O Forum - Ten szablon kabama - Sob 12 Lut, 2005 20:26 Temat postu: Ten szablon
więc tak
wł±czam sobie komputer wchodze na forum i...... nagle spadam z wrzaskiem z krzesła. Bożesz ty mój ten szablon jest straszny. Jestem zdecydowanie za tym aby go powrócić do pierwotnej postaci. Gdyby tak więcej ludu się zbuntowało to może by znowusz był ten piękny srebrno niebieski. Nie ukrywam że się do niego przyzwyczaiłam...
Pozdrawiam Chesterka - Sob 12 Lut, 2005 20:31 Temat postu:
Nie jest wcale taki zły... Tamten był lepszy, ale można się przyzwyczaić. Tylko ten ma jedn± usterkę, nie ma tych gwiazdek tylko dwa napisy "stopnia forumowego"... kabama - Sob 12 Lut, 2005 20:33 Temat postu:
ja tam osobi¶cie nie lubię zmian...
a poza tym co¶ się stało z linkami u góry i chyba co¶ jeszzce zniknęło mroweczka - Sob 12 Lut, 2005 20:42 Temat postu:
Hm...Szczerze mówi±c to spytałam się siostry co widzi w tym ekranie bo myslałam,że za dużo przed kompem siedział±m i mam zwidy Nie wiem,które jest lepsze...Do tamtego się przyzwyczaił±m a ten trochę drażni oczy No ale zobaczę,niech się wypowedz± inni . Anonymous - Sob 12 Lut, 2005 20:56 Temat postu:
Pliis ToJa daj tamten szablonik stary... takiładny był.. prosze kabama - Sob 12 Lut, 2005 20:57 Temat postu:
wow zmieniono ten troche lepszy ale i tak obstawiam stary frigg - Sob 12 Lut, 2005 20:57 Temat postu:
mnie sie podoba - tamten byl bardzo stonowany i zminy a ten cieply...mnie sie podoba i tyle kabama - Sob 12 Lut, 2005 20:58 Temat postu:
ja tam osobi¶cie preferuje zimniejsze kolory a jak widze różowy to mnie mdli hehe panienka_wierzba - Sob 12 Lut, 2005 21:00 Temat postu:
mis ei tam osobi¶cie w miare podoba taki cieplutki =]
moze zostac kabama - Sob 12 Lut, 2005 21:03 Temat postu:
kurde czy ja zawsze musze być inna hehehe a i dobrze
co do tego takiego br±zowo kremowego no to to jeszcze da się znie¶ć ale tamten różowy blech Anonymous - Sob 12 Lut, 2005 21:53 Temat postu:
No a więc mi się pokazuje standart, ale pewnie jak wejde w profil i troche pozmieniam to zobacze tamte koloryty =) zobaczymy, który najlepszy, bo mam nadzieje, ze ToJa zostawiła do wyboru kto jak woli. kabama - Sob 12 Lut, 2005 21:55 Temat postu:
widzę że temat jet już nieaktualny (mam tak± nadzieję że taki pozostanie)
DZIĘKUJEMY!!!!!
nie ma to jak stary dobry niebiesko szry :* dla ToJi
Pozdrawiam ToJa - Sob 12 Lut, 2005 22:05 Temat postu:
Mnie niestety też zemdliło Nie lubię różu. Kiedy¶ jeszcze się pobawię. Niestety musiałam to testować na żywym organiĽmie i od razu widzieć zmiany. Radzę zaopatrzeć się w okularki (przyciemniane), bo może być Ľle z oczkami
He, he chyba prędzej zmienię kolory serwisu niż te draństwo. Jestem kompletn± nog± w php i css. kabama - Sob 12 Lut, 2005 22:08 Temat postu:
czyli jednak pozostaje tak jak jet fajnie mi tam się podoba lepiej nie kombinować
PS. czemu musimy być królikami do¶wiadczalnymi hehe ToJa - Sob 12 Lut, 2005 22:15 Temat postu:
Nie na długo... Nie mam dzi¶ już czasu się bawić a nie chcę zostawić rozbabranego. Królikami niestety będziecie chyba, że znajdę kogo¶, kto to zrobi. Ja niestety zmiany wprowadzam metod± prób i błędów Anonymous - Nie 13 Lut, 2005 10:06 Temat postu:
No i powrócił stary szablonik, mnie mdliło jak na tamtego patrzyłam No a ten jest cool Anonymous - Nie 13 Lut, 2005 10:41 Temat postu:
Mi się osobi¶cie bardzo spodobał ten czerwony szablon, nawet bardziej od tego co jest teraz. Był taki cieplejszy, był inny. Ale ja się tam dostosuję do tego, co jest. I¶ka - Pon 14 Lut, 2005 13:54 Temat postu:
A mnie nie bylo... i nie wiem jak nowy szablon wygladal =( Szkoda... Anonymous - Pon 14 Lut, 2005 15:54 Temat postu:
I¶ka napisał/a:
A mnie nie bylo... i nie wiem jak nowy szablon wygladal =( Szkoda...
ja etz nie widziałam.ale sa strony gdzie s± gotowe szablony..
edit http://phpbb-style.skryptoteka.pl/Francesc0 - Sro 16 Lut, 2005 20:49 Temat postu:
Osobi¶cie wole IPB od phpBB. Tam jest jako¶ przejrzy¶ciej, bardziej przyjazny interfejs Anonymous - Czw 17 Lut, 2005 16:18 Temat postu:
Francesc0 napisał/a:
Osobi¶cie wole IPB od phpBB. Tam jest jako¶ przejrzy¶ciej, bardziej przyjazny interfejs
Powtarzasz się.
Tamten lay był ¶liczny, ten też w sumie jest. Można by zrobić dwa do wyboru... :>