Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - :)

Nike007 - Pią 28 Sty, 2005 20:08
Temat postu: :)
Nom macie racje i ja nic nie kręce bo co bym miała kręcić? Tylko pytałam o zdanie sory jeśli tak myślicie!! i Sory ale ja z Ciebie idioty nie robie poprostu mi się tak napisało ale nie chciałam tam użyć słowa "zakochanie" "miłość" Jeszcze raz sory Wink

A więc wynika z tego że nie będe z nikim Smile Bo dla mnie chłopak w moim wieku jest z lekka dzieciny. A to ze się zadaje zchłopakiem starszym odemnie do nic dziwnego i sry jesli tak myślicie!! Ja sie kumpluje z starszymi odemnie i nie widze nic w tym dziwnego Neutral Ale to wasze zdanie nie moje Smile jeszcze raz dzięki za krytyke i wogule. Chciałam poprostu zobaczyć, co wy o tym sądzicie jeszcze raz dzięki Smile
Kicia91 - Pią 28 Sty, 2005 20:52
Temat postu:
Wiesz jak dla mnie to troszke bez sensu ten post tzn najpoerw piszesz żebyśmy ci pomogli no wiec pomagamy piszemy co o tym myslimy doradzamy itp... Potem sie wnerwiasz o to że napisalismy ci to co myslimy o tej sytuacji i mówisz że masz swoje zdanie (więc po co ci było nasz skoro ty i tak zrobisz jak chcesz) a na koniec nam dziekujesz...

Napisałam tylko tak jak ja uwazam jesli cie w czyms uraziłam albo coś to przepraszam...
Anonymous - Pią 28 Sty, 2005 21:17
Temat postu:
edycja postów pani pod latarnią jego mać!
Anonymous - Pią 28 Sty, 2005 21:50
Temat postu:
ech... ludzie na forum chcą pomóc więc po co od razu mieć pretensje?
Anonymous - Pią 28 Sty, 2005 21:51
Temat postu:
ech... ludzie na forum chcą pomóc więc po co od razu mieć pretensje?

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group