Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Walentynki!!

Merkavoth - Sro 09 Lut, 2005 10:19
Temat postu: Walentynki!!
Z OKAZJI ZBLIŻAJĄCEGO SIĘ ŚWIĘTA POSTANOWIŁEM JUŻ DZIŚ NAPISAĆ PARĘ SŁÓW, JAKO IŻ ZA 2 DNI OPUSZCZĘ WAS, BY DOSKONALIĆ SWOJE CIAŁO, TRENUJĄC WSCHODNIE SZTUKI WALKI DALEKO W GÓRACH Rolling Eyes

Love DZIEWCZYNY, JESTEŚCIE ODJAZDOWE, PIĘKNE, INT...INT...INTELIGENTNE, MĄDRE, O ZŁOTYM SERDUSZKU ITP. ITD. WSZYSTKIEGO NAJ NAJ, WSZYSTKIE JESTEŚCIE MOJE ULUBIONE!! Mr. Green Love

<odwraca się za siebie>"...psps...dalej chłopaki, podpisywać się..."

A indywidualnie przesyłam do Kingi, z wiadomego powodu Wink
Ech..żebym był młodszy... Twisted Evil
Kinga - Czw 10 Lut, 2005 18:23
Temat postu: Re: Walentynki!!
Merkavoth napisał/a:
Z OKAZJI ZBLIŻAJĄCEGO SIĘ ŚWIĘTA POSTANOWIŁEM JUŻ DZIŚ NAPISAĆ PARĘ SŁÓW, JAKO IŻ ZA 2 DNI OPUSZCZĘ WAS, BY DOSKONALIĆ SWOJE CIAŁO, TRENUJĄC WSCHODNIE SZTUKI WALKI DALEKO W GÓRACH Rolling Eyes

Love DZIEWCZYNY, JESTEŚCIE ODJAZDOWE, PIĘKNE, INT...INT...INTELIGENTNE, MĄDRE, O ZŁOTYM SERDUSZKU ITP. ITD. WSZYSTKIEGO NAJ NAJ, WSZYSTKIE JESTEŚCIE MOJE ULUBIONE!! Mr. Green Love

łaał Smile jak słodkoo biggrin hehe ... no taak gdybys byl mlodszy Wink
Mmm too ... Razz

Hehe Niom dziękujem dziękujem < dyg > =*~~ i wzajemnie Wink
Papierowa Tęcza - Czw 10 Lut, 2005 18:40
Temat postu:
Podpisuję się pod tymi życzeniami... heh ;] nigdy Wam nie dorównamy drogie Panie Smile No a moja lista osob, do ktorych posylam zyczenia walentynkowe (niekoniecznie z forum):
---
Kinga
Justyna
Anita
Viola
Aga
Lil
Sakurka
Sylwia

Tyle ;P (a tak na serio to z calej tej listy, to moze do 2 bym wyslal walentynke... no... może do jednej Smile)
Anonymous - Czw 10 Lut, 2005 18:56
Merkavoth napisał/a:
Love DZIEWCZYNY, JESTEŚCIE ODJAZDOWE, PIĘKNE, INTELIGENTNE, MĄDRE, O ZŁOTYM SERDUSZKU ITP. ITD. WSZYSTKIEGO NAJ NAJ!! Mr. Green Love

Niom, i ja się pod tym podpisuję - obiema rękami Wink.

Hłehe, a jutro w mojej szkole będą rozdawać walentynki, które można było od poniedziałku wrzucać do "skrzynki pocztowej"... aż się boję iść... a nuż którejś dziewczynie odbije i taka kartka do mnie dotrze? Chciałbym mieć jutro dobry humor... :/
Anonymous - Czw 10 Lut, 2005 19:06
Temat postu:
Już założyła temat o walentynkach - http://forum.dziecionline.pl/viewtopic.php?p=74862#74862

Ja wysyłam dla mojego dobrego kolegi po pryjacielsku, tak narazie będzie najlepiej Wink
Kinga - Czw 10 Lut, 2005 19:08
Temat postu:
dorotka ale tu chlopaki skladaja zyczonka
A tam topic zalozylas "czy wysylacie walentynki" wiec topy sie roznią Wink
Merkavoth - Czw 10 Lut, 2005 23:27
Temat postu:
Właśnie, właśnie, to nie post zapytujący, tylko
!!!Super-Hiper-Mega-Grzmoto-Walentynka!!!!

