Dzieci OnLine
DOJRZEWANIE - Wielka prośba do Deg'a i Nemeia'i
Anonymous - Wto 29 Kwi, 2003 20:33
Temat postu: Wielka prośba do Deg'a i Nemeia'i
Proszę was o to, abyście wszystkie TEMATY związane z masturbacją, seksem i takimi innymi sprawami, ZABLOKOWALI. To jest forum o dojrzewaniu, i inni nie powinni dawać innych tematów na łamach tego FORUM.
Myślę, że wiem co mówię, i ze mną się zgadzacie.
deg - Wto 29 Kwi, 2003 22:05
Temat postu:
KleO - przecież możemy KULTURALNIE porozmawiać tutaj o masturbacji czy o seksie. A gdy ktoś przekracza pewne granice - wtedy blokujemy temat. Nie chcemy tworzyć tematów tabu - rozmawiajmy o wszystkim. Ale wszyscy musimy się nauczyć kultury w rozmowach o sprawach intymnych. Dlatego też rozmawiamy o masturbacji a nie o "waleniu konia"
guga15 - Sro 30 Kwi, 2003 13:19
Temat postu:
hmm myślę ze masturbacja jest równiez tematem o dojrzewnaiu, rozumiem gdyby ktoś pisał se marzenia lub dokładnie opisywał jak się masturbuje to można to zablokowac ale nie wtedy gdy ktos ma problem albo wątpliwości
Anonymous - Czw 01 Maj, 2003 08:37
Temat postu:
Ale mi chodzi o takie niestosowne rzeczy, jak np. walenie konia, bo był tu na forum (a co to walenie konia
?), seksie, że jak np. niekulturalnie się zachowują i źle określają pewne rzeczy, i masturbacji, żeby nie podawali sposobów na masturbację - niech sami odkryją co potrafią robić ze swoim ciałem. Seks, masturbacja niech będą na tym forum, ale żeby zachowali się kulturalnie i pisali mądre posty a nie jakiech głupie
czy teraz mnie rozumiecie ?
Szalona - Czw 01 Maj, 2003 10:17
Temat postu:
Ja mam odmienne zdanie niż ty. Uważam że jeśli kotś to chce robić i chciałby znać sposoby to na pewno chce o tym pogadać.
guga15 - Czw 01 Maj, 2003 16:40
Temat postu:
zgadzam się z szaloną
forum to dyskusja a wiadomo że dyskutuje się na różne tematy.....
a co to walenie konia
hmmm dokladnie nie wiem jak ci to napisać
to rodzaj masturbacji u mężczyzn
Nemeia - Czw 01 Maj, 2003 19:21
Temat postu:
Deg juz kiedys to napisal... teraz pisze ja. Jesli myslicie ze pozwolimy wam dokladnie sobie opisywac jak sie masturbujecie, to grubo sie mylicie. Od tego macie wyobraznie... Nie zapominajmy ze jest to forum dla dzieci i mlodszej mlodziezy i takie rzeczy nie powinny sie na nim znajdowac. Jednym z powodow dla ktorego zablokowane byly watki o masturbacji jest wlasnie ten, ze zaczeliscie przekraczac granice dobrego smaku. Jesli macie ochote rozmawiac na takie rzeczy to piszcie do siebie prywatnie
TU SA DZIECI...
Anonymous - Pią 02 Maj, 2003 15:03
Temat postu:
No Nemeia - i o to mi chodziło
Iśka - Pią 02 Maj, 2003 17:38
Temat postu:
Dołączam się do prośby KleO i zarazem zgadzam się z Deg i Nemeia. Racja na to forum wchodzą dzieci. Ale tak swoją drogą bardzo denerwują mnie ci, którzy potrafią napisać poraz 10-ty zakazaną wiadomość !
Do tych, którzy tak robią:
Wstydźcie się !!!
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group