Dzieci OnLine

INNE PYTANIA - Kolorowo

Nacia - Czw 17 Lut, 2005 14:03
Temat postu: Kolorowo
moja siostra pisze na podobnym Forum jak to (weselnym) i tam jest cos w tym stylu że s± normalne teksty obwoczone w kolorowa ramke(litery takie duze i kolorowe)Pytałam jak to sie robi ale moja siostra przeczy aby mi powiedziec bio twierdzi ze trzeba znać jaki¶ jezyk koduw czy cos takiego . Ja nie weim jak wkleja się takie RYSUNKI TAKIE POPROSYTU.
Czy da sie zrobić cos takiego ?Jeżeli tak jak??

Anonymous - Pi± 18 Lut, 2005 11:26
Temat postu:
No aż tak to się na tych sprawach nie znam ale według mnie to juaka¶ specjalna funkcja tam tego fora, to chyba co¶ nowego bo jeszcze się z czym¶ takim¶ nie spotkałem....
Kinga - Pi± 18 Lut, 2005 11:31
Temat postu:
Tak ... jest co¶ takiego na tym forku tez było ( jesli o to o czym mysle chodzi ) jak znajde kod to podam Razz

A co do rysunków to owszem mozna

a kod :

Kod:
 [img]adres obrazka[/img]

ajeczka11 - Pi± 18 Lut, 2005 16:27
Temat postu:
To s± KODY HTML. np (to jest na wklejeni obrazk, pisz bez **)
<*<image src="http://images.google.pl/images?q=tbn:5I7W43fl078J:imagecache2.allposters.com/images/151/2663.jpg"*>
Aha i jest MNUSTWO kodów!!!
Więc wejdz na www.google.pl i wpisz KODY HTML;)
Anonymous - Pi± 18 Lut, 2005 19:53
Temat postu:
ajeczka11 napisał/a:
To s± KODY HTML. np (to jest na wklejeni obrazk, pisz bez **)
<*<image src="http://images.google.pl/images?q=tbn:5I7W43fl078J:imagecache2.allposters.com/images/151/2663.jpg"*>
Aha i jest MNUSTWO kodów!!!
Więc wejdz na www.google.pl i wpisz KODY HTML;)

na forum nie działaj± kody html, tak mi się przynajmniej wydaje (jak kiedy¶ chciałam co¶ ustawić)...
nidhogg - Pi± 18 Lut, 2005 20:53
Temat postu:
"Opcje
HTML: TAK"
hmmm chyba jednak dzialaja...
Anonymous - Wto 22 Lut, 2005 20:10
Temat postu:
nidhogg napisał/a:
"Opcje
HTML: TAK"
hmmm chyba jednak dzialaja...

wiem, ale jakiedy¶ jak pisałam długiego posta, to pisałam w kodach html. zaznaczyłam to i i tak nie było widać. :/ ale możliwe, że tylko u mnie.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group