oops, chyba kogoś tu za mocno kopnęło, i to chyba jestem ja...
Anonymous - Pią 11 Lut, 2005 08:42
Merkavoth napisał/a:

Nie wiemy z jkaiego :]
BTW.Co wszyscy tak do Kingi :>?
Elun - Pią 11 Lut, 2005 09:00
Temat postu:
a ja wszystkim zycze, aby ten dzien mogli spedzic razem z jakas osoba, a nie samotnie Kwiat
Sztona - Pią 11 Lut, 2005 10:34
Temat postu:
\mnie nikt nie kocha,,, Crying or Very sad
Anonymous - Pią 11 Lut, 2005 11:18
Temat postu:
eeeeee Sztona, przejdzie ci Wink ja żyje sam jak ten palec... albo coś tam... (wy świńtuchy!Razz) No to ja też się dołączam do życzeń, życzę też wam dziewczynki żebyście wszystkie były zawsze szczęśliwe i żebyście znalazły sobie drugą połuweczkę (nie wóde...)
internetowy wierszyk:

Jeśli mówisz - mów szczerością,
Jeśli gardzisz - gardź podłością,
Jeśli cierpisz - cierp wytrwale,
Jeśli kochasz - kochaj stale.

Fajny... Razz

λ R Σ N
Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat To dla was dziewczynki Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Anonymous - Pią 11 Lut, 2005 11:22
Temat postu:
Aren napisał/a:

Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat To dla was dziewczynki Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ah, jakie to romantyczne! Wink
panienka_wierzba - Pią 11 Lut, 2005 12:32
Temat postu:
oh dziekujemy (Aren, czyżbyś się z Kicią związał? Wink blehehe)
jakie to wszystko urocze (nie to wcale żadne podlizywanie sie ani nic, ja wiem =p)
Anonymous - Pią 11 Lut, 2005 17:23
Temat postu:
Dziękuje Aren za to (jeżeli mnie nie pominęłeś biggrin)

Ja wszystkim wam życze żeby wam się udało z drugą połową Love
Iśka - Pią 11 Lut, 2005 17:32
Temat postu:
Ja też dziekuje syskim chlopcom, ktorzy zlozyly zyczenia =] i nawzajem i dziewczynom tez zycze wszystkieo naj i zebyscie sowjego rycerza znalazły! :*
<klania sie, schodzi ze sceny, gasną reflektory Razz>

Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat Kwiat
^ Łączka kwiatków dla Was =] ^
Anonymous - Pią 11 Lut, 2005 17:36
Temat postu:
<ekhm> < zarumienia się> dziekuje... i tez zycze wszystkim chłopakom zeby byli zawsze szcześcliwi w miłości.
Anonymous - Pią 11 Lut, 2005 17:40
Temat postu:
Iśka to ja zabieram już jednego kwiatka od Ciebie tego... tego.... żółtego biggrin Jeszcze 9 kwiatków do rozdania.

Ps. Patrze że wszyscy piszą te same życzenia więc chyba coś z tego będzie biggrin , eh ja i tak wiem że w walentynki nic mi się nie przytrafi miłego Crying or Very sad
Anonymous - Pią 11 Lut, 2005 17:44
Temat postu:
dorota93 napisał/a:
eh ja i tak wiem że w walentynki nic mi się nie przytrafi miłego

Sie nie martw :]. Nie jesteś sama w tym przekonaniu Wink.
Anonymous - Pią 11 Lut, 2005 17:49
Temat postu:
Czyli jesteś ze mną Wink Mnie tam wszysycy chłopcy wyśmiewają więc jak dostane walentynkę to będzie cud z nieba Wink Jak coś do mozemy założyć Klub Samotnych Serc na forum Razz
Iśka - Pią 11 Lut, 2005 18:21
Temat postu:
Dorota, nie zakladaj zadnego klubu samotnych serc, bo napewno juz niedlugo poznasz swoja polowke =) Zreszta Walentynki to gluoie swieto... nagle wszyscy sie musza kochac =|
Anonymous - Pią 11 Lut, 2005 18:40
Temat postu:
Himitsu napisał/a:
dorota93 napisał/a:
eh ja i tak wiem że w walentynki nic mi się nie przytrafi miłego

Sie nie martw :]. Nie jesteś sama w tym przekonaniu Wink.

