Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Walentynki-pomozcie mi

pechowa ona - Czw 10 Lut, 2005 20:13
Temat postu: Walentynki-pomozcie mi
Mam dostac od mojego "kumpla" walentynke, lecz nie wiem cio to bedzie i co ,mu kupic Crying or Very sad Błagam pomóżcie !! Ja chodze do 5 klasy a on do 6. Pliss pomozcie bo naprawde nie wiem co kupic Crying or Very sad
Anonymous - Czw 10 Lut, 2005 20:20
Temat postu:
płyte?czapke z daszkiem?zośke?
zalezy co on lubi robic...moze ma jakies hobby?
A jak nie to zwykła kartka walnetynkowa i tez wypali Wink
Iśka - Czw 10 Lut, 2005 20:32
Temat postu:
No chyba walentynkowa kartka jak na walentynki bedzie najlepsza Wink
Mało jest oryginalnych prezentów jakie mozna dac chlopakowi... ja na gwiazdke dalam koledze slipki (takie z gwiazdorkami Razz)... hmm... co mozna kupic... moze jakas wyczepista maskotke ? Wink Wydaje mi się, że powinnas polazic po sklepach i popatrzec Smile
Anonymous - Czw 10 Lut, 2005 20:45
Temat postu:
Na walentki jak najbardziej pasuje kartka walentynkowa i jakaś maskotka (serducho, misiek) Ja dla mojego przyjaciela daje poprostu kartkę Love
Anonymous - Czw 10 Lut, 2005 20:45
Temat postu:
Mysle ze kartka walentynkowa wystarczy ale skoro chcesz kupic prezent to pomysl jaki styl lubi, czym sie interesuje... JA polecam smycz... taka na klucze wiesz o co chodzi... mysle ze to dobry prezent dla chlopaka.

Aga ®
Anonymous - Czw 10 Lut, 2005 21:38
Temat postu:
Ty wiesz co może skoro kartkę może wyczaisz jakąś taka zaczampistą i większą od zwykłej... chyba iwesz teraz takie wielkie robią... ale niekoniecznie rozmiar XXL. Po za tym jak chcesz to jakąś figurkę, albo obrazek, moga być na wesoło tak żeby gdzuieś dał i sobie o tobie przypominał, no albo tak jak tu ktoś rpoponował smycz, albo breloczek
Anonymous - Pią 11 Lut, 2005 11:07
Temat postu:
Zależy co lubi... ale tak uniwersalnie: może frotka z serduszkiem? Smile albo szaliczek Razz jeśli to jest twój chłopak... to wasze zdjęcie w jakiejś bajeranckiej ramce Smile ale jeśli jesteście tylko przyjaciółmi... ja bym kupił frotke z serduszkiem (czy takie wogóle są?) Razz
Anonymous - Pią 11 Lut, 2005 11:19
Temat postu:
Aren napisał/a:
jeśli to jest twój chłopak... to wasze zdjęcie w jakiejś bajeranckiej ramce Smile ale jeśli jesteście tylko przyjaciółmi... ja bym kupił frotke z serduszkiem (czy takie wogóle są?) Razz

Wyprzedziłeś mnie!!! :PPP
Kartka to fajny pomysł, ale właściwie można kupić coś (że tak to powiem Razz) szalonego. Np. jakąś odjechaną czapkę, stojak pod komórkę, kubek -> niby takie zwykłe i tanie, a czasami wzór (rysunek) może być fantastyczny. Smile
Anonymous - Pią 11 Lut, 2005 11:28
Temat postu:
Albo sexy bieliznę Laughing
Anonymous - Pią 11 Lut, 2005 12:29
Temat postu:
Aren napisał/a:

O ile wie, jaki kolega nosi rozmiar. Wink Bo w za dużych/za małych nieciekawie by wyglądał. Razz
Anonymous - Pią 11 Lut, 2005 12:29
Temat postu:
Aren napisał/a:

