SEKS - znacie jakies... sloneczko - Sob 15 Sty, 2005 01:10 Temat postu: znacie jakies...
hmm...ja sie tak zastanawiam... znacie jakies czule mijsca u faceta wrazliwe na dotyk i pocalunki:> ja poprostu kcialabym zeby bylo milo:) a nie zabardzo wiem co na facetow najbardziej dziala:P frigg - Sob 15 Sty, 2005 01:19 Temat postu:
hyhy a czyli skor nie wiesz to chlopaka nie masz prawda? a jak nie masz to sie dowiesz jak bedziesz miala hyhy:)
a tak na serio to wszedzie, podobnie jak kobiety - sa czulsze miejsca (np sutki, czlonek oczywiscie), ale generlanie to wszedzie - uszy ,szyja....Avell - Sob 15 Sty, 2005 01:20 Temat postu:
podkreslam slowo szyja, bardzo podkreslam. Kinga - Sob 15 Sty, 2005 12:35 Temat postu:
Hym Hym z tego co wiem nie pytajcie jak do tego doszłam <lol>
To uszy szyja niektóre partie na brzuchu i plecy zwłaszcza na dole
No i genitalia etc etc Olcia - Sob 15 Sty, 2005 14:06 Temat postu:
A moim zdaniem u kazdego jest inaczej.No przynajmniej mi sie tak wydaje=]Wiec poprobuj dotykac go po calym ciele i zobaczysz co mu najbardziej sprawia przyjemnosc=D Anonymous - Sob 15 Sty, 2005 14:08 Temat postu:
Avell napisał/a:
podkreslam slowo szyja, bardzo podkreslam.
ooo tak Anonymous - Sob 15 Sty, 2005 15:48 Temat postu:
Avell napisał/a:
podkreslam slowo szyja, bardzo podkreslam.
Z tego co wiem tos zczegulnie kark malina160 - Czw 07 Kwi, 2005 19:51 Temat postu:
chyba za dużo nie pomogę bo już chyba wszystko jest napisane uszy szyja usta zwłaszcza brzuch genitalia oczywiście wiadomo że napewno czym bliżej tego ostatniego tym lepiej czyli podbrzusze, wewnętrzna strona ud Anonymous - Pią 08 Kwi, 2005 00:16 Temat postu:
oko! potwora - Pią 08 Kwi, 2005 00:51 Temat postu:
U mojego szczegolnie brzuszek i penis podejrzewam ze wiekszosc tak ma ;] DameK_17 - Pon 27 Cze, 2005 01:22 Temat postu:
napewno genitalia co nie podlego dyskusji
szyja, wewnętrzna część ud, uszka, łopatki i pośladki
najlepiej całować Anonymous - Pon 27 Cze, 2005 10:38 Temat postu:
słoneczko nie odkopuj starych tematów, spójrz na date i na to czy ktoś przed tobą nie napisał tego samego nasty_girl - Pon 27 Cze, 2005 11:15 Temat postu:
on chyba nie patrzyl na daty tylko komentowal z dzialu sex .. Shaleniec - Wto 28 Cze, 2005 07:34 Temat postu:
swoją drogą ciekawy temat:D zgadzam sie z tym, ze najczulsze u chlopaka miejsca to szyja(kark najbardziej), plecki tez, brzuszek..;] Shana - Wto 28 Cze, 2005 22:27 Temat postu:
troszke stary temat, no ale...
według mnie własnie wspominane już wcześniej plecy... szyja... kark... Chesterka - Wto 28 Cze, 2005 22:37 Temat postu:
I wszyscy teraz będą to samo powtarzać :/ Shaleniec - Sro 29 Cze, 2005 07:46 Temat postu:
a co zlego w malej odnwoie tematu?
opinia mojego kolegi na ten temat:
**** **** (7:45)
dla mnie czulym miejscem jest naprzykład dół pleców
Anonymous - Sro 29 Cze, 2005 11:41 Temat postu:
shaleniec znowu nie umiałaś sie zamknąć, to robi tylko na twoją niekorzyść
co jest złego? to że te wypowiedzi powtarzają sie co chwile te same, wszystkie miejsca zostały wymienione i teoretycznie temat mógłby być zamknięty, bo po co sie powtarzać i nabijac posty?, drugą rzeczą jest to iż w REGULAMINIE pisze aby nie odnawiać starych tematow, nowym użytkownikom sie wybacza bo jeszcze nie wiedzą do końca wszystkiego, ale sie pisze jak wyżej upomnienie, zaś ci co powinni to wiedzieć mogą dostać nawet ostrzeżenie,
osobiście uważam że twoje pytanie było iście kretyńskie bo odpowiedź na nie znasz ale pofatygowałam się o nią, z łaski nie zadawaj już tak "ambitnych" pytań prosze Mroczny_jogurt - Sro 29 Cze, 2005 19:33 Temat postu:
kradziejka, dopelnie tyko Twoja wypowiedz- moim zdaniem stare tematy moga byc odswiezane w momencie, gdy ma sie do powiedzenia cos nowego, co w danym temacie sie nie pojawilo i co jest aktualne. Bo potem ktos zalozy nowy temat i wszyscy go zbesztaja ze mogl poszukac bo takich tematow bylo juz mnostwo. Shaleniec - Sro 29 Cze, 2005 20:02 Temat postu:
histeryzujecie
p.s. nie nabijam postow ;] usuwajcie mi to wsio rybka. frigg - Pią 01 Lip, 2005 02:12 Temat postu:
dobra temat zamykam, bo w tym to sie raczej nic nowego nie wymysli.....
i szaleniec - owszem histeryzujesz, czego przykladem sa twoje wiecznie awantury o brakujace posty (z czego 98% tych usunietych to faktycznie oftopy) i w konsekwencji ostrzeznie