Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - wkładki dla chłopaków

AdamO - Nie 30 Sty, 2005 18:38
Temat postu: wkładki dla chłopaków
Czy jest coś takiego jak wkładki dla chłopaków. To znaczy takie wkładki które można zakładać na noc żeby jak ma się polucje nie zamoczyć i nie zapamić majtek i pościeli. A może chłopaki mogą zakładać takie wkładki albo podpaski. ktore normalnie są dla dziewczyn ? Tylko jaki rodzaj i jaki rozmiar.
Miracle - Nie 30 Sty, 2005 18:47
Temat postu:
Chyba cie wallo!!! Juz to widze chlopak w podpasce albo wkladce Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing .O bosh.Niektorzy to maja pomysly.A i jeszcze jedno nie ma rozmiarow podpasek. Sa tylko rozne wielkosci. A wkladek dla chlopakow chyba nie ma.A zreszta sama niewiem nie interesuje sie tym.
Agentka - Nie 30 Sty, 2005 18:50
Temat postu:
Stary papier toaletowy se w gacie włóż Twisted Evil
panienka_wierzba - Nie 30 Sty, 2005 19:00
Temat postu:
dziewczyny musicie tak ostro i najezdzac? =/ lol fess, byscie przestały
do autora tematu.
Nie nie am czegos takiego jak wkładki dla mężczyzn itp.
Jeśli tak bardzo przeszkadzają Ci polucje możesz do spania ubierać majtki/bokserki (niektórzy tego nei robią) pod pizame. Jeśli jednak wciaz Ci to przeszkadza, możesz sobie umieścić tam husteczkę (jednorazową), troche papieru toaletowego albo zwyczajną wkładke higieniczną (podpasek Ci nie polece, będzie Ci okropnie niewygodnie a i tak nie dadzą dużo).
Pozdrawiam
Kinga - Nie 30 Sty, 2005 19:01
Temat postu:
ja proponuje tampony Smile

A tak na serio to nie ma czegos takiego dla chłopaków Smile

Edit : proponuję chusteczkę albo podebranie siostrze wkladki Smile

Edit 2 : wierzba juz odpowiedziala fachowo Smile a ja mie zauwazylam postu
Anonymous - Nie 30 Sty, 2005 21:57
Temat postu:
moj ojciec musiał nosic przez całe wakacje podpaski bo miał hemoroidy ;P
Ja proponuje pogodzic sie z naturą ;p albo włozyc se jakas chusteczke higieniczną bo wkładki...e chyba nie Smile
akasia - Pon 31 Sty, 2005 09:40
Temat postu:
To już jego sprawa ;D Jak chce niech se nosi .. :] co mi do tego.. ? biggrin
Vellana - Pon 31 Sty, 2005 10:26
Temat postu:
hmm Razz ja sobie nie wyobrazam chlopaka w podpasce O.O
Agentka - Pon 31 Sty, 2005 11:01
Temat postu:
Wierzbo ja nie najeżdzałam, papier toaletowy może być przecież.
Ona89 - Pon 31 Sty, 2005 11:23
Temat postu:
akasia napisał/a:
To już jego sprawa ;D Jak chce niech se nosi .. :] co mi do tego.. ? biggrin

Czy tylko ja zauważyłam, że twój post jest bezsensowny? Chłopak prosi o radę, a jak cię to nie obchodzi to lepiej nic nie pisz. Rolling Eyes

Chyba lepiej używać chusteczek chigienicznych lub wkładek, ale nie wiem czy u płci męskiej to się sprawdzi, bo jak by to napisać..., dziewczyna jak założy wkładkę to ona jej przylega więc nic nie wydostanie się poza nią, a u chłopców już z tym może być gorzej Wink
pi - Pon 31 Sty, 2005 12:06
Temat postu:
z tego co wiem takowa rzezc ak wkaldki dla chlopakow nie istnieje, ozna sobie cos podlozyc ale nikt tak nie robi bo uwazaja to za nrormalna rzecz, tak wiec jezeli zabrudzisz posciel i majtki nie pozotsanie nic innego jak to tylko wyprac i tak w kolko...
akasia - Pon 31 Sty, 2005 12:55
Temat postu:
Napisałam , że może nosić! A co to jest zabronienie w prawie? Będe odpowiadać czy to sie komus podoba czy nie! A nie wiem Ona czy ty sie b. jego losem przejmujesz czy tylko odpowiadasz Neutral ?
Kicia91 - Pon 31 Sty, 2005 14:25
Temat postu:
he he nie mam za bardzo co tu pisac bo tu już wszystko powiedziane... No ale moge tyle powiedzieć że w podpasce czy wkładce bys sie czuł nieswojo i głupio ( ja się czuje źle a co dopiero ty chłopak) więc podpasek ani wkładek nie radze... No to ci zostaje husteczka... A ja jak bym była na twoim miejscu to bym nic nie robiła w koncu nie tylko ty to przehodzisz i inni tez sobie jakos radza...