Może od razu pejcz Twisted Evil
panienka_wierzba - Pią 11 Lut, 2005 12:35
Temat postu:
albo coś śmiesznego =]
kup mu nie wiem, np. paczke prezerwatyw w seruszka czy cos ^^
(ale ja dzisiaj widziałam wypasistą kartke =( jezuuuu rozmiar B3 [większy od A3 ale mniejszy opd A2] z taką uroczą Owieczką, a na około takie różne rysuneczki np. drzewko <-drzewo głupie; słoneczko <-słoneczko głupie; biedronka <-biedronka gupia i wogóle^^ a w środku 'wszystko jest głupie bez ciebie' jejuuuu ja ja kce =( kosztuje 20 zlotych, i jest do niej koperta i wogóle łeeeee)
Robal - Pią 11 Lut, 2005 16:16
Temat postu:
Moja pani mi ostatnio na drutach wydziergała różne różności w prezencie. To o wiele lepsze niż jakakolwiek kupna rzecz. Namaluj coś, wydziergaj, zrób ładną fotkę i rameczki z patyczkó albo zapałek, czy po prostu wpadnij do niego o 8 rano z dobrym śniadankiem własnej roboty. To się pamięta, w odróznieniu od rzeczy kupnych.
Iśka - Pią 11 Lut, 2005 16:43
Temat postu:
panienka_wierzba napisał/a:
albo coś śmiesznego =]
kup mu nie wiem, np. paczke prezerwatyw w seruszka czy cos ^^
(ale ja dzisiaj widziałam wypasistą kartke =( jezuuuu rozmiar B3 [większy od A3 ale mniejszy opd A2] z taką uroczą Owieczką, a na około takie różne rysuneczki np. drzewko <-drzewo głupie; słoneczko <-słoneczko głupie; biedronka <-biedronka gupia i wogóle^^ a w środku 'wszystko jest głupie bez ciebie' jejuuuu ja ja kce =( kosztuje 20 zlotych, i jest do niej koperta i wogóle łeeeee)

Ja mam taki zeszyt od niemca =]

(sorx za off top:P)
ajeczka11 - Pią 11 Lut, 2005 18:02
Temat postu:
Mało rzeczy mozęsz mu kupić? Gra na kompa, płyta(hip-hop, metal zależy co słucha!)i wogle to mozę być jeszcze zośka albo pokrowiec na telefo,albo stojak na telefon, moze wybierzesz coś w skatowskim sklepie? hmmm...co jeszcze? jakąś fajną ramkę z twoim z djęciem lub jego zdjęciem( jeśli jest romantykiem to daj mu to jeśli nie lepiej nie ryzykuj!!) No to mozę jeszcze jąś DVD z filmem...Narazie nie przychodzi mi nic do głowy!! papatki! Miłych zakupów! Love
Anonymous - Pią 11 Lut, 2005 18:28
Temat postu:
sory za off top, ale o co chodzi z tym: ,pomogła 1 raz, ?! Question bo ja jestem takie nie kapliwe dziecko że szko... Wink Razz

Ok, no to wypopwiem się jeszcze na temat, tematu Smile Jeśli np. gra w ping ponga to możesz mu kupić paczkę piłeczek a na nich namalowane przez ciebie serduszka czy coś... Razz Ale zgadzam się z tym, że większą radość sprawiają rzeczy które druga osoba zrobiła sama Smile

Łazdny mam AV? proszę o szczere odpowiedzi, walcie prosto z mostu, to perkusista Slipknota biggrin proszę tylko o szczere wypowiedzi (przypominam że nie dawno zakupiłem nową mega skuteczną procę...) Razz Razz Razz
Chesterka - Pią 11 Lut, 2005 18:38
Temat postu:
Aren napisał/a:
sory za off top, ale o co chodzi z tym: ,pomogła 1 raz, ?! Question bo ja jestem takie nie kapliwe dziecko że szko... Wink Razz

Ale zgadzam się z tym, że większą radość sprawiają rzeczy które druga osoba zrobiła sama Smile

Taa, pod warunkiem, że te rzeczy własnej roboty nie wyglądają jak coś co dorwała kosiarka Wink

Pomogła 1 raz - przeczytaj ten topic to się dowiesz Klik!!!
Anonymous - Pią 11 Lut, 2005 18:49
Temat postu:
dzięki, Wink gdyby tu szło to dałbym ci punkta za to że mi pomogłaś Smile bo ja jestem takie nie kapliwe dziecko... Razz
aska - Pią 11 Lut, 2005 18:53
Temat postu:
chłopakowi na walentynke ? Najprostszą rzeczą jest po prostu kartka z serduszkiem albo czymś . Jeśli chodzi o prezent to możesz kupić CZEKOLADE , słodkie , tanie i napewno sie spodoba !! Możesz jeszcze co innego , np. maskotke , bryloczek , najlepiej żeby było to coś fajnego i takiego co by mógł wszędzie zabierać ...

Ja osobiście kupuje wybrankowi kartke (już kupiłam) ... i nic więcej , szczerze to nie lubie walentynek !!! Ja jestem w 6kl , on w 5 !!! TO MNIE DOBIJA !!!

