Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Dylemat

Pawelek - Pią 18 Lut, 2005 16:45
Temat postu: Dylemat
czesc,

Mam na imie Pawel i mam 14 lat, mam dziewczyne o imieniu Patrycja, bardzo sie kochamy, chodzimy juz ze soba 5miesiecy i narazie ukladalo nam sie dobrze. Pare dni temu zaproponowala mi zebysmy spedzili wspolnie noc, jej rodzice wyjerzdzaja na weekend i bedzie miala wolna chate, no i nie wiem co mam zrobic, ona bardzo tego chce a ja mam drobne watpliwosci. Pomozcie bardzo was prosze bo nie wiem co robic, chce tez zebym z nia spal Smile a ja nie wiem do czego moze dojsc podczas tej nocy. Odpiszcie szybko bo jutro jest ten dzien a odpowiedz mam juz dac jej dzisiaj.

Pozdrawiam
ajeczka11 - Pią 18 Lut, 2005 16:50
Temat postu:
Hmmmm...
Wg. mnie powinieneś sie zgodzić co Ci szkodzi? Przeciez dziewczyna w tym samym wieku nie będzie ci molestowaćSmile A jeśli Ci sie coś nie spodoba to mozesz zwiać...Ale zrobisz jak chcesz...Ale ona chyba nie powiedziła,że będziecie TO robić?? Moze wcale nie chce żebyćście to robili tylko tak poprostu spotkać sie sam na sam
Kinga - Pią 18 Lut, 2005 16:53
Temat postu:
Spać ? ... tylko spac może spoczko Smile

A co do sexu ... Heh ...

Najlepiej jakbyście oboje zadali sobie pytanie: A co jesli zdarzy sie wpadka ?
Jesli dopowiecie sobie an to pytanie to juz bedziecie napewno wiedzieć czy ejstescie gotowi
Jesli nie wiecie co byscie zrobili to nie radze ...

Ach ... radze pamietac o zabezpieczeniu !!!
Anonymous - Pią 18 Lut, 2005 16:57
Temat postu:
tym wieku z sexem można jeszcze troche poczekać. Pamiętajcie że może znażyć się wpadka no i to skomplikuje wasze życie ! A jeśli juz jak naoisała Kinga ^^ pamietajcie o zabezpieczeniu Wink Życze powiedzenia

Dorotka Kwiat
Wielka Łapa - Pią 18 Lut, 2005 17:05
Temat postu:
Jeśli chodzi o samo spanie, to nawet dobrze, bo powiększa i utrwala to więzy między wami.

Ale jeśli chodzi o sex - jeśli zamierzasz w najbliższym czasie powiększyć rodzinę to też dobrze, ale z postu i z wieku (!) wnioskuję że nie chcesz - lepiej się zabezpiecz, a najlepiej wogóle tego nie rób! Twisted Evil

Decyzja i tak należy do ciebie i do "partnerki". Co chcecie robić pod kołderką gdy zgaśnie światło zależy od was.
Kicia91 - Pią 18 Lut, 2005 18:37
Temat postu:
hmmm........ Tak naprawde decyzja należy do ciebie... Tylko nie napisałes ile ma lat twoja dzieczyna... wszyscy tu wnioskuja że jest ona w twoim wieku ale czy to prawda??? jesli jest w twoim wieku to możesz sprobowac znaczy pojdz do niej do domu na noc a jak cisie nie spodoba i sprawy zajda dalej niz chcesz to po prostu zrezygnuj... Nikt cie nie zmusza do niczego a twoja dziewczyna tez powinna to zrozumiec...
Anonymous - Pią 18 Lut, 2005 19:54
Temat postu:
14 lat? sex? czy te słowa sie wykluczają czy ja jestem staromodna???

swoją drogą może najpierw spędzicie tą noc poprostu a dopiero któraś z kolei będzie inna
jak masz wątpliwości powiedz jej bo jeszcze cie zgwałci wbrew twej woli;)
Anonymous - Pią 18 Lut, 2005 22:01
Temat postu:
Powiedz że jest łatwa i bedzie tego poźniej na pewno żałowac.To chyba zadziała ;]
PS.Powiedz tez o możliwosci zachorowania na Aids,innych chorób przoenoszonych dro.płciowa (jest ich naprawde duzo), o wpadce (99%).
A ona moze rozpowiedziec całej szkole ze jestes łatwy i jakigo masz dużego.
Anonymous - Pią 18 Lut, 2005 23:24
Temat postu:
Jesli chodzi o wspólne spanie to nie masz sie o co martwic... ale jesli chodzi o seks to radze przystopowac macie dopiero po 14 lat... (ja tez jestem w tym wieku) jesli Patrycja bedzie chciała tego powiedz poprostu nie...ale mysle ze ma rozum w głowie. ale spanie...moze byc przyjemnie:) tylko pamietaj o ostroznosci.
Anonymous - Sob 19 Lut, 2005 11:14
Temat postu:
trzymaj łapy przy obie, niech ona też trzyma i problem z głowy... albo najlepiej przed tą nocką pogadajcie ze sobą i wyjaśnijcie wszystko. no chyba że chcesz i ona też, to proszę bardzo - wasza sprawa.
co do samej nocy to nie miałąbym wątpliwości - zgódź się. jednak warto pamiętać o tym, żeby nad sobą panować etc. Wink
Kinga - Sob 19 Lut, 2005 11:17
Temat postu:
A ja jeszcze radze sie upewnic że rodzice nie wroca wczesniej

Bo niektorzy rodzice to maja taka dziwną przypadłość wracania wczesniej biggrin
(haaa znam to biggrin)

Tak wiec jesli jej rodzice wiedza ze masz u niej być to luz
Ale jesli nie ...