No jasne że nie jest sama... Aren też jest... Ale ja się tam nie załamuje......... bo wiem że jestem brzydki i głu... o nie! jestem mądry ale brzydki... przynajmniej mi się tak zdaje... <szczelił sobie w pycholi mówi -nie rozklejaj się!>

PS szczerość nie boli... Wink
Anonymous - Pią 11 Lut, 2005 18:45
Temat postu:
Aren napisał/a:
No jasne że nie jest sama... Aren też jest... Ale ja się tam nie załamuje.........

A ja się załamuję. I to cholernie. Ale przynajmniej mam powody, to i jakieś usprawiedliwienie jest Razz.
Kicia91 - Pią 11 Lut, 2005 20:39
Temat postu:
he he ja też wszystkim życze uadnych walentynek spedzonych w gronie przyjaciól i oczywiescie chłopaka lub dziewczyny....

PS: Co miało znaczyc zdanie "(Aren, czyżbyś się z Kicią związał? blehehe)"
Merkavoth - Sob 12 Lut, 2005 17:49
Gabra napisał/a:
Merkavoth napisał/a:

Nie wiemy z jkaiego :]
BTW.Co wszyscy tak do Kingi :>?

Nie musicie, ona wie :]
Anonymous - Sob 12 Lut, 2005 17:58
Temat postu:
Jej piękne czarne oczy... biggrin biggrin czy tak biggrin?
Basieq - Sob 12 Lut, 2005 18:14
Temat postu:
Kicia91 napisał/a:
he he ja też wszystkim życze uadnych walentynek spedzonych w gronie przyjaciól i oczywiescie chłopaka lub dziewczyny....

PS: Co miało znaczyc zdanie "(Aren, czyżbyś się z Kicią związał? blehehe)"

NIe chodzi o ciebie.
Otóż, swego czasu na forum była niejaka Kicia. Była ona w wieku 7 czy 8 lat i przy kazdym poscie pisała tysiące " Kwiat Kwiat " i o to Wierzbie chodzi ze sie z Kicią związał , że pasują do siebie bo piszą tysiące " Kwiat "[ Aren nie pisze, ale napisał w tamtym poscie]
Merkavoth - Sob 12 Lut, 2005 22:46
Temat postu:
Gabra napisał/a:
Jej piękne czarne oczy... biggrin biggrin czy tak biggrin?

Tak...jej kosmiczne oczy...
Kinga - Nie 13 Lut, 2005 08:56
Temat postu:
Jeeej słodko Smile Dziękujem Merkavoth baaaaardzo =*~~ Wink Razz

Ok ... to ja moze tez ladnie życzonka zloze bo juz jutro są walentynki Smile
A więc moi drodzy Smile

Love Wszzzystkim wam życzę z okazji walentynek abyscie znalezli swoją drugą połówkę ...
dla tych co już ją znalezli życzę aby się wam dobrze układało w waszych związkach Kwiat

a wszystkim ponurym (m.in. z powodu walentynek) zyczę rozchmurzenia Smile
trzeba wierzyć ze bedzie lepiej :*

A życzenia Indywidualne niom to Merkavoth :*, Tenchi :*, Panienka Wierzbula (i zeby z tym chłopakiem i przyjaciółką się jakos ułożyło) :*, Pułkownik Wojtek :*, Nenar (no co kochance trzeba zlozyc ladnie zyczenia Wink ) :*, R2 :*, EU :*
i wszyyyscy wszyyyyyscy wszyyyyscy inni z naszego forum Wink :* :* :*

etc etc ( bede dopisywac bo zaspana jestem i moglam o kims niechcąco zapomnieć ... jesli zapomniałam przepraszam :* )
panienka_wierzba - Nie 13 Lut, 2005 09:33
Temat postu:
rowniez chcialabym zyczyc wyszstkim wszystkiego najlepszego =)
Kindziuli aby w koncu spotkala kogos 'nie chop siup' tylko kogos kto powie 'kocham' przemyslane... i zeby byla szczescliwa =)
mała powodzenia z Twoim robaczkiem :*
Nenar, aby ten Twój facio mial uczucia i sie w koncu przytulil te =D
Kradziejka multum facetow z dlugimi kreconymi wlosami =]
Frigg i Nidd pociesznego życia z ich wybrankami =] zeby byli pomocni, malo wymagający i mniej leniwi Wink a przedewszsytkim kochani
A reszcie dziewcząt czego tylko wymarzą i szczęścia w miłości :*
Pulkowniku wiele wspanialych przyjaciol i kochajacej dziewcyzny =)
kurcze nie wiem komu zyczyc moge Wink pozatym wszystkim panom zycze wspanialej kochającej kobiety :] wszystkiego dobrego :*
Anonymous - Nie 13 Lut, 2005 10:18
Temat postu:
Smile Zbliżają się walentynki a ja mam coraz to lepszy humorek Smile No nie wiem od czego to (może od ******* Razz), może poprostu wychodze z tego głupiego dużego dołka i jest spoko Smile Składałam już życzonka ale złoże jeszcze raz:

