dalej sie nie wypowiem....
 dalej sie nie wypowiem....

Powinno byc tak, ze kazdy chodzi jak mu sie podoba, a nie tak, jak 'musi'.
 Powinno byc tak, ze kazdy chodzi jak mu sie podoba, a nie tak, jak 'musi'.      U mnie w szkole nie ma czegoś takiego, każdy chodzi ubrany tak jak chce i jak mu najwygodniej. Jedni są w slipkach inni w bokserkach, ale żadnego w kąpielówkach nie spotkałem
 U mnie w szkole nie ma czegoś takiego, każdy chodzi ubrany tak jak chce i jak mu najwygodniej. Jedni są w slipkach inni w bokserkach, ale żadnego w kąpielówkach nie spotkałem  

Bo my nie mamy oddzielnej szatni bo nasza szkoła jest mała, więc dziewczyny przebierają się w sali gim. a chłopacy w szatni
 Bo my nie mamy oddzielnej szatni bo nasza szkoła jest mała, więc dziewczyny przebierają się w sali gim. a chłopacy w szatni  
      )
)     | pi napisał/a: | 
| PŁYNNIEJ biegasz na wefie hehe  ) | 

)
 )      
      a jak mamy wf na sali  to ubieram slipki bo zakładamy krótkie spodenki to bokserki nie pasują
 a jak mamy wf na sali  to ubieram slipki bo zakładamy krótkie spodenki to bokserki nie pasują  

, czego sie wstydzic w koncu czy ma sie normalne gacie, kapielowki czy bokserki to i tak zaslania to co trzeba
 , czego sie wstydzic w koncu czy ma sie normalne gacie, kapielowki czy bokserki to i tak zaslania to co trzeba  
      . Nie mamy basenu w ogule-chodzi wlasnie o to ze zamiast normalnych slipek czy bokserek wszyscy chlopcy przychodza w kapielowkach i tak jest od 1 klasy. Dla mnie dziwne ale sie dostosowalem ale chyba chodze do jakiejs dziwnej budy
 . Nie mamy basenu w ogule-chodzi wlasnie o to ze zamiast normalnych slipek czy bokserek wszyscy chlopcy przychodza w kapielowkach i tak jest od 1 klasy. Dla mnie dziwne ale sie dostosowalem ale chyba chodze do jakiejs dziwnej budy  

| arekk napisał/a: | 
| U mnie w szkole (3 kl gima) jest taki dziwny zwyczaj- zaden z chlopakow przebierajac sie przed wf nie przychodzi w bokserkach czy w slipkach ale w kapielówkach takich jak na basen. Czy u was w budzie tez tak jest? Czy wstydzicie sie byc w szatni w normalnych slipkach? Ja osobiscie sie nie wstydze ale dostosowałem sie do innych i tez w dni kiedy jest wf chodze w kąpielówkach. | 

| Aren napisał/a: | 
| w kąpielówkach?! ye... ja chodze dopiero do 6 podstawówki ale u mnie czegoś takiego nie ma i nigdy o czymś takim nie słyszałem... a co? przez slipy przecież nic nie widać przez boxerki też nie chyba ze macie takie duze....         dalej sie nie wypowiem....        | 
 Jest kilka osob zeby to potwierdzic, ale niestety nikt nie zobaczyl wiecej a podobno byly jeszcze seksowniejsze
  Jest kilka osob zeby to potwierdzic, ale niestety nikt nie zobaczyl wiecej a podobno byly jeszcze seksowniejsze  
     | Miracle napisał/a: | ||
| 
 Taa... Ty to masz wszczegolnosci... PIEKNE BOKSERKI!!!  Jest kilka osob zeby to potwierdzic, ale niestety nikt nie zobaczyl wiecej a podobno byly jeszcze seksowniejsze  | 

| Miracle napisał/a: | 
| To powiem tak w skorcie. Aren ubieral sie  w sztni a tam bylysmy my czyli Ja, Nika, Elly a reszty nie znacie i zaczelysmy go laskotac do jaj. I tak jakos wyszlo ze Nika podniosla mu koszulke i bylo widac kawalasa. To wsysko            | 
| Cytat: | 
| kawalasy | 

to juz irytujące jest
 to juz irytujące jest  

Moglam przeciez napisac kawalek bokserek czy cos w tym stylu.Heh...
  Moglam przeciez napisac kawalek bokserek czy cos w tym stylu.Heh...     | Miracle napisał/a: | 
| To powiem tak w skorcie. Aren ubieral sie  w sztni a tam bylysmy my czyli Ja, Nika, Elly a reszty nie znacie i zaczelysmy go laskotac do jaj. I tak jakos wyszlo ze Nika podniosla mu koszulke i bylo widac kawalasa. To wsysko            | 
 ...
 ...      
     | Miracle napisał/a: | 
| To powiem tak w skorcie. Aren ubieral sie w sztni a tam bylysmy my czyli Ja, Nika, Elly a reszty nie znacie i zaczelysmy go laskotac do jaj. I tak jakos wyszlo ze Nika podniosla mu koszulke i bylo widac kawalasa. To wsysko | 

| Jakubo napisał/a: | 
| Może oni to homo? |