Tak wiec jakby woricli wczesniej to nawet jakbyscie nic nie robili to mielibyscie mega obskok zapewne
Gladiatorpl - Czw 24 Lut, 2005 12:43
Temat postu:
Kinga napisał/a:
A ja jeszcze radze sie upewnic że rodzice nie wroca wczesniej

Bo niektorzy rodzice to maja taka dziwną przypadłość wracania wczesniej biggrin
(haaa znam to biggrin)

Tak wiec jesli jej rodzice wiedza ze masz u niej być to luz
Ale jesli nie ...

Tak wiec jakby woricli wczesniej to nawet jakbyscie nic nie robili to mielibyscie mega obskok zapewne

E tam odrazu obskok, a moze jej rodzice sa zwolennikami wychowania bezstresowego? Smile

A tak na powaznie mysle ze dziewczynie chodzi o same spotkanie, a nie o seks

a po 2 to radze nie uprawiac seksu bo wspolzycie z osoba ponizej 15lat (dziewczyna) to przestepstwo Razz
Anonymous - Czw 24 Lut, 2005 16:24
Temat postu:
Gladiatorpl napisał/a:
a po 2 to radze nie uprawiac seksu bo wspolzycie z osoba ponizej 15lat (dziewczyna) to przestepstwo Razz

nawet, gdy on ma 14 lat? O___o
Nike007 - Czw 24 Lut, 2005 17:25
Temat postu:
Ja bym poczekała bo z jednej strony 5 miesiecy to jest duzo a z drogiej to jest mało. A po za tym jesli chcecie się kochać to powinniście być pewni waszem miłość na 100 i wiecej %. Ja mam 13 lat i gdybym pomyślała że za roka mialabym to robić z jakimś chłopakiem to... nie wyobrazam sobie tego.
NIE NA TEMAT biggrin (może nie do końca)
Po za tym nienawidzę osób które kochają się tylko dla przyjemności dla mnie to jest chore. Ja uważam że czeba kogośkochać żeby iść z nim do łużka z pocałunnkami to juz inna sprawa. Ale też powinno sie obarowywać nimi tylko osobe która się kocha przynajmniej takie jest moje załozenie.
Akacja12 - Czw 24 Lut, 2005 18:42
Temat postu:
Droga Nike007 po pierwsze temat jest już przedawniony-chłopak miał dać odpowiedz 18 lutego. Po drugie nie mówi wcale że sie będzie z nią kochać Smile
Gladiatorpl - Czw 24 Lut, 2005 22:17
Temat postu:
Gabrielen napisał/a:
Gladiatorpl napisał/a:

jezeli dziewczyna by poskarrzyla o takim wyczynie Smile, to pelna odpowiedzialnosc idzie na chlopaka (wiec lepiej sobie darowac do pelnoletnosci takie zabawy Very Happy )
Anonymous - Pią 25 Lut, 2005 12:33
Temat postu:
Gladiatorpl napisał/a:
Gabrielen napisał/a:
Gladiatorpl napisał/a:

jezeli dziewczyna by poskarrzyla o takim wyczynie Smile, to pelna odpowiedzialnosc idzie na chlopaka (wiec lepiej sobie darowac do pelnoletnosci takie zabawy Very Happy )

A jeśli dziewczyna ma mniej niż 15 lat i sama, bez żadnego przymusu zgodzi się na współżycie?? To też jest przestępstwo?? Confused
Kinga - Pią 25 Lut, 2005 12:34
Temat postu:
Tak ... wspołzycie z dziewczyną ponizej 15 lat jest przestepstwem Smile
I nikt sie nie bedzie pytać czy ona sama chciala czy ty chciales (teoretyzując) Wink
Anonymous - Pią 25 Lut, 2005 13:02
Temat postu:
Kinga napisał/a:
I nikt sie nie bedzie pytać czy ona sama chciala czy ty chciales (teoretyzując) Wink

Hah!! Ale to prawo jest udupione Razz.
ajeczka11 - Pią 25 Lut, 2005 15:31
Temat postu:
Ej ludzie chyba juz dawno po sobocie (nike) ...WIęc nie trzeb chyba juz pisaćWink Pawełek mozę powiesz nam jak zrobiłeś?
Anonymous - Pią 25 Lut, 2005 16:34
Temat postu:
ajeczka11 napisał/a:
Ej ludzie chyba juz dawno po sobocie (nike) ...WIęc nie trzeb chyba juz pisaćWink Pawełek mozę powiesz nam jak zrobiłeś?

