Dzieci OnLine

INNE PYTANIA - Pykanie z kostek

Chesterka - Pią 11 Lut, 2005 09:37
Temat postu: Pykanie z kostek
Mam takie pytanko, czy pykanie z kostek np. u rąk może w jakiś sposób im szkodzić? Rolling Eyes [/quote]
panienka_wierzba - Pią 11 Lut, 2005 09:56
Temat postu:
uszkodzić ich raczej nei za bardzo Wink a zaszkodzić im moze w sposob taki że potem łatwiej łapie sie reumatyzm
Merkavoth - Pią 11 Lut, 2005 16:44
Temat postu:
Kostkom nie, stawom tak. Stopniowo...
Anonymous - Pią 11 Lut, 2005 17:02
Temat postu:
Ja słyszłam że strzelanie kostakami może spowodować trzęsawkę (?) rąk na przyszłość
Chesterka - Pią 11 Lut, 2005 17:17
Temat postu:
dorota93 napisał/a:
Ja słyszłam że strzelanie kostakami może spowodować trzęsawkę (?) rąk na przyszłość

Trzęsawkę??? Jakim sposobem???
Anonymous - Pią 11 Lut, 2005 17:24
Temat postu:
Trzęsawkę jak ja to mówie biggrin To takie cuś że ręce na starość się strasznie trzęsą Wink
Chesterka - Pią 11 Lut, 2005 17:31
Temat postu:
Hyhy no to się domyśliłam. Ale jak piszesz "na starość" masz na myśli 50 czy 70 lat? Wink Bo gdzieś tak w wieku 70 lat to chyba normalne, że ręce się trzęsą Razz
Anonymous - Pią 11 Lut, 2005 17:35
Temat postu:
Wiesz już na starość, kiedy się zestarzejesz zależy od twojego organizmu ale koło 60 może już być Wink Oczywiście Ci tego nie życze Wink
Anonymous - Pią 11 Lut, 2005 17:37
Temat postu:
Pd tymi kostkami jest taka błonka... jesli sie tak "pyka" mozna ja uszkodzic... poprostu sciera sie... sa jakies powiklania, najprawdopodobniej trzeba ja odtwarzac.
Chesterka - Pią 11 Lut, 2005 17:40
Temat postu:
A w jaki sposób się odtwarza taką błonkę Shocked
Anonymous - Pią 11 Lut, 2005 17:42
Temat postu:
Yyy..... Tam jakas błonka jest ?

Ps. Nie napisałam tego ale ja nie pykam z kostek bo mnie to strasznie boli i sie boje Embarassed
Chesterka - Pią 11 Lut, 2005 17:46
Temat postu:
Mnie koleżanka "zaraziła" tym pykanie. Ona tak ciągle pyka i pyka i ja przez to też pykam Wink
Anonymous - Pią 11 Lut, 2005 18:21
Temat postu:
Ja tez pykam :]
nieno to chyba znaczy ze ma sie łapy nie rozruszane ale pewnie sie myle bo ortopedia sie nie interesuje
zazulita - Pią 11 Lut, 2005 19:03
Temat postu:
ja też pykam, nie wiem czemu. zaczęłam pykać jakieś trzy lata temu i przestać nie mogę. Zawsze gdy na W-F zrobie np. przysiad, to wszyscy leżą ze śmiechu na ziemi, że tak głośno pykaja mi kolana Razz
Chesterka - Pią 11 Lut, 2005 19:07
Temat postu:
Pykanie wciąga Wink Nadchodzi era pykaczów!!! Wszyscy tru! Musicie się nas strzec! Pykacze was załatwią!!! Buahahahaha Twisted Evil
Anonymous - Pią 11 Lut, 2005 19:16
Temat postu:
Mnie w rękach się tak nie robi, ale w kolanach, to tylko gdy się przez jakiś czas wogółe nie ruszam i jestem w jakiejś nie naturalknej pozycji Wink zalecam częste ćwiczenia rano i wieczorem ale nie za intensywne bo wtedy to możę szkodzić, a nie utrzymać zdrowy poziom życia Smile pozdrawiam, niech moc będzie z wami! Very Happy
mroweczka - Nie 13 Lut, 2005 16:31
Temat postu:
Moim zdaniem to śmieszne nie jest. Ja "pykam" z: kolan, palców u rak i nóg,nadgarstów,ramion,szyi...To jest po prostu choroba i z tego nie można sie śmiać...Ja mam juz krzywe palce u rąk i szyja mnie boli...
Anonymous - Nie 13 Lut, 2005 16:39
Temat postu:
Moja koleżanka też tak pykała i pykała a teraz ma palce - guma , może z nimi zrobić dosłowie wszystko biggrin Ale krzywe są to fakt
Anonymous - Nie 13 Lut, 2005 16:41
Temat postu:
Operacyjnie się odtwarza tą błonke. Ale szczegułów nie znam... naszczescie.. Very Happy
Anonymous - Nie 13 Lut, 2005 17:36
Temat postu:
mroweczka napisał/a:
Moim zdaniem to śmieszne nie jest. Ja "pykam" z: kolan, palców u rak i nóg,nadgarstów,ramion,szyi...To jest po prostu choroba i z tego nie można sie śmiać...Ja mam juz krzywe palce u rąk i szyja mnie boli...

W 100% popieram. Ale z dwoja złego lepiej już śmiać, niż wielce rozpaczać, że się "pyka".
Ja 'pykam' z palców u nóg i jakoś mnie to nie bawi, ani nie wciąga. wolałabym, żebym tak nie robiła, ale nie mam na to niestety wpływu.
angel - Sob 02 Wrz, 2006 12:07
Temat postu:
na starość mnogą cię baardzo boleć stawy!!nie polecam!!mój dziadek tak robił jak był mały i tera sie musi po lekarzach włóczyć bo go bardzo bolą stawy!!odradzam

Patrz czasem na daty. // Nikita

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group