I w szkole będę mieć zachowanie BARDZO DOBRE
 I w szkole będę mieć zachowanie BARDZO DOBRE 

W szkole klne na wszystkich jak sie wkurze, robie rozne durne rzeczy itp. W domu to sie zachowuje jak pozadnie wychowana dziewczynka
 W szkole klne na wszystkich jak sie wkurze, robie rozne durne rzeczy itp. W domu to sie zachowuje jak pozadnie wychowana dziewczynka  

| AmazonkAA napisał/a: | 
| oj jest znaczna roznica  W szkole klne na wszystkich jak sie wkurze, robie rozne durne rzeczy itp. W domu to sie zachowuje jak pozadnie wychowana dziewczynka  | 

Oczywiscie grzeczniej
 Oczywiscie grzeczniej  W szkole to się robi co się chce
 W szkole to się robi co się chce  Ale zazwyczaj tylko an przerwach,bo na lekcjach się trochę wyciszam
 Ale zazwyczaj tylko an przerwach,bo na lekcjach się trochę wyciszam  A zachowanie mam bardzo dobre.
 A zachowanie mam bardzo dobre.

A to jest całkiem odwrotnie
 A to jest całkiem odwrotnie    W szkole wariuję, cały czas się śmieje, ale na lekcjach siedzę cicho ( czyli nie rozmawiam z koleżankami, chyba że mają do opowiedzenia o super-hiper fajnym temaciku ), ale jestem aktywna
 W szkole wariuję, cały czas się śmieje, ale na lekcjach siedzę cicho ( czyli nie rozmawiam z koleżankami, chyba że mają do opowiedzenia o super-hiper fajnym temaciku ), ale jestem aktywna   ^^
                                   ^^

..
  ..      

w szkole można sobie na więcej pozwolić ale głównie na przerwach a w domu to nie bardzo
 w szkole można sobie na więcej pozwolić ale głównie na przerwach a w domu to nie bardzo  

bo może być róznie jak sie coś przeskrobie zalezy od rodziców...
  bo może być róznie jak sie coś przeskrobie zalezy od rodziców...