Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Ważne-odpiszcie

sylwia_1992 - Sro 26 Sty, 2005 20:23
Temat postu: Ważne-odpiszcie
mam 13 lat i chodze do 6 klasy nie mam jescze OKRESU ale mam ta wydzielona sluzowa od 1,5?? co mam robic odpiszcie Sad Sad Sad
Anonymous - Sro 26 Sty, 2005 20:27
Temat postu:
OOOO matko,a ja mam 158 chodze do 1 gimnazjum i chyba nawet wydzieliny sluzowej nie miałam -_-'
Kazda dojrzewa w swoim tempie a okres mozesz dostac nawet za pol roku od pojawienia sie wydzieliny sluzowej =="

ps.a tą wydzieline masz od 1,5 roku? od 1,5 miesiąca?bo coś nie czaje o,O
Pytasz co masz robic?Cierpliwie czekać Wink i nie przejmowac sie Razz
Kicia91 - Sro 26 Sty, 2005 20:42
Temat postu:
Nie przejmuj sie kazdy dostaje okres w swoim czasie...
Ja tez mysliałam kiedys że nie doczekam si okresu a on nastapił w najmniej oczekiwanym momencie...
Założe sie że okres niedługo sie pojawi może jutro , moze z tydzień, a może za rok he he...
Nie martw sie masz jeszcze czas i nie spiesz się bo okres wcale nie jest taki fajny Confused
Nike007 - Sro 26 Sty, 2005 21:24
Temat postu: Nie martw się~!!
Nie masz się czym przejmować Very Happy Jak po skończeniu 16 lat nei mash okresu wtedy sie niepokój tak nie masz czym sie martwic a tą wydzieline to j amiałam duzo dużo wczesniej przed okersem dłuzej niż ty
sylwia_1992 - Czw 27 Sty, 2005 12:25
Temat postu:
A ta wydzieline mam od 1,5 roku.... dzieki dziewczyny bardzo mi pomoglyscie
p.s. macie GG?????? pozdrowienia papapa Wink Smile Smile Smile Smile Smile Smile
sylwia_1992 - Czw 27 Sty, 2005 12:26
Temat postu:
a ta wydzieline mam od 1, 5 roku. dzieki dziewczyny pomoglyscie mi :*
p..s macie GG Smile Smile Smile Smile Smile Wink
Anonymous - Czw 27 Sty, 2005 12:55
Temat postu:
Sylwia - ja mialam dokladnie rok ta wydzieline i dostalam okres, moja kolezanka zas miala 3 lata i dopiero po tym uplywie czasu dostala okres. Wink Wiec to jest sprawa indywidualna.

PS. Tak, kazdy kto ma GG i zyczy sobie, zeby byl wyswietlony jest ono pod podpisem. Razz
PS2. Zmien sobie plec w profilu z faceta na babe. Wink Bo sie lepiej czyta jak widac ze ty jednak kobieta jestes. biggrin
Anonymous - Czw 27 Sty, 2005 14:32
Temat postu:
o co chodzi z tą wydzieliną ?? Rolling Eyes
Ona89 - Czw 27 Sty, 2005 14:41
Temat postu:
Inspektor_4 wydzielinę śluzową mają dziewczyny jakiś czas przed okresem. Zapraszam do www.wiedza.dziecionline.pl
Anonymous - Czw 27 Sty, 2005 14:46
Temat postu:
a czy u starszych dziewczyn też są jakieś wydzieliny śluzowe ?
panienka_wierzba - Czw 27 Sty, 2005 14:51
Temat postu:
tak, pomiędzy jednym a drugim okresem kobiety mają wydzieline śluzową. Jej gęstośc oraz objętośc zależy od aktualnego dnia cyklu miesiączkowego.
Anonymous - Czw 27 Sty, 2005 15:46
Temat postu:
a czy ta wydzielina jest głęboko w środku, czy również na zewnątrz ??? i jak to się ma do błony dziewiczej ? przecież otworki w niej są podobno bardzo małe, żeby mogła wypłynąć stamtąd jakaś wydzielina.
Kinga - Czw 27 Sty, 2005 15:53
Temat postu:
inspektor_nr4 napisał/a:
a czy ta wydzielina jest głęboko w środku, czy również na zewnątrz ??? i jak to się ma do błony dziewiczej ? przecież otworki w niej są podobno bardzo małe, żeby mogła wypłynąć stamtąd jakaś wydzielina.

