Dzieci OnLine
PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - jak uwazacie
hajdulka - Sob 26 Kwi, 2003 22:24
Temat postu: jak uwazacie
mam 13 lat w tym roku ide do 1 gimazjum czuje sie troche samotna poniewaz nie mam chlopaka ale jak go juz mam po pewnym czasie poprostu zaczyna mi sie nudzic !!! albo cos mi sie w nim nie podoba.....
jak uwazacie czy 13 lat to wystarczajaco duzo aby traktowac zwiazki z chlopakiem powaznie??
Ulka - Nie 27 Kwi, 2003 14:46
Temat postu:
13 lat?? To raczej za mało by traktować związek poważnie. Jak już ktoś powiedział na tym forum jesteś młoda i narazie chcesz eksperymentować.
Najlepiej zacząć chodzić z chłopakiem kiedy będziesz miała 15-18 lat. I oczywiscie wyżej. Wtefy chyba chłopak ci się tak szybko nieznudzi
Natalia - Wto 29 Kwi, 2003 13:47
Temat postu:
Nie, ależ skąd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chłopaka (według mnie ) można traktować poważnie od 16 !!!!!!!!!!!!!
Anonymous - Nie 05 Paź, 2003 18:34
Temat postu:
Ja mam 15 lat i jzu jestem powazny...
Xesquio - Nie 05 Paź, 2003 18:58
Temat postu:
Wiesz wiek tu praktycznie niegra roli ( może troche ) ale głównie chodzi tu o charakter. To czy chłopak ci sie znudzi zależy też od niego samego. Każdy wiek jest dobry na miłość
Cytryna - Nie 05 Paź, 2003 19:11
Temat postu:
Ja mam 14 lat i związku raczej nie staram trektować się poważnie. To jest chyba ten wiek w którym nam dziewczyną podoba się z miesiąca na miesiąc inny chłopak dlatego też nie jesteśmy w długo trwających związkach. No chyba ze ktoś tak na serio zawróci nam w głowie że hoooo
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group