yellow_flower napisał/a: |
Wiem, wiem Nina, ale chyba zadna z dziewczyn nie chce aby spod np. stroju kompielowego wychodziło jej coś eh...niezbyt apetycznego ![]() |
yellow_flower napisał/a: |
No więc chodzi mi tu głównie o depilacje okolic intymnych ![]() Kiedy robię to zwykłą żyletką to po pierwsze w niektórych miejscach wyskakują mi czerwone krostki Po drugie: kiedy włoski odrastają i są jeszcze bardzo króciutke ale już widoczne nie jestem w stanie ich usunąć ponieważ nieznacznie w miejscach gdzie one rosły leci mi krew, ale również mnie to boli... Chciałabym się dowiedzieć jak inaczej mogłabym pozbywać się włosków, nawet wtedy kiedy dopiero co odrosły? (jednak depilacja woskiem całkowicie odpada ![]() Jeżeli podsuniecie mi jakiś produkt to byłabym wdzięczna również za ewentualną jego cenę (jeżeli wiecie) Z góry dziękuje ![]() |
ajeczka11 napisał/a: | ||
Wydaje mi sie ,ze ten tema powinien być w dziale dorzewnie...Ale to szczegół... I własnioe tak jak powiedział nina włoski szybko odrasają jak je często golisz... Stosuj pianki choć nie wiem czy to działa... bo ja jeszcze nie gole... |
Gabrielen napisał/a: |
(biorac pod uwage, ze ledwo jedna noge dipilatorem zgolilam bo prawie plakalam z bolu ![]() |