AmazonkAA napisał/a: |
nie ma nic gorszego, niz rozowe barbi
wejdzcie na ten blog, a gwarantuje, ze sie porzygacie ![]() najlepsze jest to, ze ta słłłit laseczka umiescila jeszcze swoja fotke. Przeciez to tragedia, ze takie cos chodzi po ziemi ![]() |
Cytat: |
uuuuu....czyżbyś siem pod Sare podszywała????Buahahhaha....przecież ta fota to http://blog.tenbit.pl/sweetgirl16 ![]() |
Tenchion napisał/a: |
Hmm... takie dziewczyny są to po prostu osóbki o bardzo słabych charakterach, które za wszelką cenę chcą się podobać. Bardzo możliwe jest też, że wpadły po prostu w tak ograniczone towarzystwo. W głowie to takie dziewczyny na pewno wiele nie mają, ponieważ żadna inteligentna dziewczyna nie robiła by z siebie takiej barbie ;] Zresztą ja zawsze jestem za tym, że najładniejsze i najcudowniejsze są dziewczyny jak najbardziej naturalne, bez większych dodatków ![]() |
Gosh, Tenchion zastanów się i powiedz mi jakim prawem oceniasz ludzi po sposobie ubierania? |
Tak na prawdę nic o nich nie wiesz, ale mówisz, że mają słaby charakter albo że są ograniczone |
mylisz się! po sposobie ubierania się, wiem już o nich bardzo dużo |
Więc co o mnie wiesz? Jak się ubieram opisałem ci wyżej. |
[paluszki pokazywane przez tenchiego jak przez dziecko które sie popisuje bo nauczyło sie czegoś nowego też są rozwalająco śmieszne ale tylko paluszki] |
Tsej napisał/a: |
ostatnio jest moda na bycie niemodnym...mnie by to sie podobało :> |
ostatnio jest moda na bycie niemodnym...mnie by to sie podobało :> |
elfkaNenar napisał/a: |
Szkoda, ze to do nas nie doszło... ja się ubieram w to co mi się podoba... |
mroweczka napisał/a: | ||
Hyh, mi też :> Miracle rozumiem,że to moze być denerwujące ale znasz chociaż ta dziewczynę,gadałaś z nią? Nie możesz jej od razu przekreślać dlatego,że na specjalnie okazje ubiera się w spódniczkę... ![]() |
Agnieszka napisał/a: |
Ale gdy widze kogos ubranego rozowo czerwono to ... |
Pulkownik Nikt napisał/a: |
Napewno nie bedzie a znajac ciebie kazesz jej nosisc kaganiec i smycz przypieta do zlewozmywaka ;D |
Czy to że lubie nosic bluzeczki czerwonego koloru od razu jakoś mnie ogranicza?
T A K !!!!!! buhuhhaahahahaaa |