Wszystkiego najlepszego z okazji walentynek, aby każda osoba spędziła ją z kims bliskim, koffającą osobą Smile A MORE MIO Love

A to taki ładniutki wierszyczek na walentynki:
Gdy Cię widze to się wstydze,
Gdy słysze twój głos to czerwieni mi się nos
Tym sposobem mówię... że Cię bardzo lubię Love

Kwiat Kwiat Kwiat
mroweczka - Nie 13 Lut, 2005 10:27
Temat postu:
DZIE-KU-JE-MY!!! Mr. Green Very Happy
Ja tam nie umiem składać życzeń,bez sensu bedzie biadolenie o tym,zebyście znaleźli tą drugą połówkę i w ogóle....A tak na marginesie to sie nie przejmójta ludzie, zawsze macie mnie Mr. Green Tak an serio to ja też jestem "samotna"( Razz ) i nie spodziewam się żadnej Walnientynki.
Wielka Łapa - Pon 14 Lut, 2005 19:13
Temat postu:
Chociaż to święto jest denne... to też składam życzenia. Drugiego takiego nie ma, chociaż producenci gumek zarobią... Mr. Green

Mały wierszyk:

Miłość, miłość, niejedno ma imię,
jak wyrzucisz walentynkę,
to skrzywdzisz dziewczynę.

Kwiat Love Kwiat

I tak kończę ten post tym przyjemnym akcentem.

Heyah
Anonymous - Pon 14 Lut, 2005 19:21
Temat postu:
Nie chcę wyjść na jakiegoś ignoranta bez serca (wiem wiem jestem ignorantem bez serca Wink )więc naskrobię parę słów.

Złożę życzenia tylko indywidualnie do osób z kórymi miałem co nieco do czynienia i czuję jakąs nić sympatii, reszta niech płonie.

1.
Cytat:
Kindziuli aby w koncu spotkala kogos 'nie chop siup' tylko kogos kto powie 'kocham' przemyslane... i zeby byla szczescliwa =)

Podpiszę się pod tym i dodam od siebie :* masz boskie oczy dziewczyno;
2. Wierzbie bo mam taki kaprys złożyć życzenia;
3. Nidhogg, kurna bo lubie kobiecine i mądrze pisze ;P;
4. Pułkownikowi ( hetero jestem, kurde) poznałem pogadałem i podaruje ci mój drogi panzerfausta abyś mógl nad tym zastępem zapanować;
5. Kicpowi, bo tak :* ;P;
6. Elfce.
Anonymous - Pon 14 Lut, 2005 20:02
Temat postu:
proponuje napisac temat pod tytułem życzenia dla kingi

jedna wielka wazelina??? ja niedobra napisze wam co myśle i sie obrazicie ale mnie to raczej nie rusza:/ wysyłanie życzeń wszystkim dziewczynom jest tak samo sztuczne jak plastik, powód? żadnej tak naprawde nie znacie a i tak uwazacie że wszystkie są boskie, nie no super:/
Anonymous - Wto 15 Lut, 2005 12:09
Temat postu:
kradziejka napisał/a:

jedna wielka wazelina??? ja niedobra napisze wam co myśle i sie obrazicie ale mnie to raczej nie rusza:/ wysyłanie życzeń wszystkim dziewczynom jest tak samo sztuczne jak plastik, powód? żadnej tak naprawde nie znacie a i tak uwazacie że wszystkie są boskie, nie no super:/

Racja Confused A tak wogóle czy w walentynki się składa życzenia typu ,,wszystkiego najlepszego,, ?! mi się wydaje że tylko te osoby które są zakochane mają te święto anie żę wszyscy tak na raz.... Confused
Anonymous - Wto 15 Lut, 2005 15:11
Temat postu:
kradziejka napisał/a:

Hmph, nie uważasz że miło jest dostać życzenia, nawet z byle jakiego powodu? To taki znak że się o kimś pamięta. Nie odpowiada ci coś? Idź na najbliższy most i skocz z niego, oszczędzisz kilku osobom nerów. TO święto jest kretyńskie to prawda ale czy to powód aby wszystko negować? Zastanów się dziewczyno dwa razy zanim coś napiszesz.
Skończyłem
Wielka Łapa - Wto 15 Lut, 2005 15:39
Temat postu:
Walentynki są świetną okazją dla osób, które nie mają czasu i zapominają czasem jak ważna w życiu jest miłość do złożenia życzeń.
A całą komercję opier... Wink
Zawsze można zrobić coś własnego.

