pablo11 napisał/a: |
Cześć.
Jak wiecie niedługo walentynki żwięto zakochanych ![]() Więc tak.Chciałbym sobie znaleźć dziewczynę ale nie wiem jak ![]() Chciałbym żebyście mi dali dobre rady.Byłoby cool PS:Lubie dziewczyny chodź niektórzy uwarzają że ja myśle że są głupie.Nie chce żeby tak myśleli.Ale..... Dziewczyny jesteście coooooooooooooooooooooooooooooooooooooool.Bez was życie nie miało by sensu.Nie wiem co ja bym bez was zrobił. Pozdrawiam wszystkich a szczególnie Anete G. i Kasie K. z Rybnika ![]() Prosze pomóżcie mi ..... dajcie jakieś rady Było by super ![]() |
Gabra napisał/a: |
czy mi sie wydaje ale ty chcesz miec dziewczyne tylko dlatego ze ida walentynki?
Ja nie mam chłopaka.Nie musze miec. Jak znaleźć?Poszukaj na gg...Jak już ![]() |
pablo11 napisał/a: |
Cześć.
Jak wiecie niedługo walentynki żwięto zakochanych ![]() Więc tak.Chciałbym sobie znaleźć dziewczynę ale nie wiem jak ![]() Chciałbym żebyście mi dali dobre rady.Byłoby cool |
Cytat: |
Nie chce miec dziewczyny tylko dlatego bo walentynki.Wiecie.....Podoba mi się taka jedna
ale ona stara sie o innego....Nie że nie mam uczuć bo ja do niej czuje duuuuuuuuuuuuużo. Tylko raczej mnie sie nie uda chodź oczywiście wyśle jej walentynkę.Więc nie myślcie za dużo.Sory wiem że źle to napisałem.Potem sam zobaczylem wniosek że tak glupio to napisałem ale nie tylko DLATEGO BO WALENTYNKI tylko dlatego że ja do niej wiele czuje PAMIETAĆTO sory za te głupstwa co napisalem na początku wstydze sie takiego tekstu |