Kinga napisał/a: |
Chcialam powiedzieć że Heyah to wymysł ERY
Ah ... i Heyah podsluchuje rozmowy pare dealerów etc wpdlo przez heyah |
Wielka Łapa napisał/a: |
Jasne, że myślałem...
Na początku chciałbym żeby sieć Heyah rozrosła się na całą Polskę, a może i nawet Białoruś ![]() ![]() A co do jutra... heh jestem łatwo palny, mogę pójść z dymem. Boję się śmierci, lecz staram się o niej nie myśleć. |
elfkaNenar napisał/a: | ||
Powiem jedno nie toleruje Heyah i tych chorych reklam, mam nadzieje, ze szybko upadnie (reklama plusa RLS, chyba wiecie o co chodzi)... ja jestem w 100% POPakiem ![]() |
R2 napisał/a: |
Nie wiem czym/kim zostanę w przyszłośi ale predyspozycje mam na jakiegoś zafajdanego prawnika, có żcięzko mnie przegadać i kilka osób sie już o tym przekonało ;] |
elfkaNenar napisał/a: |
ja jestem w 100% POPakiem ![]() |
Himitsu napisał/a: | ||
Z zawodem prawnika to jest w tym naszym "pięknym" kraju tak, że jeśli nie znasz kogoś z tych sfer, to prawnikiem już raczej nie zostaniesz. |
Otwieracz napisał/a: |
Co innego jeśli chodzi np. o zostanie adwokatem- tu znajomości są w zasadzie niezbędne. |
Pulkownik Nikt napisał/a: |
A ja chcialbym byc aktorem ;P w kazdym razie chcialbym robic w teatrze lubie to i podobno nawet dobrze mi wychodzi granie wp rzedstawieniach ;P ale niestety nigdy w niczym poza lgupim szkolnym przedstawieniem nie gralem ;P |
Gabrielen napisał/a: | ||
Mam dziwne uczucie, że z rolą Garbatego Dżona poradziłbyś sobie bez problemu. ;P |
Pulkownik Nikt napisał/a: | ||||
Khra khra khra :> |
Aren napisał/a: |
Czy zastanawialiśćie się co będzie jutro? Po jutrze? Po po jutrze?.... Czy jutro będziesz dalej żył? A może jutro będzie koniec świata? Czy istnieje UFO? Co jest w tam dalej w kosmosie, bo chyba nie będzie ściany z napisem konien kosmosu...? Ok ale nie oto mi chodzi... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No więc ja pierwszy napiszę ![]() Ja chciałbym miec w przyszłośći swój bar/kawiarnię/pizzerię poniewać lubię ciągły kontakt z ludźmi, a poza tym w tym barze/kawiarni/pizzeri ssam bym decydował co jak bęzie. Czy ścieny będą zielone, czy ciemno zielone ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gladiatorpl napisał/a: |
jest bariera w kosmosie ktorej przed smiercia nie mozemy przekroczyc bo tam sie konczy matrix ![]() |
Gladiatorpl napisał/a: |
Ufo nie istnieje |