Gabra napisał/a: |
co do problemu 2. to musisz napisac opis i zaznaczyc ze ma sie pojawic na czerwonym słoneczku,potem kliknij "zakoncz" i powinno byc ok,jak sie nie zmieni;napisz. |
Himitsu napisał/a: |
Zauważyłem ostatnio kilka usterek (dokładniej dwie) w moim GG. Może ktoś z Was będzie wiedział, co się z tym dziwactwem dzieje. Otóż:
1) Nie przychodzą do mnie wiadomości wysłane od osób, których nie mam zapisanych w liście kontaktów. Najpierw jeden z userów tego forka, niejaki Aragorn, twierdził, iż wysłał mi wiadomość na GG, której jednak nie otrzymałem. Wczoraj zaś mój kuzyn i kuzynka założyli sobie GG (każdy jedno) i przysłali mi smsa, żebym odczytał ich wiadomości (po jednej od każdego), które do mnie wysłali. Okazało się jednak, że żadna z nich nie dotarła. Co może być przyczyną nie docierania wiadomości?? 2) W moim GG mogę mieć opis jedynie, kiedy mam włączony komunikator. Kiedy zaś go wyłączam, opis znika, choć powinien być przez cały czas widoczny, jak u wszystkich innych. Czemu tak się dzieje?? |
Himitsu napisał/a: |
Zauważyłem też (już dosyć dawno, na innym forku) kolejną ciekawostkę odnośnie mojego GG (a raczej mojego statusu). Otóż na każdym forku, na którym jestem zarejestrowany, ikonka przedstawiająca mój status dostępu jest ZAWSZE czerwona (jako Niedostępny) - nawet wtedy, kiedy jestem Dostępny. Wie ktoś może, czemu tak się dzieje?? |