Dzieci OnLine

Gry i programy komputerowe - wtyczka do gg...

Anonymous - Sro 02 Lut, 2005 15:37
Temat postu: wtyczka do gg...
jest ponoc taka wtyczka do gg która umozliwia pokazanie adresu e mail jakiegos numeru gg...Wiecie jaka?Odp pliz.
Anonymous - Sro 02 Lut, 2005 16:45
Temat postu:
Emp? Może PowerGG?
Anonymous - Sro 02 Lut, 2005 16:59
Temat postu:
powergg to zestaw wtyczek.mnie chodzi o jedna taką wtyczke,Poszukam tej emp,jak znadje to napisze,jak nie znajde nie napisze Smile
Kicia91 - Sro 02 Lut, 2005 20:43
Temat postu:
Jak znajdziesz to napisz i daj linka to ja tez sobie zainstaluje ... Ale power gg tez polecam (chociaz sama nie mam Laughing ) bo widzisz kto jest niewidoczny he he Cool
Anonymous - Sro 02 Lut, 2005 20:44
Temat postu:
mam pgg ale mi chodzi o jakas taką wtyczke ;/a tam takiej nie ma!
Anonymous - Sro 02 Lut, 2005 21:59
Temat postu:
No a skoro o wtyczkach mowa to moze ktoś wie skąd wziąśc taką, która mi pokazuje kto jest niedostępny a kto sie kryje Wink
Anonymous - Sro 02 Lut, 2005 22:04
Temat postu:
w mirandzie jest taka funkcja.Ale jak zainstalujesz ppack to tam jest takie cos co pokazuje kazdą zmiane statusu np ja bym była niedostepna i szybko bym zmieniła ststus na niewidoczna,to sie pokaze Smile
"taskbar notifier"to ta wtyczka i jeszcze jest taka która sprawdza czy ktos jest niewid:klikasz na kontakt prawym kl.myszy i wybierasz "wykryj niewidocznosc" :]
jest jeszcze jakis "ukrywacz" i "activity checker".
edit.sorki,to w Konnekt jest pokazane kto sie ukrywa ;]
Anonymous - Nie 06 Lut, 2005 18:24
Temat postu:
Gabra napisał/a:
w mirandzie jest taka funkcja.Ale jak zainstalujesz ppack to tam jest takie cos co pokazuje kazdą zmiane statusu np ja bym była niedostepna i szybko bym zmieniła ststus na niewidoczna,to sie pokaze Smile
"taskbar notifier"to ta wtyczka i jeszcze jest taka która sprawdza czy ktos jest niewid:klikasz na kontakt prawym kl.myszy i wybierasz "wykryj niewidocznosc" :]
jest jeszcze jakis "ukrywacz" i "activity checker".
edit.sorki,to w Konnekt jest pokazane kto sie ukrywa ;]

A masz może adres strony z której to trza zdobyć, czy muszę/simy sobie radzić sama/mi? :>
Anonymous - Nie 06 Lut, 2005 18:26
Temat postu:
konnekt.info Razz i wiadomosc.info pogrzebcie se Razz
Anonymous - Nie 06 Lut, 2005 18:34
Temat postu:
Gabra napisał/a:
konnekt.info Razz i wiadomosc.info pogrzebcie se Razz

Poszukam(y). Twisted Evil

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group