Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Miesiączka-B.WAŻNE!!

ajeczka11 - Pią 11 Lut, 2005 17:41
Temat postu: Miesiączka-B.WAŻNE!!
Cześć...Codzi o miesiączkę. Miałam już pierwszą i drugą- kolejna wypadała mi pod koniec stycznia! A jej ani śladu!! Co robić?? Pliska pomocy! Moze to źle że jej nie mam czy to nic nie szkodzi? Proszę o odpowiedz!!Podskakuję
Chesterka - Pią 11 Lut, 2005 17:44
Temat postu:
Pierwsze miesiączki zwykle się nieregularne. Spokojnie, z czasem wszystko się ułoży Wink . Na tą drugą możesz czekać b. długo np. pół roku Smile Nie ma się czym martwić biggrin
Anonymous - Pią 11 Lut, 2005 17:45
Temat postu:
Miesiączki na samym początku są bardzo nieregularne więc nie ma się czym martwić... Ja czekałam na swój drugi (?) okres 3 miesiące a jednak dalej jest okej. Nie masz co się martwić bo okresu może nawet nie być do pół roku. Wszystko jest OKEJ uwież w to Smile Głowa do góry Wink
Iśka - Pią 11 Lut, 2005 17:47
Temat postu:
Chesterko, to już jej 3-cia miesiaczka, a nie słynna druga Razz Wink
Ale prawda, nie ma się co martwić, bo na ogol pierwsze miesiaczki są nieregularne. Poczekaj jeszcze, napewno dostaniesz Wink
Poza tym, witaj między nami kobietkami Kwiat
ajeczka11 - Pią 11 Lut, 2005 17:49
Temat postu:
Serdeczne dzięki za odpowiedz!! Jesteście koffane *) Love
ajeczka11 - Pią 11 Lut, 2005 17:51
Temat postu:
Serdeczne dzięki za odpowiedz!! Jesteście koffane *) Love
Chesterka - Pią 11 Lut, 2005 17:54
Temat postu:
Proszę bardzo, po to tu jesteśmy Wink

Ach no tak, czytałam i nie przeczytalam Razz Ale to zbytnio nie zmienia sensu mojego postu Wink
Kicia91 - Pią 11 Lut, 2005 20:45
Temat postu:
No nie ma sie czym martwic bo miesiaczki zazwyczaj sa nieregularnbe ... Dziwiłabym sie jaky były zawsze w tym samym dniu sie zaczynały i koczyły he he... Takze sie nie martw ja tez mam nieregularne...

PS: troche spozniony post ale mam nadzieje ze cie jeszcze upewni he he...
Anonymous - Pią 11 Lut, 2005 21:09
Temat postu:
Pierwsze miesiączki sa nieregularne jak powyrzej napisali. Było już pełno takich postow... czy ktos to wreszcie zrozumie? Rolling Eyes
Anonymous - Sob 12 Lut, 2005 15:44
Temat postu: Re: Miesiączka-B.WAŻNE!!
ajeczka11 napisał/a:
Cześć...Codzi o miesiączkę. Miałam już pierwszą i drugą- kolejna wypadała mi pod koniec stycznia! A jej ani śladu!! Co robić?? Pliska pomocy! Moze to źle że jej nie mam czy to nic nie szkodzi? Proszę o odpowiedz!!Podskakuję

Dokładnie, to nic, że jej nie masz. Nie bój się, przyjdzie, a jeszcze Ci się jej odechce. Radzę cierpliwie czekać i przed napisaniem następnego posta, albo poszukać na forum, albo skorzystać z wyszukiwarki. Wink
Anonymous - Nie 13 Lut, 2005 20:25
Temat postu:
proponuje pod tematem trudne pytania napisać "pierwsze miesiączki są nieregularne. piersi rosną po dostaniu okresu" i zniknie połowa postówbiggrin
Anonymous - Nie 13 Lut, 2005 20:50
Temat postu:
kradziejka napisał/a:
proponuje pod tematem trudne pytania napisać "pierwsze miesiączki są nieregularne. piersi rosną po dostaniu okresu" i zniknie połowa postówbiggrin

Też dobry pomysł. Ale oszołomy, tak czy siak pisały to nadal będą. Razz
Anonymous - Nie 13 Lut, 2005 20:51
Temat postu:
zamiast oszołomy chyba analfabeci:)
Anonymous - Nie 13 Lut, 2005 20:58
Temat postu:
Po głębszym zastanowieniu wychodzi na jedno i to samo. Smile
ajeczka11 - Pon 14 Lut, 2005 14:50
Temat postu:
Oki dziewczyny dzięki...Nie musicie juz pisać. I jestem Wam bardzio wdzięczna!! Już się nie przejmujęWink

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group