DOJRZEWANIE - co mam robic Anonymous - Wto 06 Maj, 2003 18:05 Temat postu: co mam robic
chodze do szkoly spotrowej i codziennie mam basen inne moje kolezanki maja juz okres tylko ja jedyna go nie mam Szalona - Wto 06 Maj, 2003 18:27 Temat postu:
Okres napewno przyjdzie w swoim czasie, ale przeciez masz lepiej bo nie musisz uzywac tamponow ani nic tylko chodizsz bez problemu na basen Iśka - Sro 07 Maj, 2003 21:59 Temat postu:
Taaaak, zgadzam się z Szaloną !!!
A miesiączką się nie martw, kiedyś przecież ją dostaniesz !!! ( ja też się już nie martwię) deg - Czw 08 Maj, 2003 00:29 Temat postu:
Na mój prosty chłopski rozum, to lepiej, że w szkole sportowej nie masz jeszcze miesiączki. Utrudniłaby Ci tylko udział w zajęciach.
A i tak kiedys Cię dopadnie banan - Czw 16 Paź, 2003 20:54 Temat postu:
nieprzejmuj się jeszcze będziesz miała dość okresu, podpasek, tamponów etc. Kamix - Czw 16 Paź, 2003 21:22 Temat postu:
Cytat:
chodze do szkoly spotrowej i codziennie mam basen inne moje kolezanki maja juz okres tylko ja jedyna go nie mam
Słuchaj na okres jeszcze przyjdzie czas a ze go nie masz jeszcze, nie smuc sie tylko ciesz bo puzniej bedziesz sie smucila jak bedziesz go miala. .
P.S: Gratuluje szkoły sportowej, może zajrzysz na forum "Sport" i cos poklikasz ciekawego