Dzieci OnLine
O Forum - Zmiana nazwy nicku ?
Nikita - Pon 07 Lut, 2005 18:24
Temat postu: Zmiana nazwy nicku ?
Witam
Ten tema głównie kieruję do ToJi. Nie wiem czy jest to w ogole możliwe, ale chciałabym zmienić swój dotychczasowy nick...Nie chcę go zmieniać tak " drastycznie ", tylko chciałabym odciąć tą końcówkę " _006 "
Z góry dziękuję ^^
Pozdraviam
Elun - Pon 07 Lut, 2005 19:11
Temat postu:
no to chyba wystarczylo napisac o tym do ToJi, a nie niepotrzebnie zakladac nowy temat
mroweczka - Czw 10 Lut, 2005 10:33
Temat postu:
No własnie...Od tego jest taki fajny przycisk PW
Francesc0 - Sro 16 Lut, 2005 20:59
Temat postu:
Nie wiem jak jest w phpBB ale w IBP na początku ustawione jest, że kazdy user który napisze przynajmniej 1500 postow ma mozliwosc edytowania swojego nicku.
Ja jak nabije troszke to tez poprosze o to... Narazie nic nie ebde mowic...
:>
Dexter - Sro 16 Lut, 2005 21:33
Temat postu:
phpbb zdaje się też gdzieś ma opcje zezwalania na zmiany nazw, ale po co dawać taką opcje? wtedy każdy by co chwile zmieniał nicka.
Francesc0 - Sro 16 Lut, 2005 21:43
Temat postu:
Ja proponuje stworzyc grupe "VIP". Do grupy tej automatycznie przechodza userzy, którzy napisza odpowiednia ilosc postów. Taka grupa ma wieksza prawa, np. moze edytowac nazwe swojego tematu, kasowac swoj temat... ma uprawnienia w "swoim" ... no i wyroznia sie, np. kolorem nicku etc...
To pozwoliło by stworzyć "Elite" na forum ;]
Napastnik - Sro 16 Lut, 2005 21:46
Temat postu:
Ta tylko jeszcze forumowej Szlachty nam potrzeba.... Każdy dzieciak zacząłby odrazu nabijać posty, aby dostać się do wielkiej "Elity". Cóż, liczy się jakość, a nie ilość postów.
Chesterka - Czw 17 Lut, 2005 13:35
Temat postu:
Elita.... phhhh nie dobijajcie mnie
Jeszcze tego nam brakuje, większej ilości spamu i wywyższania się nad innymi użytkownikami...
I po co to komu?
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group