Dzieci OnLine

O Forum - Do modów

Inversja - Sro 02 Lut, 2005 18:37
Temat postu: Do modów
Mam takie pytanie. Ile mieli¶cie postów i ile byli¶cie na forum jak zostali¶cie modami? Pytam z ciekawo¶ci.
Kinga - Sro 02 Lut, 2005 18:39
Temat postu:
Ja jako¶ nie zwracam uwago na ilo¶c postów
Nie pamietam tez po jakim czasie bo na forum jestem od poczatku Smile
Inversja - Sro 02 Lut, 2005 18:45
Temat postu:
Dobra może głupie pytanie ile mieliście postów. Ale chociaż napiszcie po jakim czasie.
Ja chciałem tylko dodać żebyście sobie czasem nie pomyśleli że ja chce być modem!! Nie obrażając tu innych którzy pełnią tą też wyżej wymienionom funkcję. A nieche być modem z tego powodu że to jest bardzo odpowiedzialne zajęcie i nierozumiem tych którzy startują na moda a mają 23 posty i nie są nawet miesiąc na forum.
Nikita - Sro 02 Lut, 2005 18:54
Temat postu:
Hmm...Ja chyba jak zostałam modem miałam około 300-400, a może i 500 postów Wink Nie pamiętam, a po za tym nie liczę i nie patrzę na mój liczniczek <rotfl>
Pozdraviam
Anonymous - Sro 02 Lut, 2005 19:14
Temat postu:
Ja nie pamiętam, bo to dawno było, ale na forum byłam chyba z miesiace dodaj±c do tego, zę to było za czasów kiedy było branie modów... bo nie bylo ich prawie wogule - gry i programy komputerowe =)
frigg - Sro 02 Lut, 2005 19:32
Temat postu:
ja mialam cos kolo 100 a wybrano mnie chyba dlatego ze znam sie troszke na psychologii (jestem studentka psychologii klinicznej)...no i chyba dlatego ze taka fajna jestem buhehe Wink
Ona89 - Sro 02 Lut, 2005 20:40
Temat postu:
Ja miałam około 300. Ale ilo¶ć postów nie ma nic wspólnego z moderatorstwem. Je¶li chodzi po jakim czasie bycia na forum zostałam modem to jestem nim jaki¶ miesi±c, więc sobie policz. Pod avem mam datę przył±czenia.
mroweczka - Sro 02 Lut, 2005 21:13
Temat postu:
Ja też nie pamiętam...Tak gdzie¶ 500? A może więcej/mniej? A na forum byłam jakie¶ pół roku.
Mróweczka Kwiat
panienka_wierzba - Sro 02 Lut, 2005 21:48
Temat postu:
z 1500 (podczas powstawania forum rpg i fantasy)

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group