Dzieci OnLine
Moda, Uroda, Wygląd - Jak często?
Anonymous - Sob 29 Sty, 2005 13:25
Temat postu: Jak często?
Mam pytanie do dziewczyn: Jak często należy podcinać końcówki włosów?Bo ja podcinam średnio raz na 3 miechy
Nie wiem czy to wystarczająco często, a może za często?
Ploshe o odp :-)
Aha włosy mam tak za ramiona troszke jak by siem ktos pytał
Agentka - Sob 29 Sty, 2005 13:32
Temat postu:
To zależy czy masz zniszczone i rozdwojone końcówki czy takie bardziej "nomalne". Ale myślę że co 2,3 miesiące to wystarczająco
Anonymous - Sob 29 Sty, 2005 14:35
Temat postu:
jak nie musisz nie podcinaj w ogóle a jak musisz to co miesiąc czy dwa może nawet więcej , bo jak nie masz zniszczonych końcówek lub nie chcesz wyrównać to nie ma sensu
ja osobiście nigdy nie obcinam a włosy mam takie około 70-75 centymetrow [nawet żadko je czesze] i są normalne
a jeśli nie chcesz zapuszczać to obcinaj 2-3 razy w miesiącu poprostu aby nie urosły
Miracle - Sob 29 Sty, 2005 17:45
Temat postu:
Zalezy czy twoje wlosy sa znisczone i czy maja rozdwojone koncowki.Jesli tak to co miesiac chociaz powinno wystarczyc 2 miechy.jesli masz normalne zdrowe wlosy to podcinaj je co 3-4 miechy i bedzie wszystko spox.
Anonymous - Sob 29 Sty, 2005 22:58
Temat postu:
Tak,tak mam normalne włosy, tylko wiecie(przynajmniej u mnie tak jest) jak nie podcinam włosków co jakiś czas, to robią się takie "smętne" i tracą na puszystości
Anonymous - Wto 01 Lut, 2005 16:46
Temat postu:
Z tego co słyszałam od fryzjerki (jak po 3 latach zapuszczania poszłam obciąć końcówki
) powinno się je obcinać co 2 miesiące.
Jeśli ktoś ma zniszczone (np. suszy włosy po każdym myciu suszarką) to powinien nawet chodzić co miesiąc, a jeśli nie ma w ogóle zniszczonych/ lub mało zniszczone, to może je przycinać nawet co pół roku.
dziewczyneczka - Pią 11 Lut, 2005 12:58
Temat postu:
Moim zdaniem wszystko zależy od włosów. JA nie podcinam już ok półtora roku i nie mam zniszczonych.
Elun - Pią 11 Lut, 2005 13:55
Temat postu:
ja zadko co podcinam koncowki, bo przewaznie nosze krotkie wlosy
Anonymous - Pią 11 Lut, 2005 16:49
Temat postu:
A ja chodze do frajera co 6 miechów
Mam normalne włosy które nie potrzebują ścinania
Ja nie daje zarobić dla frajerów
Anonymous - Pią 11 Lut, 2005 19:57
Temat postu:
Myśle ze wystarczy.. do tego pielęgnuj je odzywkami... wtedy nie beda sie tak niszczyc. Polecam tez szampony z ziol.. dobre sa tez z warzyw takich jak ogórek. np. Timotej
Kicia91 - Sob 12 Lut, 2005 10:01
Temat postu:
Moim zdaniem powinnas obcinać koncówki kiedy beda takie nieładne ( he he jakby piórka).. To tak własnie co 2-3 misiace gdzieś...A ja obcinam gdzies tak co 2-3 miesiace tez tylko całe włosy tzn tak na krotko chociaż i tak mam duzo problemików z włosami he he...
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group