Kinga napisał/a: |
A ja jeszcze radze sie upewnic że rodzice nie wroca wczesniej
Bo niektorzy rodzice to maja taka dziwną przypadłość wracania wczesniej ![]() (haaa znam to ![]() Tak wiec jesli jej rodzice wiedza ze masz u niej być to luz Ale jesli nie ... Tak wiec jakby woricli wczesniej to nawet jakbyscie nic nie robili to mielibyscie mega obskok zapewne |
Gladiatorpl napisał/a: |
a po 2 to radze nie uprawiac seksu bo wspolzycie z osoba ponizej 15lat (dziewczyna) to przestepstwo ![]() |
Gabrielen napisał/a: | ||
nawet, gdy on ma 14 lat? O___o |
Gladiatorpl napisał/a: | ||||
jezeli dziewczyna by poskarrzyla o takim wyczynie ![]() ![]() |
Tak ... wspołzycie z dziewczyną ponizej 15 lat jest przestepstwem ![]() I nikt sie nie bedzie pytać czy ona sama chciala czy ty chciales (teoretyzując) ![]() |
ajeczka11 napisał/a: |
Ej ludzie chyba juz dawno po sobocie (nike) ...WIęc nie trzeb chyba juz pisać![]() |
Himitsu napisał/a: |
Przykładowo, taki Hitler dawno w łeb sobie strzelił, a do dziś o nim mówią ![]() |
Wielka Łapa napisał/a: | ||
Tego jeszcze nikt nie udowodnił i dlatego. ![]() Mały OT. |
Tak ... wspołzycie z dziewczyną ponizej 15 lat jest przestepstwem ![]() I nikt sie nie bedzie pytać czy ona sama chciala czy ty chciales (teoretyzując) ![]() |
Gladiatorpl napisał/a: | ||
Dokladnie, i z takiego powodu jest coraz wiecej gejow ![]() |
ajeczka11 napisał/a: |
Nie wyobrażam sobie jakiś 12 latków całujących się...Poniżej 15? Sa tacy dziwacy?
Ja nie znam a ni nie slyszałam...Bleeeeee jak sobie pomyśle o tych gejach co oni robią to żygac się chce:/ ![]() ![]() |
panienka_wierzba napisał/a: |
A co do ludzi homoseksualnych? nie podoba sie? nie patrz, nie myśl. |
Cytat: |
Normalni ludzie tylko że z inną orientacją seksualną. |