Dzieci OnLine
INNE PYTANIA - uszy
Anonymous - Pi± 14 Sty, 2005 19:45
Temat postu: uszy
ostatnio coraz czę¶ciej leci mi krew z uszu
jakie mog± być tego przyczyny?
Kinga - Pi± 14 Sty, 2005 19:57
Temat postu:
Oj radze zgłosic sie do lekarza
je¶li jest to krew z ucha z wnętrza to koniecznie jak najszybciej
Jesli z ucha z zewn±trz czyli moze jaka¶ ranka na uchu to nie musisz sie przejmować
Anonymous - Sob 15 Sty, 2005 20:04
Temat postu:
Tak jak mówiła Kinga, lepiej i¶ć do lekarza, a może co¶ sopbie przebiła¶ w uchu ¶rodkowym kiedy czy¶ciła¶ je pałeczk± kosmetyczn±
Anonymous - Sob 15 Sty, 2005 20:08
Temat postu:
Oczywi¶cie idz do lekarza... ja niedawno przebilam sobie blone bebenkowa paleczka do czyszczenia i mialam operacje ale naszczescie slysze.. moze wlasnie tez tak niechcacy zrobilas albo samo.. u mojego kolegi blona poprostu sie jakos rozplunela czy cos. NAszczescie blona nto nie uho srodkowe.. jesli uszkodzilas sobie jakos cos w uchu srodkowym moga byc komplikacje... a moeze poprostu Cie przewialo..
Poprostu idz do laryngologa.
Anonymous - Sob 15 Sty, 2005 20:39
Temat postu:
dobra nie chce żeby wyszło na to że nie myję uszu ale żadko je myje pałeczkami
prędzej kawałkiem g±bki podczas k±pieli, wlewaniem wylewaniem wody i wtedy więc nies±dze pozatym nic mnie nie boli
ani ucho ani głowa
Ankaaa - Sro 19 Sty, 2005 18:57
Temat postu:
Ja, tak jak inni, radziłabym Ci pój¶ć do lekarza, bo może to być błahostka, ale może to być też co¶ poważniejszego.
Inversja - Sro 19 Sty, 2005 20:34
Temat postu:
Kradziejka dołączam się do pozostałych idź do lekarza.
Ale mam takie pytanie.
Przypominasz sobie jak np. kąpałaś się bo szłaś na urodziny i dokładnie nie wysuszyłaś włośów bo jak nie wysuszłaś włosów to jeśli masz krótkie mogło zacząć kapać ci do ucha i mogło Cię zawiać i coś uszkodzić a jeśli był silny wicher to mógł ci coś tam dalej uszkodzić.
Ja ostatnio miałęm chrostę w uchu i ją rozdrapałem to mi krew leciała jak cholera aż się przestraszyłem.
Anonymous - Pi± 21 Sty, 2005 18:46
Temat postu:
Aragornie, z przewiania napewno nie leciałaby jej krew, tylko bolało by j± ucho! Nawet je¶li woda dostała się gdzie¶ głębiej, to nie mogła jej skaleczyć, no bo niby jak? Poza tym my¶lę,że problem został już rozwi±zany...
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group