Merkavoth napisał/a: |
Z OKAZJI ZBLIŻAJĄCEGO SIĘ ŚWIĘTA POSTANOWIŁEM JUŻ DZIŚ NAPISAĆ PARĘ SŁÓW, JAKO IŻ ZA 2 DNI OPUSZCZĘ WAS, BY DOSKONALIĆ SWOJE CIAŁO, TRENUJĄC WSCHODNIE SZTUKI WALKI DALEKO W GÓRACH ![]() ![]() ![]() ![]() <odwraca się za siebie>"...psps...dalej chłopaki, podpisywać się..." A indywidualnie przesyłam do Kingi, z wiadomego powodu ![]() Ech..żebym był młodszy... ![]() |
![]() ![]() ![]() |
A indywidualnie przesyłam do Kingi, z wiadomego powodu ![]() |
Aren napisał/a: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dorota93 napisał/a: |
eh ja i tak wiem że w walentynki nic mi się nie przytrafi miłego |
Himitsu napisał/a: | ||
Sie nie martw :]. Nie jesteś sama w tym przekonaniu ![]() |
Aren napisał/a: |
No jasne że nie jest sama... Aren też jest... Ale ja się tam nie załamuje......... |
Gabra napisał/a: | ||
Nie wiemy z jkaiego :] BTW.Co wszyscy tak do Kingi :>? |
Kicia91 napisał/a: |
he he ja też wszystkim życze uadnych walentynek spedzonych w gronie przyjaciól i oczywiescie chłopaka lub dziewczyny....
PS: Co miało znaczyc zdanie "(Aren, czyżbyś się z Kicią związał? blehehe)" |
Gabra napisał/a: |
Jej piękne czarne oczy... ![]() ![]() ![]() |
Cytat: |
Kindziuli aby w koncu spotkala kogos 'nie chop siup' tylko kogos kto powie 'kocham' przemyslane... i zeby byla szczescliwa =) |
kradziejka napisał/a: |
proponuje napisac temat pod tytułem życzenia dla kingi
jedna wielka wazelina??? ja niedobra napisze wam co myśle i sie obrazicie ale mnie to raczej nie rusza:/ wysyłanie życzeń wszystkim dziewczynom jest tak samo sztuczne jak plastik, powód? żadnej tak naprawde nie znacie a i tak uwazacie że wszystkie są boskie, nie no super:/ |
kradziejka napisał/a: |
proponuje napisac temat pod tytułem życzenia dla kingi
jedna wielka wazelina??? ja niedobra napisze wam co myśle i sie obrazicie ale mnie to raczej nie rusza:/ wysyłanie życzeń wszystkim dziewczynom jest tak samo sztuczne jak plastik, powód? żadnej tak naprawde nie znacie a i tak uwazacie że wszystkie są boskie, nie no super:/ |
R2 napisał/a: |
Hmph, nie uważasz że miło jest dostać życzenia, nawet z byle jakiego powodu? |
R2 napisał/a: | ||
Hmph, nie uważasz że miło jest dostać życzenia, nawet z byle jakiego powodu? To taki znak że się o kimś pamięta. Nie odpowiada ci coś? Idź na najbliższy most i skocz z niego, oszczędzisz kilku osobom nerów. TO święto jest kretyńskie to prawda ale czy to powód aby wszystko negować? Zastanów się dziewczyno dwa razy zanim coś napiszesz. Skończyłem |
Wielka Łapa napisał/a: |
Zawsze można zrobić coś własnego. |
frigg napisał/a: |
wlasnie - ja sie nie spodziewalm ze cos dostane - a dostalm wlasnorecznie wykonana laurke z trupia czaszka, ladnie pokolorowane z podpisem od kociolka dla agusi - i napewno jest fajniejsze niz kwiatki ![]() |
Z OKAZJI ZBLIŻAJĄCEGO SIĘ ŚWIĘTA POSTANOWIŁEM JUŻ DZIŚ NAPISAĆ PARĘ SŁÓW, JAKO IŻ ZA 2 DNI OPUSZCZĘ WAS, BY DOSKONALIĆ SWOJE CIAŁO, TRENUJĄC WSCHODNIE SZTUKI WALKI DALEKO W GÓRACH ![]() ![]() ![]() ![]() <odwraca się za siebie>"...psps...dalej chłopaki, podpisywać się..." A indywidualnie przesyłam do Kingi, z wiadomego powodu ![]() Ech..żebym był młodszy... ![]() |
R2 napisał/a: |
2. Wierzbie bo mam taki kaprys złożyć życzenia; |