Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Typowy problem w nietypowym wieku

lucek - Sro 16 Lut, 2005 22:14
Temat postu: Typowy problem w nietypowym wieku
W nadchodzacym miesiacu koncze 16 lat i.... i mam odrost nie przyrodzenie :d
jeszcze wszystkich cech wpelni dojrzalego mezczyzny nie nabralem wiec mam szanse ze i ten aspekt obroci sie w korzystna strone?
Anonymous - Sro 16 Lut, 2005 22:18
Temat postu:
hmm chyba cos niezrozumiałam,mozesz to jakos.. Razz uprościc biggrin ?
A Ty dojrzewanie mozesz zakonczyc w każdej chwili ;]
W mojej książce od WOSU (tak,taak,zielona,do pierwszej klasy gimnazjum,wyd. rubikon,strona 136:)) pisze,że "skok pokwitaniowy występuje PRZECIĘTNIE w wieku 11-13 lat".
Zaznaczyłam PRZECIĘTNIE bo u kazdego moze sie zacząć i skonczyc poźniej lub wczesniej Wink
Kinga - Sro 16 Lut, 2005 22:22
Temat postu: Re: Typowy problem w nietypowym wieku
lucek napisał/a:
jeszcze wszystkich cech wpelni dojrzalego mezczyzny nie nabralem wiec mam szanse ze i ten aspekt obroci sie w korzystna strone?

Oczywsicie ... skoro jeszcze nie wszystkie cechy dojrzałego mezczyzny masz to wogole nie masz sie czym martwic Smile
Wszystko w swoim czasie Smile ...
Taak napewno obroci sie w korzystną dla Ciebie stronę Wink
FNORD23 - Czw 17 Lut, 2005 00:17
Temat postu:
A JA MYSLE ZE MOZE CI JUZ NIE UROSNĄC. ALE WIDZIŁAM OSTATNIO NA ROSCOVERY PROGRAM O PRZEDŁUZANIU. POZATYM NIE MARTW SIE, KOBIETOM PODOBNO WYSTARCZA 10 CM W TRAKCIE WZWODU
yellow_flower - Czw 17 Lut, 2005 10:59
Temat postu:
Wiesz wydaje mi się, że na wszystko może przyjść jeszcze czas. Mam koleżankę w klasie, która jest ja moja 9-letnia siostra...w każdym calu (pomijając zachowanie) lekarz powiedział jej, że niektóre osoby rozwijają się o wiele woleniej od innych a ich narządy krztałtują się o wiele później....w późniejszym wielku.
Przedłużanie chyba jest dość kosztownym zabiegiem, wydaje mi się, że nie będzie potrzebne Razz
Kinga - Czw 17 Lut, 2005 12:09
Temat postu:
O czym wy mowicie ? Jakie przedluzanie

Tak pojdzie do sex shopu kupi sobie pompke albo jakieś masci
I sobie zrobi taka krzywde tymi specyfikami ze bedzie tego zalował

Ja Ci radze poczekać ... bo to napewno sie zmieni i nie ma sie czym przejmować Smile
I pamietaj nejlepsze jest to co naturalne Wink
ajeczka11 - Czw 17 Lut, 2005 14:53
Temat postu: Re: Typowy problem w nietypowym wieku
lucek napisał/a:

Jasne!! Tylko jak napisała Kinga wszystko przyjdzie w odpwiednim czasie:)
Narazie nie masz powodów do zmartwień...Dziwi mnie,że ktoś napisał na tym formum o zabiegu takim jak przedłużanie...A teraz nie myśl juz o tym i zajmij się tym co dla Ciebie ważniejsze;) !
girl_in_black - Czw 17 Lut, 2005 15:47
Temat postu:
heyka Smile moim zdaniem wszystko przyjdzie w pore Wink musisz tylko uzbroić się w cierpliowść i nie nabawić kompleksów ... to czekanie zejdze szybciej ... Wink pozdro. papa Smile

ale mnie tu długo nie było hihi Wink

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group