Dzieci OnLine
Na luzie... - Nowy dział
MaDżA - Sob 22 Sty, 2005 18:46
Temat postu: Nowy dział
Dlaczego nie macie takiego działu jak: "poznajmy się" ??? Np. Ktos nowy przychodzi i wtedy moze się przdstawić opisać swój wygląd, charakter.. i inne cechy. Moze trzebabyyło o tym pomyślec??
Anonymous - Sob 22 Sty, 2005 19:05
Temat postu:
myślenie to jedna z czynności które niebolą, szukanie i logiczne myślenie podobnie ,słońce...
panienka_wierzba - Sob 22 Sty, 2005 21:58
Temat postu:
mysiu kochana od czego dział Nastolatki na luzie i O wszystkim ^^ hyh, jak napisało moje słoneczko "myślenie jedną z rzecyz które nie bolą"
mroweczka - Nie 23 Sty, 2005 12:21
Temat postu:
Właśnie,takie tamaty zakłada się w działach "Na luzie" i "O wszystkim".
Ale nie najeżdżajcie tak na Madżę,przecież jest nowa,mogła nie wiedzieć a na wielu forum jest taki dzial jak "Poznajmy się".
Mróweczka
panienka_wierzba - Nie 23 Sty, 2005 13:20
Temat postu:
a kochanie ja nie najeżdzam ^^ czy wiesz że taka minka "
" znaczy ze nie mozna brać wszystkiego na serio? =) ^_^
MaDżA - Pon 24 Sty, 2005 16:21
Temat postu:
Jestem moderatorem i u nas poprostu są inne działy o wogóle w tym forum czuje sie jakos obco i chyba zrezygnuje. Bez obrazy.
Anonymous - Pon 24 Sty, 2005 16:23
Temat postu:
nie będzie nam przykro że zrezygnujesz [bez urazy]
Nikita - Pon 24 Sty, 2005 17:17
Temat postu:
Klempa14 ? Moje kochaniutkie !
Czujesz się tu obco >? Ale ja tu jestem
I Wero
Każde forum jest inne
Tam osoby przedstawiają się w " Poznajmy się ", a tu w " Nastolatki na Luzie ".
MaDżA - Wto 25 Sty, 2005 17:08
Temat postu:
HEJ NINA!!!!! W końcu jest ktos znajomy
BangMan - Sro 26 Sty, 2005 12:28
Temat postu:
Na tym forum i tak jest już nawał wielu niepotrzebnych działów, że się połapać nie idzie, a wy jeszcze chcecie dowalać więcej
ToJa - Sro 26 Sty, 2005 12:40
Temat postu:
To prawda. Trochę tego dużo. Nastolatki na luzie, O wszystkim i pewnie kilka innych for dałoby się połączyć. Dla nowych użytkowników trudno się w tym połapać i nie mają bladego pojęcia gdzie ich post ma wylądować. Ale to właśnie ze względu na użytkowników i na ich prośby powstają nowe fora.
Elun - Sro 26 Sty, 2005 17:55
Temat postu:
hmm a tak przy okazji, to ToJu, czy nie daloby sie zrobic np. jeden dzial kulinaria, i w momencie gdy sie w niego wejdzie tam beda te poddzialy? Tak samo z poezja, ze bedzie jeden link do niego, a dopiero gdy sie wejdzie w niego bedzie podzial na autorow wierszy. Wtedy byloby mniej tego wszystkiego na jednej stronie
Mam nadzieje, ze zrozumialas, a co mi chodzi
ToJa - Sro 26 Sty, 2005 18:41
Temat postu:
Też o tym myślałam. Te forum jest zmodyfikowane przez Przemo. Jeśli zechcę wrócić do oryginalnego to kaplica. Tam nie ma takiej opcji jak podkategorie. Kiedyś tak zrobiłam i miałam niezły pasztet. Jedno czy dwa fora to nie problem. Można posty przerzucić, ale jeśli zacznę wszystkie tak robić to obłęd. Można zostać przy tym zmodyfikowanym forum, ale ono stoi w miejscu. Przemo chyba zasnął. Oryginalne ciągle się rozwija...
Wero-Trelo - Sro 26 Sty, 2005 19:36
Temat postu:
Klempa?????
O jak miło......
Co do tych Poznajmy sie:
Sądzę że w sumie to forum mogło by powstać, było by mniej zamieszania.
Pozdrawiam
Kariana
nidhogg - Czw 27 Sty, 2005 10:12
Temat postu:
hm ToJa - a czy do tego "czystego" nie da sie dograc modulow, ktore by robily te podkategorie, tudziez modulow robiacych inne magiczne sztuczki ?
Bo fakt, faktem jest, ze to zmodyfikowane ma sporo bajerow, ktorych brakuje w 'czystym' - chociazby lepienia postow.
MaDżA - Sob 29 Sty, 2005 13:20
Temat postu:
Hej Wero !!
Jak miło skąd ja znam ten Twój avatarek hmmmm ...
Pozdro
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group