Kinga napisał/a: |
jak jej powiem to znając jej możliwości mogłaby pojsc do szkoły i zrobic awanturę :/ ... |
no tak jak patrze na nich to mi sie odechciewa małżeństwa :/ czy ajkiegokolwiek zwiazku ... ale nic :/ |
elfkaNenar napisał/a: |
co do przyjaciół to może uda Ci się ich odzyskać |
A dla nich jest to coś okropnego bo chłopoak mnie porwie i wykorzysta i moze zbaije :/
Taka sieczke im z mózgu chyba TV zrobila :/ |
nidhogg napisał/a: |
hmmm Kinga, a hmmm nie masz mozliwosci wyprowadzenia sie gdzies? do babci cioci, rodziny dalszej blizzszej ? gdzies gdzie by Cie chcieli, doceniali a nie ponizali non stop ?
no bo z tego co mowisz, to sytuacja jest beznadziejna - skoro rozmowy nic nie daja, a jakiekolwiek poswiecenie z Twojej strony jest zbywane, olewane i niedoceniane. nie mam tu co chrzanic, zebys sie nie martwila - bo latwo mowic, gorzej zrobic, szczegolnie w takiej sytuacji. co do samotnosci - wystarczy spojrzec ile osob tutaj jest z Toba - wiadomo niezastapi to 'prawdziwego' kontaku i mozliwosci wyplakania sie na kims, ale zobacz ilu osobom zalezy i ile osob widziw Tobie osobe niesamowicie wartosciowa - bo nia jestes. wiadomo, ze z nauka nie idzie dobrze - kazdemu sie sypie jak zazyna sie sypac w dmu, z tym ze nie wiem jak nauczyciele do tego podhcodza, czy zdaja sobie sprawe z Twojej sytuacji w domu, przecie widac zes ineligenta i madra osoba, wiec obnizenie ocen nie wynika z lenistwa, glupoty czy czegos tam. nie wiem, mozna by sprobowac z psychologiem szkolnym pogadac - ze wynika to z tego z tego i tego (moze nawet niekoniecznie opisywac cala sytacje - a jedynie stwierdzic ze masz problem etc). |
Cytat: |
MIELONA numero 3 ... poj... (20:40)
mam pytanko MIELONA numero 3 ... poj... (20:40) dlaczego kłamiesz Kinga (20:40) z czym ? MIELONA numero 3 ... poj... (20:40) z tym ze sie kochałas w kiblu Kinga (20:40) a moze tak było ? MIELONA numero 3 ... poj... (20:41) tak MIELONA numero 3 ... poj... (20:41) wszyscy o tym mówią Kinga (20:41) a co przez dziurke podgladałaś ? MIELONA numero 3 ... poj... (20:41) tak MIELONA numero 3 ... poj... (20:42) przeciez wszyscy wiedzą Kinga (20:42) no a nauczyłaś sie czegoś qwa ... i słuchaj jak cie spotkam w szkole to nie recze za siebie i moich znajomych taka z ciebie [cenzura] że nawet nie myslałam nigdy że mozesz sie taką dziwką okazać ... .... nasteonym razem serdecznie zaprawszam na orgie 20 osobową MIELONA numero 3 ... poj... (20:42) kinga ale to nie ja zaczełam Kinga (20:43) nie ? a kto ? swiety Kleofdas Qrwa Kinga (20:44) a wszyscy tez wiedzą że ty obciągasz psom no i co ? to jest prawda No przecież WSZYSCY o tym mówią |
R2 napisał/a: |
jezeli o mnie chodzi to do takich ludzi siły nie mam i takowych nie toleruję. Jeżeli byłby to facet dostałby ode mnie w twarz... |
Himitsu napisał/a: | ||
Heh, dżentelmen :]. Jakby o mnie jakaś idiotka zaczęła takie rzeczy gadać to dostałaby po mordzie tak samo, jak każdy inny facet. Niech wie, kto rządzi i z kim zaczęła. |
ABC napisał/a: |
frigg, to ty nie wtrącaj się w to, co piszę do Kingi. Tak? ![]() Kinga, piszesz tu o swoich problemach. Ale dlaczego nie wspomniasz, że po części TY jesteś temu winna? Gdybyś zostawiła tego chłopaka w czas (tego z kuratorem), miałabyś teraz święty spokój z rodzicami. Ale bunt młodzieńczy, rozumiem... |
ABC napisał/a: |
Ha, to jest najlepsze, że nieświadoma niczemu Kinga, nie wiedziała, co do mnie dotarło. ![]() I plotkarą nie jestem. Dziewczyny zrozumieć nie mogę, że chce mieć 2-3 na raz... :\ Dobra, nie ciągnijmy tego dłużej. Pozdrawiam. |
Merkavoth napisał/a: |
Ja uciekłbym... ![]() |