiek wiec moze pomoze a jak nie to lepiej udac sie do lekarza bo nigdy nie wiadamo co sie dzieje wiec lepiej sie upewnic niz potem mzamartwiac sie po nocach....