Moda, Uroda, Wygląd - Zapach Ankaaa - Wto 18 Sty, 2005 19:58 Temat postu: Zapach
Cześć. Znacie może jakieś zapachowe wkładki higieniczne? Jeśli tak to możecie podać nazwe? Anonymous - Wto 18 Sty, 2005 21:52 Temat postu:
Subtelle, przy tym zabijają niemiły zapach Anonymous - Wto 18 Sty, 2005 21:57 Temat postu:
Alldays Discreet (jakoś tak się to pisze). Ankaaa - Sro 19 Sty, 2005 15:57 Temat postu:
No ja właśnie mam Alldays Discreet różowe, miałam też niebieskie, ale żadne z nich nie były zapachowe... więc chodzi Ci o zielone? Anonymous - Sro 19 Sty, 2005 18:25 Temat postu:
Takk.... Zielone wkładki Discreet są zapachowe ... Miracle - Pią 21 Sty, 2005 09:02 Temat postu:
Discreet sa fajne a slyszalam ze z Belli sa jakies zapachowe. Ankaaa - Pią 21 Sty, 2005 16:10 Temat postu:
Mam pytanie do Elfki:
Czy wszystkie wkładki Subtelle są zapachowe, czy może tylko jakiś rodzaj? Jeśli tak, to mogłabyś mi podać ich nazwę? Anonymous - Sob 22 Sty, 2005 10:29 Temat postu:
Kurcze, teraz nie mam Subtelle, ale chyba wszystkie, w sumie to wystarczy przeczytać na opakowaniu, na pewno jest białe chyba w płatki róż tyle pamiętam Anonymous - Sob 22 Sty, 2005 16:08 Temat postu:
Ankaaa napisał/a:
No ja właśnie mam Alldays Discreet różowe, miałam też niebieskie, ale żadne z nich nie były zapachowe... więc chodzi Ci o zielone?
Ja miałam różowe - zapachowe były...
A tak w ogóle to nie tylko Alldays Discreet, ale także samej firmy Alldays jest dużo zapachowych, np. maxi, mini etc.
Właściwie to wystarczy, że pójdziesz do jakiegoś sklepu (od supermarketu, tj. np. Albert wyżej [do hipermarketów i drogerii]), wjedziesz w dział z podpaskami (znak charakterystyczny ), odszukasz tam wkładki i zobaczysz. Na każdej zapachowej pisze w opisie że "Posiada lekki zapach" albo coś takiego.