Ona89 napisał/a: |
Przepraszam, ale wydaje mi się, ze aby wejść do twoich ulubionych muszę się zalogować na twój nik. |
Mirula napisał/a: | ||
[color=darkred]Naprawdę nie wiem. Sądziłam, że każdy zalogowany uczestnik Forum może wejść na strony, których link podany został w zakładce LINKI. |
Cytat: |
do których podałam link w ulubionych miruli. |
frigg napisał/a: |
mirula byc moze umiescilas go we wlasciwym miejscu, jednak zadengo linku w tamtym poscie nie bylo - tylko adres twojej strony, ktora z psychologia nic wspolengo nie miala (podalam ci jeden przyklad dlaczego)....ten link jest juz bardzij na miejscu, aczkolwiek czytajac ta stronie jakos nie bardzo widze co tam jest o psychologii - dla mnie to jakas reklama kursow samodoskonalenia i z tego co zauwazylam - za oplata...byc moze sie myle nie przestudiowalam doglebnie strony, ale z tego co widze wydaje mi sie ze to jakas cudowny kurs po ktorym zycie bedzie lepsze....ale co kto lubi....ja sie pod tym nie podpisze... |
Ona89 napisał/a: | ||||||
Niby tak, ale cytuję:
Czyli dodałaś go w zakładce "Mirula ulubione" Nikt oprócz ciebie nie ma wstępu do twoich ulubionych. Jeśli już chcesz dawać linki do dawaj je np. w zakładce STRONY FORMUOWICZÓW |