Pulkownik Nikt napisał/a: |
rotfl... Prosze panstwa ! Mamy tu wspanialy przyklad polskiego fanatyzmu i czci dla papieza... chryste panie ! co wy w nim widzicie? Schorowany dziadek i przywodca religijny. Tylko ! Siewca Pokoju powiecie lub zazucicie innym majestatycznym tytulem... A co on takiego zrobil? Powiedzial z tej swojej ambony lub przez megafon z papa mobile "Kochajcie sie !!!" lub cos w tym stylu -.-. Jest zdecydowanie wiele ludzi ktorzy wiecej zrobili.
A zreszta czemu niby mieliby zamknac Urbanskiego? Za wlasne zdanie? rotfl & lol tyle powiem. Do papieza sam nic nie mam ot taki przywodca religijny. Ale niecierpie natomiast polskiej czci dla niego... jakby papiez byl gejem albo czarnuchem to polacy pewnie wyrzekli by sie wiary katolickiej. Nie rozumiem tej czci nie lubie nie chce rozumiec. Chore i tyle. A Urbanski zeczywiscie fajnie i humorystycznie to napisal - respect. A papiez zeczywiscie schorowany i na sterydach. Artykul sam jest dosc stary ![]() Pozdrawiam. |
ABC napisał/a: |
Ateistą, hah! A rodzice o tym wiedzą? ![]() O ile wiem, to dziecko do 18 roku życia nie może podejmować decyzji. I tak, założę się, że pan Wojtuś dotrwa do bierzmowania. |
ABC napisał/a: |
Ateistą, hah! A rodzice o tym wiedzą? :P
O ile wiem, to dziecko do 18 roku życia nie może podejmować decyzji. I tak, założę się, że pan Wojtuś dotrwa do bierzmowania. |
kradziejka napisał/a: |
jakie bierzmowanie skoro jest ateistą? |