R2 napisał/a:

Hmph, nie uważasz że miło jest dostać życzenia, nawet z byle jakiego powodu?

Byleby coś dostać, byleby nie od byle kogo.
Anonymous - Wto 15 Lut, 2005 17:49
Temat postu:
R2 napisał/a:
kradziejka napisał/a:

Hmph, nie uważasz że miło jest dostać życzenia, nawet z byle jakiego powodu? To taki znak że się o kimś pamięta. Nie odpowiada ci coś? Idź na najbliższy most i skocz z niego, oszczędzisz kilku osobom nerów. TO święto jest kretyńskie to prawda ale czy to powód aby wszystko negować? Zastanów się dziewczyno dwa razy zanim coś napiszesz.
Skończyłem

to że życzenia są z bylejakiego powodu nie oznacza że powinny być bylejakie [oklepane] i uogólnione, bo one do mnie nie byyyły tylko do wszystkich

To taki znak że się o kimś pamięta - można pamiętać o kimś ale nie o wszystkich, bo ja rozumiem pamiętać o wszystkich ale znając każdego z osobna, inaczej to jest deczko przesadzone. życzysz coś wszystkim tak samo bo nie miałbyś jak życzyć każdemu z osobna, powód? może taki że wszystkich nie znasz?
pozatym ja słońce nie neguje wszystkiego, pisząc że mi sie nie podoba taka forma składania życzeń wszystkim i że uważam to za głupotę nie napisałam dziewczyny nie przyjmujcie tego macie myśleć jak ja, no nie bawmy sie w analfabetyzm i nieumiejętność czytania ze zrozumieniem?
a co do zastanawiania się hm.... nie wypowiem sie publicznie
frigg - Wto 15 Lut, 2005 18:33
Temat postu:
Wielka Łapa napisał/a:

Zawsze można zrobić coś własnego.

wlasnie - ja sie nie spodziewalm ze cos dostane - a dostalm wlasnorecznie wykonana laurke z trupia czaszka, ladnie pokolorowane z podpisem od kociolka dla agusi - i napewno jest fajniejsze niz kwiatki Smile
Anonymous - Wto 15 Lut, 2005 18:57
Temat postu:
frigg napisał/a:
wlasnie - ja sie nie spodziewalm ze cos dostane - a dostalm wlasnorecznie wykonana laurke z trupia czaszka, ladnie pokolorowane z podpisem od kociolka dla agusi - i napewno jest fajniejsze niz kwiatki Smile
Walentynka z trupią czaszką, naprawde orginalne Wink A jakie romatyczne Wink
frigg - Wto 15 Lut, 2005 19:01
Temat postu:
tak sie sklada ze moj chlop nie jest romantyczny ani troszke - wszytskie prezenty jakie od niego dostalam sa prezentami praktycznymi a nie romantycznymi....wiec wlasnorecznie wykonana laurka jest niezlym poswieceniem - a oryginalne jest napewno Smile a jesli chodzi o czaszki to my bardzo lubimy czaszki Smile
Anonymous - Sro 16 Lut, 2005 10:50
Temat postu:
laurka z czaszka to zdecydowanie bombowy pomysł Very Happy I tak ma być... Ma być orginalnie... i Pożytecznie... Razz No i mamy właśnie dostawać to co MY lubimny a nie jaki teraz jest trend na świecie Wink
ajeczka11 - Sro 16 Lut, 2005 17:46
Merkavoth napisał/a:

BIG dzięki za te slodkie życzenia:DDD A to dla Ciebie: Kwiat
panienka_wierzba - Sro 16 Lut, 2005 19:32
Temat postu:
R2 napisał/a:

2. Wierzbie bo mam taki kaprys złożyć życzenia;

alez dziękuje =]

Kradziejko słońce :* nie bulwersuj się, moj list powinien już dziś dojśc Wink

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group