Dzieci OnLine

Muzyka, Kultura, Media - Młodzi piosenkarze

julcia014 - Nie 13 Lut, 2005 22:30
Temat postu: Młodzi piosenkarze
Piszcie tu nazwiska młodych , ale utalentowanych wokalnie osób które znacie i które np zdobywają różne nagrody muzyczne na festiwalach i konkursach i w przyszłości staną sie sławni.
Moi zdaniem są to np:
- Weronika Bochat i pozostałe dziewczyny z KWADro
- Marta Moszczyńska ( którą pozdrawiam bo to super dziewczyna!)
- Marina Łuczenko ( Marinko zdrowiej , bo chcę Cię zobaczyć na scenie jako Julię Smile

Weroniki i dziewczyn nie znam , ale Moszczke i Marine tak i one dzięki swojemu udziałowi w "Romeo i Julia" (musical) dużo osiągnęły!

Piszcie tu swoje typy nastolatków, które Waszym zdaniem mogą coś osiagnąć w życiu swoim śpiewem Smile
Anonymous - Nie 13 Lut, 2005 22:48
Temat postu:
Hehehe no jak to kto??? JAAAAA:D
Mowie serio ale naprawde chciałabym sie gdzies wkrecic bo co tu duzo gadac... łądnie spiewam, wiem jestem bardzo skromna. heh niestety w Polsce aby zaistniec trzeba serio duzo sie napraacowac. Chyba moja jedyna nadzieja to szkola muzyczna do ktorej chodze. chociaz nawet tam wysyłaja na konkursy tylko z grania na instrumentach.. eh..
amoj idol to Avri ljak juz cos to stylowałabym sie na nia tzn nie do konca:)

Nie znam takich mlodych artystow poza szkola muzyczna.. tam jest ich pelno,jedna dziewczyna z ktora chodze na chor spiewa jak dorosła operzystka... to jest dopiero talent Smile podziwiam ją. A jesli chodzi o zagranicznych to JOJO zrobiła naprawde duża kariere.
kabama - Nie 13 Lut, 2005 23:00
Temat postu:
JOJO!!! <spada z krzesła po chwili jednak wstaje> o matko święta nie cierpie jej blee a fuj ale dobra
ja tez mam talent Twisted Evil mam taki wspaniały blackmetalowy głos Twisted Evil hehehe tak głosuję na sibie. Kiedyś z kumpelami miałyśmy zakładać zespół mieliśmy grać ( w sumie krzyczeć (właściwie ja)) covery kredek hehehe dobre to było hehehe tak ale głos mam niespotykany hehehe wiec głosuje na siebie Razz hehehe lol
Anonymous - Nie 13 Lut, 2005 23:07
Temat postu:
A ja głosuje na Wierzbę, która jak bedzie sławna mam nadzieję, weźmie mnie na gitarkę chociaż rytmiczną =)... mój wokal się do niczego nie nadaje, ale może cos z gitarką mi wyjdzie... PS. Kabama jak cuś z kredek nagracie to do mnie wal, chetnie przesłucham =)
kabama - Nie 13 Lut, 2005 23:11
Temat postu:
raczej byś wolała mnie nie słyszeć.... taki dziwny ryk pisk wrzask bełkot kurna wszystko na raz Razz hehehe jeszcze w tle jakieś pojękiwania hehehehe nie no beka jest pośmiać się można hehehe ale te plany to na szczęście przeszłość Razz ale ubaw miałyśmy niezły
Anonymous - Nie 13 Lut, 2005 23:16
Temat postu:
Pojękiwania? No nie łądnie tak na emisji =P... no dobra bez przesady, ale posluchać bym mogła... wiesz takie plany zawsze jak się rodzą są niezłe... też miałysmy tego pomysly z koleżanki i się wybić przez znajomości brata koleżanek... zna perkusistę Akuratów i członków Zabili mi żółwia
kabama - Nie 13 Lut, 2005 23:18
Temat postu:
no ale wątpie czy można się wybić z wrzeszczeniem i waleniem łapami we szystkie przesmioty które są pod ręką Razz
panienka_wierzba - Pon 14 Lut, 2005 07:50
Temat postu:
elfkaNenar napisał/a:
A ja głosuje na Wierzbę, która jak bedzie sławna mam nadzieję, weźmie mnie na gitarkę chociaż rytmiczną =)... mój wokal się do niczego nie nadaje, ale może cos z gitarką mi wyjdzie... PS. Kabama jak cuś z kredek nagracie to do mnie wal, chetnie przesłucham =)

jeeeeeeej =) ja tez głosuje na Wierzbe (hahaha ^^) mam nadzieje że uda mi się coś osiągnąć w życiu (niestety mało prawdopodobne bo nie stać mnie na żadne lekcje muzyczne, ani na lekcje nauki śpiewu które by sie przydały) ale mam nadzieje ze cos tam sie uda Wink jak na razie pozostały mi tylko miedzyszkolne i międzymiastowe konkursy piosenek Wink.
edit. dzikuje słońce że we mnei wierzysz :* =D
Anonymous - Pon 14 Lut, 2005 11:16
Temat postu:
kabama napisał/a:
raczej byś wolała mnie nie słyszeć.... taki dziwny ryk pisk wrzask bełkot kurna wszystko na raz Razz

A wokalista kredek to niby jak "śpiewa"?? Confused Dokładnie to samo... (Aż się rzygać chce ==')

A żeby nie było, że robię offtopa - Nie znam żadnego młodego talentu Razz.
frigg - Pon 14 Lut, 2005 11:26
Temat postu:
kabama napisał/a:
no ale wątpie czy można się wybić z wrzeszczeniem i waleniem łapami we szystkie przesmioty które są pod ręką Razz

mozna tylko trzeba to robic z jakims zamyslem - polecam jude Smile
Anonymous - Pon 14 Lut, 2005 13:17
Temat postu:
<czyta... mysli... czyta... cos zaswieciło!!!> jest mam pomysł załozymy zespół biggrin tylko nazwe trzeba.
Mała - Pon 14 Lut, 2005 21:19
Temat postu:
ja... no bo jak nie ja , to kto :O ?
Anonymous - Pon 14 Lut, 2005 21:26
Temat postu:
A mi się podoba Jojo i co ?

Ps. A my mamy zespół w Klubie Pykaczy biggrin Jestem od bębnów biggrin
Anonymous - Wto 15 Lut, 2005 18:36
Temat postu:
a mi się jajecznica (czyli jojo) nie podoba. ubiera się jak idź stąd i nie wracaj, zachowuje, treści wywiadów też są cudne. głos ma dobry, ale to nie wystarczy... (przynajmniej dla mnie)

a ja hm... oczywiście Wierzba :>
ajeczka11 - Pią 25 Lut, 2005 18:10
Temat postu:
Gabrielen napisał/a:
a mi się jajecznica (czyli jojo) nie podoba. ubiera się jak idź stąd i nie wracaj, zachowuje, treści wywiadów też są cudne. głos ma dobry, ale to nie wystarczy... (przynajmniej dla mnie)

a ja hm... oczywiście Wierzba :>

No ta jojo nie wumie sie ubrac ma 13 lat i ubiera sie jak by miłą 25 lat...Fajną ma tą jedną piosenkę,ale ubrać to się nie umnie i zaczowuje sie jakby to była gwiazda nad gwiazdami...

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group