PS: pomysl sobie co by było gdyby siostra lub mama nakryły cie jak przemycasz podpaske albo wkładke i ja nosisz he he Laughing było by ci troszke Embarassed cio?? he he ..........
mroweczka - Pon 31 Sty, 2005 18:38
Temat postu:
Nie polecam Ci ani wkładek,ani podpasek. Tak jak już zostało powiedziane, wkładki dziewczynom "przylegają" a Tobie zapewne będa "odtsawać" przez co wydzielina będzie i tak się wylewać a więc noszenie ich jest bez sensu.
Poza tym będzie Ci niewygodnie-fakt.
Mróweczka Kwiat
rodzynka - Pon 31 Sty, 2005 23:01
Temat postu:
ej... od nocnych polucji to jest walenie konia, bez urazy, ale to prawda !!!!
Anonymous - Wto 01 Lut, 2005 10:08
Temat postu:
rodzynka napisał/a:
ej... od nocnych polucji to jest walenie konia, bez urazy, ale to prawda !!!!

Miałam to napisać. Poprostu masturbacja rozładowuje napięcie, przez co nie ma polucji. Wink
sami10 - Wto 01 Lut, 2005 10:21
Temat postu:
a prezerwatyw nie można????
pi - Wto 01 Lut, 2005 12:05
Temat postu:
no wlasnie eheh ejsli chdozi o polucje to nie wuystrzelasz jak z armaty na cala posciel i ubranie tylko ciut na majtki, wystarczyz e je sie zmieni wypierze i po klopocie heh Smile
mroweczka - Wto 01 Lut, 2005 14:22
Temat postu:
Gabi, ale może niektórym chłopakom po prostu nie sprawia przyjemności masturbacja? Takie przypadki też się zdarzają Wink Przecież nie będzie robił tego na siłę...
Mróweczka Kwiat
Anonymous - Wto 01 Lut, 2005 16:39
Temat postu:
mroweczka napisał/a:
Gabi, ale może niektórym chłopakom po prostu nie sprawia przyjemności masturbacja? Takie przypadki też się zdarzają Wink Przecież nie będzie robił tego na siłę...
Mróweczka Kwiat

No ale zazwyczaj najlepszym (że tak to powiem) w tym przypadku wyjściem jest właśnie masturbacja. Jeśli nie chce/brzydzi się/nie sprawia mu to przyjemności to musi się pogodzić z tym, że będzie miał te polucje dopóki nie rozładuje napięcia. Wink I lepiej nie kraść nikomu wkładek/podpasek. Razz
Anonymous - Wto 01 Lut, 2005 18:10
Temat postu:
sami10 napisał/a:
a prezerwatyw nie można????

jakbym była facetem to uznam,ze to nie miło spac w gumce.Gumka jest do stosunku,na krotko,a np 8 godzin codziennie w gumce..chyba penis by sie chłopakowi zagotował
natasha - Wto 01 Lut, 2005 20:52
Temat postu:
NIE ISTNIEJE COS TAKIEGO JAK PODPASKI DLA CHLOPAKOW A PRZYNAJMNIEJ O TAKICH NIE SLYSZALAM A ROZMIARU PODPASEK TEZ NIE MA Smile JESLI BARDZO CHCESZ TO WEZ SOBIE KUP TAKIE NAJNORMALNIEJSZE PODPASKI I WKLADAJ NA NOC ALE SZCZERZE MOWIAC NIE SADZISZ ZE BYLO BY TO Z LEKKA DZIWACZNE?? Confused
BamBI - Wto 01 Lut, 2005 20:59
Temat postu:
o wkładkach dla chłopaków nie słyszałam . polecam pieluszki Happy Razz
Anonymous - Sro 02 Lut, 2005 08:21
Temat postu:
natasha napisał/a:
NIE ISTNIEJE COS TAKIEGO JAK PODPASKI DLA CHLOPAKOW A PRZYNAJMNIEJ O TAKICH NIE SLYSZALAM A ROZMIARU PODPASEK TEZ NIE MA Smile JESLI BARDZO CHCESZ TO WEZ SOBIE KUP TAKIE NAJNORMALNIEJSZE PODPASKI I WKLADAJ NA NOC ALE SZCZERZE MOWIAC NIE SADZISZ ZE BYLO BY TO Z LEKKA DZIWACZNE?? Confused

A nie sądzisz, że by mu wyciekało? Bo jak wiadomo, oni są inaczej zbudowani niż my, dziewczyny... I to, że nam wszystko przylega etc. to dlatego, że te podpaski są właśnie dla na produkowane. A on musiałby sobie owinąć penisa tą podpaską chyba... Rolling Eyes
Anonymous - Sro 02 Lut, 2005 17:27
Temat postu:
Cytat:
A on musiałby sobie owinąć penisa tą podpaską chyba... Rolling Eyes

