Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - jedna sprawa :]

Morti - Wto 08 Lut, 2005 19:36
Temat postu: jedna sprawa :]
moze mnie ktos oswiecic na czym polega calowanie tgz. z jezyczkiem ?:]
Anyone - Wto 08 Lut, 2005 19:46
Temat postu:
Polega to na pieszczeniu jezykiem i wargami warg partnera i wkladaniu jezyka w jego usta.
Morti - Wto 08 Lut, 2005 20:06
Temat postu:
brzmi interesujaco Mr. Green a znacie jakas lekture gdzie bedzie cos wiecej na ten temat napisane
Anonymous - Wto 08 Lut, 2005 20:31
Temat postu:
Jejciu ile ty masz lat że nie wiesz co to jest całowanie z języczkiem Confused Ja nie znam żadnych lektur więc nic Ci nie polece Rolling Eyes
Iśka - Wto 08 Lut, 2005 21:31
Temat postu:
dorota93 napisał/a:
Jejciu ile ty masz lat że nie wiesz co to jest całowanie z języczkiem Confused Ja nie znam żadnych lektur więc nic Ci nie polece Rolling Eyes

Spokojniej... bez nerwów... mógł nie wiedzieć Wink

Myślę, że tego na czym polega całowanie z języczkiem nie można uogólnić. Sam wyczaisz o co chodzi jak będziesz się całował ze swoją partnerką. Głównie chodzi o to, żeby dotykały się języki, i żeby włożyć go w usta partnera (ale to ordynarnie zabrzmialo...) Wink

[Edit: nie wiem, może jestem opóźniona, ale o żadnych lekturach na temat meto całowania nie słyszałam Razz]
Anonymous - Sro 09 Lut, 2005 09:40
Temat postu:
Morti napisał/a:
a znacie jakas lekture gdzie bedzie cos wiecej na ten temat napisane

Telewizji nie oglądasz? Sms pod nr 7557 o treści "buzi" (a jak nie wierzysz to sam sprawdź xP)
*rotfl*
Te reklamy są poproastu cudooooooooowne xP xP xP

O lekturze natomiast słyszałam, ale nie wiem co jak, gdzie i kiedy. Radzę wybrać się do księgarni, jak coś. Albo w necie poszukać.
*rotfl*
Merkavoth - Sro 09 Lut, 2005 09:56
Temat postu:
Lektury są, owszem, ale ci ich nie polecę, bo
po pierwsze primo jesteś za młody, żeby choćby spojrzeć na pozostałą zawartość rzeczonej książki,
po drugie primo tego się nie uczy, to się po prostu wie. W momencie kiedy staniesz przed tym...hmm...wyzwaniem...nie będziesz miał problemu.Głowa do góry!
Kicia91 - Pią 11 Lut, 2005 20:13
Temat postu:
hmmm... ja ci nie moge dobrze wytłumaczyc bo jeszcze sie nie zmierzyłam z tym wyzwaniem... No ale sadze że tego sie chyba nie da nauczysz... To trzeba poczuc... 9 ja sie tak wymadrzeam a sama dobrze nie wiem)... he he po prostu sprobuj kiedy nadejdzie własciwy moment oczywiscie i sie przekonasz... pozdrówka
Anonymous - Pią 11 Lut, 2005 20:18
Temat postu:
wkładasz partnerowi jezyk do geby,on tobie i całujecie sie...a w gebach pauje wojna na jezyki ... :>
dziewczyneczka - Sob 12 Lut, 2005 18:08
Temat postu:
No cóz moje poprzedniczki wytłumaczyły Ci co to jest. Moge tylko dożucić, że nie wkładaj języczka w usta partnerowi(jeśli całujesz się pierwszy raz i wiesz że partner też) ty zapewne też byś nie chciał żeby ktoś ci go wkładał.
Anonymous - Sob 12 Lut, 2005 19:45
Temat postu:
dziewczyneczka napisał/a:
Moge tylko dożucić, że nie wkładaj języczka w usta partnerowi(jeśli całujesz się pierwszy raz i wiesz że partner też) ty zapewne też byś nie chciał żeby ktoś ci go wkładał.

Mogę Ci tylko powiedzieć, że jeśli chodzi o TAKIE całowanie, to ono dokładnie na tym moja droga polega. Cool
dziewczyneczka - Nie 13 Lut, 2005 10:32
Temat postu:
Nie chodziło mi dokładnie o to. Jeśli Morti będzi chciał całować się pierwszy raz nie radze od razu wkładać języka.
mroweczka - Nie 13 Lut, 2005 10:40
Temat postu:
"Lektury" Wink
http://forum.dziecionline.pl/viewtopic.php?t=5434&highlight=poca+unek
http://forum.dziecionline.pl/viewtopic.php?t=4214&highlight=poca+unek
http://forum.dziecionline.pl/viewtopic.php?t=4951&highlight=poca+unek
Anonymous - Nie 13 Lut, 2005 10:44
Temat postu:
dziewczyneczka napisał/a:
Nie chodziło mi dokładnie o to. Jeśli Morti będzi chciał całować się pierwszy raz nie radze od razu wkładać języka.

Ale Morti napisał:
Cytat:
moze mnie ktos oswiecic na czym polega calowanie tgz. z jezyczkiem ?:]

Czyli mu wyraźnie chodziło właśnie o ten sposób całowania. Może inaczej się już całował, a tak tylko nie?
Chodziło mu dokładnie o to, a to, jak postąpi to już chyba jego sprawa, prawda? Wink
Pozdrawiam.
Blanka - Nie 13 Lut, 2005 13:15
Temat postu:
noooo nie ma raczej reguly jak calowac, ani co to calowanie oznacza, po prostu nagle gdy jestes z kims czujesz cos do tej osoby, to nagle to sie dzieje prawie ze samoistnie. A jak sama nazwa wskazuje to calowanie Z JĘZYCZKIEM.
dziewczyneczka - Nie 13 Lut, 2005 13:59
Temat postu:
Gabrielen ja napisałam że "moge dorzucić" czyli to nie jest dokładnie pod temat

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group