Dzieci OnLine

Muzyka, Kultura, Media - Pamiętnik księżniczki

Louli - Nie 30 Sty, 2005 18:48
Temat postu: Pamiętnik księżniczki
Mam pytanie i prośbę . Pytanie:Kto z was czytał pamiętnik księżniczki 6 księżniczk uczy się rządzić ? Prośba: Na czy sie kończy ta książka (ostatnie najważniejszew wydarzenie) odpiszcie
kabama - Nie 30 Sty, 2005 21:10
Temat postu:
chcesz sie dowiedzieć to przeczytaj
Louli - Pon 31 Sty, 2005 08:42
Temat postu:
Jasne że bym chciała ale u mnie nigdzie nie ma w zadnej bibliotece ani księgarni Evil or Very Mad
Louli - Czw 03 Lut, 2005 15:06
Temat postu:
przypomniałam sobie że moge przecież zamówić przez internet którąś z części , którą najbardziej mi polecacie i dlaczego ?
Miracle - Czw 03 Lut, 2005 18:19
Temat postu:
Ja czytalam tylko pamietnik ksiezniczki3 bardzo mi sie spodobala ksiazecka ale niestety w bibli nie bylo innych czesci.Mam zamiar kupic albo jakos zdobyc nastepne.
mroweczka - Czw 03 Lut, 2005 19:06
Temat postu:
Ja czytałam pare części,nie pamiętam już których ale 6 jeszcze nie czytałam choć już widziałam w Empiku. najbardziej podobała mi sie perwsza część. jak chcesz to moge jutro iść do Empiku i przeczytać ostatni rozdział Smile
Mróweczka Kwiat
Louli - Czw 03 Lut, 2005 21:05
Temat postu:
naprawde ,,mróweczka"dziękuje
mroweczka - Nie 13 Lut, 2005 10:55
Temat postu:
Byłam i przeczytałam pare ostatnich stron. Mia została przwodniczącą samorządu szkolnego,wygrała z Leną. Poza tym przyjaciółka Mii(nie pamietam jak miala na imie,siostra Michaela) wykryła,że ten chłopak Leny jest jakimś oszustem itp,że skończył już rok temu szkołe...A Mia miała poważną rozmowę z Michaelem na Te tematy i uznali,że jeszcze poczekają z Robieniem Tego Smile
dziewczyneczka - Nie 13 Lut, 2005 14:11
Temat postu:
Ja czytałam tylko pierwze 3 części. i byłam w kinie na "pamietnik księżniczki - królewskie zaręczyny" nawey fajne.
Chesterka - Nie 13 Lut, 2005 14:32
Temat postu:
Sieostra Michaela to Lilly! biggrin Ja czytałam wszystkie części oprócz 6 i uważam, że łącznie z "Plotkarą" Są to najlepsze książki jakie przeczytałam Mr. Green
ajeczka11 - Sob 26 Lut, 2005 13:04
Temat postu:
Wg. Tamte cześci były lepsze....W tej 6 jest napisane tylko o tobieniu ,tego" Trochę głupie,ale co zrobić...Na każdej strnoie jest ja i Michale robimy to itp. i td.!!! Książka kończy sie na tym że Mia zostje przewodniczącą samorządu uczniowskiego...Lana jest wściekała i odchodzi z tej szkoły..............................

CDN

: )))))))))))))))))
Naomi - Sob 26 Lut, 2005 14:29
Temat postu:
Ja mam 1,2 i 5 część(pozostałych już nie było w księgarni).
To są moje ulubione książki biggrin

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group