Dzieci OnLine

SEKS - nie ma

kuina1418 - Czw 13 Sty, 2005 18:25
Temat postu: nie ma
czy petting jest grzechem??????
Ona89 - Czw 13 Sty, 2005 18:46
Temat postu:
Zależy jak na to patrzeć. Takie tematy były już w dziale "AIDS, NARKOTYKI I SEKTY". Wystarczy trochę poszperać Wink
dziewczyneczka - Czw 10 Lut, 2005 10:21
Temat postu:
Zgadzam się z oną, wystarczy troche poszperaćWink
Anonymous - Czw 10 Lut, 2005 10:42
Temat postu:
Proponuję zajrzeć np. na forum Seks. A najlepiej to też przenieść tam ten wątek, bo z dojrzewaniem ma on niewiele wspólnego. Wink
Nikita - Czw 10 Lut, 2005 16:36
Temat postu:
Według mnie petting jest grzechem Wink Chociaż...
Tak jak mówiły tu moje poprzedniczki poszperaj trochę, bo było o tym mnóstwo temacików Wink
Anonymous - Czw 10 Lut, 2005 17:00
Temat postu:
ekhm..
w związku małzesnkim rózne techniki seksu nie są grzechem.
Jezeli robi sie TO nie bedac w małzenstwie,to grzech
PS.Fajne te nowe znaczki Ω ≡ ♥ hihi Razz
Nikita - Czw 10 Lut, 2005 17:12
Temat postu:
Gabra napisał/a:
ekhm..
PS.Fajne te nowe znaczki Ω ≡ ♥ hihi Razz

Właśnie zapomniałam dodać do swego postu, że przed jest to grzechem, a po juz nie Wink Co do znaczków są one super • χ Ω Ψ ψ ² § ρ ™ ™ ® ≡ ½ © ¼ lalla ^^
Anonymous - Czw 10 Lut, 2005 18:00
Temat postu:
Gabra napisał/a:

Nina_006 napisał/a:
Właśnie zapomniałam dodać do swego postu, że przed jest to grzechem, a po juz nie

Jedna istotna sprawa - takie rozumowanie jest dobre tylko dla fanatyków religijnych i starych babci.
Anonymous - Pią 11 Lut, 2005 11:02
Temat postu:
Himitsu napisał/a:
Gabra napisał/a:

Nina_006 napisał/a:
Właśnie zapomniałam dodać do swego postu, że przed jest to grzechem, a po juz nie

Jedna istotna sprawa - takie rozumowanie jest dobre tylko dla fanatyków religijnych i starych babci.

Skąd wiesz, że one do nich nie należą? ;] "Nigdy nie wiesz, kto jest po drugiej stronie" Wink (dżołk)

Hm... czy jest to grzech, czy nie, to raczej wersje są różne. O ile się nie mylę, to Kościół uważa to za grzech (tak jak np. masturbację). Wink
Anonymous - Pią 11 Lut, 2005 18:14
Temat postu:
Gabrielen napisał/a:
Skąd wiesz, że one do nich nie należą? ;] "Nigdy nie wiesz, kto jest po drugiej stronie" Wink (dżołk)

No to niech to będzie jako uświadomienie innych Razz. Tak na przyszłość, jakby się kto pytał ;P.
Gabrielen napisał/a:
Hm... czy jest to grzech, czy nie, to raczej wersje są różne. O ile się nie mylę, to Kościół uważa to za grzech (tak jak np. masturbację). Wink

Kościół ma ogólnie nieźle w głowie namotane. I niestety zaraża tym wielu ludzi...
Anonymous - Pią 11 Lut, 2005 18:51
Temat postu:
nigdzie w żadych nakazach i zakazach nie jest zakazane onanizowanie :]
a w młodzienczym wieku to normalne Cool
Anonymous - Pią 11 Lut, 2005 21:09
Temat postu:
Wszystko co daje cielesne uciechy podobno jest grzechem ^^, bierzcie z życia jak najwięcej ;]

perwersyjnie zabrzmiało...
ajeczka11 - Wto 15 Lut, 2005 17:53
Temat postu:
To zależy jaką religie wyznajesz...Np.Kościól tego zabrania:(
Aha i zgadzam sie wystarczy odrobinkę poszperaćWink
Gladiatorpl - Pon 11 Kwi, 2005 21:42
Temat postu:
dziecko!!!! to jest grzech nie rob tego bo bedziesz sie smazyc w piekle idz biegiem do kosciola sie wyspowiadac, ze sama mysl uprawiania ci tego przyszla do glowy, zmien swoje zycie bog ci jeszcze wybaczy. Amen

A tak serio to nie jest zaden grzech Razz tzn jak robisz to z jedna osoba to spoko a jak ze wszystkimi to to jest sie zwykla dziwka, a bycie dziwka to grzech i juz wiadomo o co chodzi Razz
DameK_17 - Pon 27 Cze, 2005 01:02
Temat postu:
tak to jest jak młodzi słuchają tych pierduł co w kościele gada "batman".
Seks przed małżeński też niby jest grzechem, to ja jestem ciekaw kto wogle idzie do nieba Smile

A po za tym peting to najbezpieczniejsza forma jako takiego zbliżenia się z partnerem chyba że watykan powioedział ci że da ci kase na wychowanie dziecka®

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group