< następuje wydźwięk przerazliwego brechtu Twisted Evil >
LOOL ale to nieźle powiedziałas... :d haah!!
A kolega niech sie kogos podpyta,moze oni wiedzą co z tym robic....
Anonymous - Sro 02 Lut, 2005 18:27
Temat postu:
Gabra napisał/a:
Cytat:
A on musiałby sobie owinąć penia tą podpaską chyba... Rolling Eyes

< następuje wydźwięk przerazliwego brechtu Twisted Evil >
LOOL ale to nieźle powiedziałas... :d haah!!
A kolega niech sie kogos podpyta,moze oni wiedzą co z tym robic....

Wyedytuj posta i dodaj do "penia" literkę s, bo to brzmi jakbym penisa zdrabniała. RazzRazzRazz
Ćpunka - Sob 05 Lut, 2005 18:56
Temat postu:
najlepiej to idz do urologa powie ci wszystko
adam(o)_1991 - Sro 09 Lut, 2005 10:54
Temat postu:
załóż se lepiej kondona
sami10 - Czw 10 Lut, 2005 09:53
Temat postu:
chwila! moment!wczoraj kuzynka mówiła mi że w pracy jej rodziców ( pracują w belli) są takie podpaski dla chłopaków . mają je podobno wprowadzić kiedyś na rynek . nie wiadomo kiedy .
Anonymous - Czw 10 Lut, 2005 10:46
Temat postu:
sami10 napisał/a:
chwila! moment!wczoraj kuzynka mówiła mi że w pracy jej rodziców ( pracują w belli) są takie podpaski dla chłopaków . mają je podobno wprowadzić kiedyś na rynek . nie wiadomo kiedy .

No ale aktualnie ich nie ma, prawda? A koleś pytał, czy teraz są na rynku. Wink

Co do samych takowych wkładek zastanawiam się, jak będzie się ja zakładać. Rolling Eyes
Ćpunka - Czw 10 Lut, 2005 14:27
Temat postu:
Gabrielen napisał/a:

Co do samych takowych wkładek zastanawiam się, jak będzie się ja zakładać. Rolling Eyes

bardzo ciekawe ale mondre
ajeczka11 - Pią 11 Lut, 2005 17:58
Temat postu:
Myśleę tak jak inni(ale chcę sie wypowiedzieć)- nie ma podpasek dla boy'ówSad szkoda co? Ale pomyś po ci były by?Nie sądzę ,ze są CI AŻ tak potrzebne...Ale jeśli tak bardzo chcesz to załóż sprubuj...Może wejdą? He he fajnie w nich byś wyglądał!! Nio i sobie jeszcze przeczytałm jakiś post chyba...Ćpunki>?< Jak ty je założysz?? o to jest pytanie!
mrufka - Nie 20 Lut, 2005 18:46
Temat postu:
podpaski nie będą spełniać swojej roli. ale pampersy to idealne rozwiązanie!!!(są taki dla dorosłych do kupienia w niektórych supermarketach)
Chesterka - Nie 20 Lut, 2005 19:38
Temat postu:
Myślisz, że chciałby nosić pampersy? Wink
mrufka - Pon 21 Lut, 2005 15:52
Temat postu:
no wiesz, ja tu za bardzo nie widzę problemu, ale jak tak go krępuje to jedyne skuteczne rozwiązanie... Smile
sami10 - Sob 26 Lut, 2005 21:52
Temat postu:
ma być ta wkładka dla chłopaków ale to dopiero w dalekiej przyszłości
Gladiatorpl - Sob 26 Lut, 2005 22:05
Temat postu:
k**** jak zrobia podpaski dla chlopakow to ja se odwale kulke w leb, czasem sie zastanawiam co ja tu jeszcze robie Razz Zawsze przeciez mozna zostac gejem i nosic stanik, torebke ze szminka i blyszczykiem itp co za problem ? Smile badz na czasie Razz

Zadna znana firma nie podejmie sie robienia podpasek dla chlopakow, bo nie zamierza sie osmieszac
A po 2 po kiego facetowi podpaska?
Ramonek - Pon 07 Mar, 2005 22:22
Temat postu:
o zesz [cenzura]......normalnie pytanqo z nieba.....chlopie jak ci to problem strawia to sobie walnij jakiegos durexa i bedzie hulało.............jak bedziesz mial "zmazy nocne " biggrin to trudno. ty nad tym nie zapanujesh...pozdro
kubap - Sob 23 Gru, 2006 15:03
Temat postu:
załóż pampersa Razz

[ Dodano: Sob 23 Gru, 2006 14:04 ]
a tak na serio to poprostu niw wal ,i nie wyobrażaj se "różnych" rzeczy

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group