rownież na zewnatrz

A co do blony to musi przez nia tez wyleciec krew miesiaczkowa i te dziurki nie sa wcale takie male
btw niektore dziwczyny nie maja tej blony badz traca ja przy jakims cwiczeniu ... czasami sama zanika etc etc
Anonymous - Czw 27 Sty, 2005 15:54
Temat postu:
Inspektor_4 : Ta wydzilina wypływa na zewnatrz pochwy i "osiada" sie na majtkach. Wypływa ona właśnie przez te malutkie otworki w błonie dziewiczej Wink
Anonymous - Czw 27 Sty, 2005 16:07
Temat postu:
zwariowana_jedenastka napisał/a:
Inspektor_4 : Ta wydzilina wypływa na zewnatrz pochwy i "osiada" sie na majtkach. Wypływa ona właśnie przez te malutkie otworki w błonie dziewiczej Wink

czy ta wydzielina ma jakiś zapach czy jest to tylko zwykła woda ze śluzem ?
mroweczka - Czw 27 Sty, 2005 16:14
Temat postu:
Grrr...Inspektor poszukaj sobie,było 1000 takich tematów Rolling Eyes .
Prawidłowa wydzielina nie ma żadnego zapachu,no chyba ze z bliska.
Woda? Jaka woda? Razz
Mróweczka Kwiat
Anonymous - Czw 27 Sty, 2005 16:15
Temat postu:
Wydzielina z reguły jest bez zapachu, koloru przeźroczystego, białego lub żółtawego, ma konsystencję kiślu Smile
Anonymous - Czw 27 Sty, 2005 16:42
Temat postu:
szukałem tekich tematów w necie, ale trafiałem zwykle na strony o trochę innej tematyce. przykładów nie będę podawał bo moderatorzy czuwają, ale domyślacie się o co chodzi :-) wbrew pozorom trudno znaleźć wyczerpujące odpowiedzi.
Anonymous - Czw 27 Sty, 2005 16:58
Temat postu:
inspektor_nr4 napisał/a:
szukałem tekich tematów w necie, ale trafiałem zwykle na strony o trochę innej tematyce. przykładów nie będę podawał bo moderatorzy czuwają, ale domyślacie się o co chodzi :-) wbrew pozorom trudno znaleźć wyczerpujące odpowiedzi.

<jeb>
A wiesz, ze na forum jest wyszukiwarka? Taaak, jest, mozna w niej duzo rzeczy znalesc o ODPOWIEDNIEJ tematyce, grr.

A sama wydzielina jest sluzem wiec o wodzie tutaj nie ma mowy. Zapach moze miec lekko-kwaskowaty, ale to sprawa indywidualna.

Sory za offtopa.
Anonymous - Czw 27 Sty, 2005 16:59
Temat postu:
wydzielina jest fullllll
wkurza jak mało co

a co do autorki to ja bym sie na twoim miejscu zabiła
boże nie masz okresu i masz 13 lat a wydzielina? no nie no.....=/=/=/
Anonymous - Czw 27 Sty, 2005 18:18
Temat postu:
tak sobie myślę, że dobrze być chłopakiem. nie ma się wtedy takich dziwnych problemów...
Sztona - Czw 27 Sty, 2005 18:57
Temat postu:
sylwia_1992 napisał/a:

Syliwa:
1. Zmień siobie płeć w profilu bo jak jesteś facetem....
2. To wydzielina śluzowa
Anonymous - Czw 27 Sty, 2005 20:48
Temat postu:
Sztona napisał/a:
sylwia_1992 napisał/a:

Syliwa:

Ja bym tam nie zmieniał Wink Lepiej być facetem Razz
Anonymous - Sob 29 Sty, 2005 10:56
Temat postu:
inspektor_nr4 napisał/a:
Sztona napisał/a:
sylwia_1992 napisał/a:

Syliwa:

Ja bym tam nie zmieniał Wink Lepiej być facetem Razz

No to raczej odpowiednik Miriam, skoro ma wydzieline sluzowa od 1,5 roku. Wink W tym wypadku jednak lepiej kobieta. Razz
Anonymous - Sob 29 Sty, 2005 11:55
Temat postu:
Gabrielen napisał/a:

W tym wypadku jednak lepiej kobieta. Razz

z tym się akurat nie zgodzę Razz

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group