Phi, sobota jak sobota, ale gadać można przecież dalej :].
Przykładowo, taki Hitler dawno w łeb sobie strzelił, a do dziś o nim mówią Razz.
Wielka Łapa - Pią 25 Lut, 2005 17:05
Temat postu:
Himitsu napisał/a:

Przykładowo, taki Hitler dawno w łeb sobie strzelił, a do dziś o nim mówią Razz.

Tego jeszcze nikt nie udowodnił i dlatego. Mr. Green

Mały OT.
Anonymous - Pią 25 Lut, 2005 18:28
Temat postu:
Wielka Łapa napisał/a:
Himitsu napisał/a:

Tego jeszcze nikt nie udowodnił i dlatego. Mr. Green

Mały OT.

Ta sprawa też się nie wyjaśniła, więc gadać możemy. Cool
Gladiatorpl - Pią 25 Lut, 2005 19:49
Temat postu:
Kinga napisał/a:

Dokladnie, i z takiego powodu jest coraz wiecej gejow Smile bo nie ma prawa ktore zabrania wspolzycia ponizej 15lat plci tej samej
Anonymous - Sob 26 Lut, 2005 11:19
Temat postu:
Gladiatorpl napisał/a:
Kinga napisał/a:

Dokladnie, i z takiego powodu jest coraz wiecej gejow Smile bo nie ma prawa ktore zabrania wspolzycia ponizej 15lat plci tej samej

Geje ponize 15 roku zycia...
rotfl?
ajeczka11 - Sob 26 Lut, 2005 13:52
Temat postu:
Nie wyobrażam sobie jakiś 12 latków całujących się...Poniżej 15? Sa tacy dziwacy?
Ja nie znam a ni nie slyszałam...Bleeeeee jak sobie pomyśle o tych gejach co oni robią to żygac się chce:/ Mad Puke
Chesterka - Sob 26 Lut, 2005 13:57
Temat postu:
Zapominacie o lesbijkach ;] Ajeczko, co masz do geji? Normalni ludzie tylko że z inną orientacją seksualną. Skąd wiesz, że w przyszłości nie będziesz lesbijką/biseksualna? Twisted Evil
panienka_wierzba - Sob 26 Lut, 2005 14:07
Temat postu:
ajeczka11 napisał/a:
Nie wyobrażam sobie jakiś 12 latków całujących się...Poniżej 15? Sa tacy dziwacy?
Ja nie znam a ni nie slyszałam...Bleeeeee jak sobie pomyśle o tych gejach co oni robią to żygac się chce:/ Mad Puke

ja tam sie calowałam poniżej 15 hm.. nie uwazam tego za cos dziwnego (no, mialam juz te 14 lat i z 8 miesiecy =p) tylko jest pewna granica.
A co do ludzi homoseksualnych? nie podoba sie? nie patrz, nie myśl.
Anonymous - Sob 26 Lut, 2005 16:47
Temat postu:
panienka_wierzba napisał/a:
A co do ludzi homoseksualnych? nie podoba sie? nie patrz, nie myśl.

Nie da rady. Ostatnio coraz częściej dają o sobie znać, niestety, to i nie da się tak łatwo o tym zapomnieć. Też niestety.

Cytat:
Normalni ludzie tylko że z inną orientacją seksualną.

Dla wielu ludzi samo to wystarcza, żeby ich nie lubić...
Załamana14 - Sob 26 Lut, 2005 16:56
Temat postu:
No wieć tak.......Sądze ze w tym wieku to o wiel za wcześnie i to prawda ze ponizej 15 roku zycia to przestepswo........A jesli tej dziewczynie chodziło tlyko o spędzenie nocy razem i gawedanie to spoko , ale nigdy niewiedomo do czego moze sie posunac znaczy wy..wiec em ciekawa co zrobisz?znaczy juz jest po fakcie ...Więc.....Moze nam opowiesz jak było i co zrobiłes??biggrinbiggrin Laughing
Gladiatorpl - Sob 26 Lut, 2005 20:09
Temat postu:
ta.... najlepiej to niech zamiesci filmik z calej nocy Very Happy ciekawosc to pierwszy stopien do piekla, a drugi to czytanie gazet typu brawo
Pawelek - Sro 16 Mar, 2005 22:24
Temat postu:
cześć, troche nie w pore ale odpisze dla ciekawskich co sie dzialo, no wiec udalo sie wszystko Smile, spalem u niej, rozmawialimsy o tym dlugo(stosunek) i jednak nie, chociaz ona bardziej chciala niz ja, poczawszy pod pocalunkow po cos bardziej chyba wiecie o co chodzi, ona mi a ja jej, to nam w zupelnosci narazie wystarczy, jestesmy szczesliwi z tego do dzisiaj, i powtarzalismy juz to nawet, chociaz zawsze jest maly strach... pozdrawiam i zycze duzo milosci w zyciu teraz i za pare(nascie?) lat :].

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group