Ale ty masz więcej szczęścia , starszy chłopak to czad !!!
Chesterka - Pią 11 Lut, 2005 18:56
Temat postu:
Nowa funkcja, więc każdy może nie wiedzieć Wink

Koniec offtopu!!!! Mr. Green

Walentynką może być wszystko co ci przyjdzie do głowy od kartki przez skarpetki do poduszek itd!!! Jak dla mnie to w prezentach liczy się przedewszystkim orginalność! Jest w czym wybierać Wink
Anonymous - Pią 11 Lut, 2005 19:14
Temat postu:
Tak, czekolada to wyborny pomysł Mr. Green widziałem taką milkę prawie że pół metra ale nie wiem ile kosztowała Smile mniam mniam ^^ słodycze to zdecydowanie dobry pomysł na walentynkę, jakieś ferrero roche (Razz) albo poprostu jakieś czekoladki Wink ups zapomniałem że to do chłoapka... Razz to poprostu trzeba wiedzieć co lubie ta druga osoba, bo nie wiem czy np. ktoś kto lubie grać całymi dniami na PC spodobała by się bierki Wink wiem że to nie o prezent chodzi, a uczucie ale po co komuś to czego nawet nigdy nie użyje? przynajmniej ja myślę że lepiej nkupić coś co się przyda albo można zjeść Mr. Green
Chesterka - Pią 11 Lut, 2005 19:24
Temat postu:
Takie długie milki są za około 13zł Smile Jestem ich maniaczką Wink Rafaello lub Ferero Roshe też sie nadaje Smile Widziałam też taki zestaw 4 czekolad wedla za 10zł. Mleczna, orzechowa, gorzka i jeszcze jakaś tam biggrin W takim pudełeczku przewiązanym wstążeczką biggrin
Kicia91 - Pią 11 Lut, 2005 21:18
Temat postu:
A ja tradycyjnie proponuje walentynkę, albo czekolade albo kubek sie dobrz sprawdza, moze byc tez cos bardziej chłopiecego he he albo cos po prostu dal przyjaciela jesli nic wqiecej miedzy wami nie ma to mysle ze jakis mis albo jakis kubek, czekolada, kartka, albo wiele roznych rzeczy powinno byc dobre tylko pamietaj zebys wybierała te z napisem : "dla przyjaciela" albo "i like you" w kazdym razie zeby nie myslałam ze czujesz cos wiecej ( jesli oczywiscie nie czujesz he he ) Zycze uadanych walentynek...
Anonymous - Pią 11 Lut, 2005 21:22
Temat postu:
Może ramke na zdjęcie, a w niej twoje photo, i do tego kartke, może płyte z muzyką jakiej słucha, albo zabawny kubek, a w nim brelok do kluczy :-)
AloneMoon - Sob 12 Lut, 2005 12:33
Temat postu:
Kup mu cos originalnego,ale tez pozytecznego Smile
Na przyklad-...Skarpetki z Serduchem Mr. Green
Albo Rekawiczki ^^
Pioro,dlugopis albo pisak z jakimis zyczeniami,albo jakims fajnym motywem tez mozna podarowac Smile
Zreszta..to twoja decyzja.Kup to co ,jak myslisz, mu sie spodoba !

Ja chodze do 6 klasy... -.-
dziewczyneczka - Sob 12 Lut, 2005 18:29
Temat postu:
Mi się wydaje że najlepsza będzie kartka walentynkowa, zawsze oryginalna. albo może jakąś figurke? Kwiat Niewiem co on lubi. Jeśli ma jakieś hobby np. karty pokemon czy coś kup mu to i do tego coś typowo walentynkowego^^ Very Happy
pechowa ona - Nie 13 Lut, 2005 10:49
Temat postu:
Dzieki za rady Wink Kupiłam mu: kartke, miśka i lizaka z napisem LOVE. Mysle ze mu sie spodoba Smile A tak nawiasem mówiąc to juz nie jest moj kumpel tylko... chłopak Mr. Green
Anonymous - Nie 13 Lut, 2005 11:01
Temat postu:
Cieszę się żę Ci się poszczęściło a prezenty są naprade dobre Smile Życze uanych walentynek ze swoich chłopakiem Pechowa Ona Wink
dziewczyneczka - Nie 13 Lut, 2005 14:06
Temat postu:
Widzisz wiedziałam że sobie poradzisz.

P.S. Prezenty wybrałaś idealne - napewno mu się spodobają

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group