Dzieci OnLine

Webdesign Grafika Pomoc - Zmiana czcionki

malenstwo - Sro 16 Lut, 2005 14:27
Temat postu: Zmiana czcionki
Mam pewien problem nic nie zmieniałam w zadnych ustawienaich nic a tu zmienia mi sie czcionka na niektorych stronach na dużo mneijszą ;(( niewiem dlaczego tak nagle sie zmieniła help me! Sad ( Mam rozdzielczośc 1024&768 )

P.S
Sorki jak to jest w złym temacie Sad ale nie wiedziałam gdzie to wstawic...
Anonymous - Sro 16 Lut, 2005 14:32
Temat postu:
No nie wiem zbytnio jak zaradzić ale może poprostu na stronach coś pozmieniali i to nie jest tylko u Ciebie. Może poszperaj w Ustwieniach i coś tam znajdziesz odnoście czcionki ? Życze happy end-u Wink
Dexter - Sro 16 Lut, 2005 14:48
Temat postu:
Czasami czcionka zmienia się jak przewija się stronę rolką w myszce i naciśnie w tym czasie klawisz "ctrl", jeżeli masz rolkę w myszy to spróbuj przytrzymać ctrl i zacznij kręcić rolką wtedy wielkość powinna się zmieniać.
Anonymous - Sro 16 Lut, 2005 16:59
Temat postu:
Wchodzisz w Widok -> Rozmiar tekstu -> Średnia (zalecane Wink możesz dać mniejszą, lub większą, jeśli chcesz Wink)

Pozdrawiam.
Anonymous - Sro 16 Lut, 2005 21:10
Temat postu:
No a ja jak zwykle na nic się nie przydaję Sad Nic nie wiem o kompach choć mam 6 z infy Sad Zadziwia mnie również wasza wiedza, u kogo mogę wziąść korki z infy na gg ?
BangMan - Czw 17 Lut, 2005 00:41
Temat postu:
Nie wiem jak jest w IE, ale w Firefoxie jeśli przytrzyma się ctrl i + lub - to czcionka będzie się zwiększać/zmniejszać. Spróbuj z tym w IE :]

A co do 6 z infy to obacz sobie kobieto, w której to Ty klasie jesteś :]

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group