Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - o mnie

aga_celtka - Nie 20 Lut, 2005 19:11
Temat postu: o mnie
Czesc mam na imie aga. jestem tutaj nowa. czytalam opowiedzi na pytania i podba mi sie ze mozna byc tutaj anonimowym i jeszcze ktos odpowiada na pytania.

Ja mam pytanie do dziewczyn. Mam 11 lat, chcialam sie zapytac czy jest wszystko u mnie wporzadku mam doscyc mocno wypchniete do gory miejsce intymne wargi sromowe mam widoczne wyraznie poprostu mam duze to na dole. ja zadko widze jakies inne dziewczyny nagolasa mam siosre ale mlodsza ma 5 lat a to sie nie liczy. Czy tez tak macie. Nie mam miesiaczki jeszcze. Pozdrawiam.
laniade - Nie 20 Lut, 2005 19:28
Temat postu: Re: o mnie
Nie znam sie na tym ale domyslam sie tego co tu opisalas. Mysle ze nie masz sie czego bac bo kazda dziewczyna ma inny wyglad narzadow plciowych. Jedna warga moze byc mniejsza druga wieksza, wiec nie martw sie!! Kwiat Kwiat Kwiat Love Love Love Wink Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing Surprised Surprised Very Happy Very Happy Very Happy Love Love Love Love Love
zazulita - Nie 20 Lut, 2005 19:54
Temat postu:
Ja też uważam, że nie powinnaś sie tym martwić. Myślę, że taka budowa nie powinna w niczym przeszkadzać. A tak po za tym witaj na forum Wink

P.S Laniade-czy nie za dużo tych buziek w twoim poście?? Rolling Eyes
Kicia91 - Nie 20 Lut, 2005 20:50
Temat postu:
Na poczatku praagnę Cie powitac he he.... Albo po prostu "Hejka Witaj na forum... mam nadzieje ze bedzie Ci tu fajnie he he "...

A co do twojego problemu...To wydaje mi sie że to chyba normalne... Chyba to nie jest z tak wic\doczne ze kazdy to spostrzeze wiec chyba nie ma sie czym martwic...
Moze z wiekiem to sie jakos wyrowna... Pozdrawiam i ppapa
ajeczka11 - Pon 21 Lut, 2005 14:33
aga_celtka napisał/a:
Czesc mam na imie aga. jestem tutaj nowa. czytalam opowiedzi na pytania i podba mi sie ze mozna byc tutaj anonimowym i jeszcze ktos odpowiada na pytania.

Ja mam pytanie do dziewczyn. Mam 11 lat, chcialam sie zapytac czy jest wszystko u mnie wporzadku mam doscyc mocno wypchniete do gory miejsce intymne wargi sromowe mam widoczne wyraznie poprostu mam duze to na dole. ja zadko widze jakies inne dziewczyny nagolasa mam siosre ale mlodsza ma 5 lat a to sie nie liczy. Czy tez tak macie. Nie mam miesiaczki jeszcze. Pozdrawiam.

Po pierwsze tak jak Kicia91 witaj miedzy nami forumowiczkami;)
Myślę ze z tobą wszystko oki...Każdy dojrzewa inaczej i jedni wcześnie a jedni późno ...To że nie masz okresu to nic...Przyjdzie pora: )))Czekaj cierpliwie
papaptki!!
Anonymous - Pon 21 Lut, 2005 18:04
Temat postu:
ajaczka, ty rozumiesz o co jej chodziło? :/

to, że jedne wargi sromowe wystają, to normalne. część kobiet tak ma i to nie są rzadne zaburzenia, czy coś. taka już uroda. Wink
laniade - Pon 21 Lut, 2005 18:22
Temat postu:
lubie te buzki, ale rzeczywiscie przesadzilam biggrin
Iśka - Pon 21 Lut, 2005 21:39
Temat postu:
ych... poofftopujmy jeszcze troche Razz

Aga_Celtka: "poprostu mam duże to na dole"... dobre, heh biggrin Wiesz, każdy ma inną urodę... jedni mają większy nos inni mniejszy, tak to juz jest Wink Tak samo z narządami płciowymi. To, że wargi wystają jest jak najbardziej naturalne i wporządku. Jeszcze będziesz dojrzewała i być może Twoj wygląd się trochę zmieni Wink
Aaa... no i witam Wink
kitka - Pon 21 Lut, 2005 22:09
Temat postu: ja wiem
wydaje mi sie ze kazda dziewczyna ma inna urode. ja np mam nachodzace na siebie i przylegajace wargi sromowe. a moja siostra ma 15 lat [ ja mam 12 ] juz nie . ma rozchylone. wiec to kwestia wieku i genow. nie wiem ja inne dziewczyny ale ja tak mam i tak uwazam. pozdrawiam
Anonymous - Wto 22 Lut, 2005 17:26
Temat postu:
Witam Agusiu.... Miło mi jest Ciebie powitać Smile

Co do twojego pytania to każdy rozwija sie inaczej, ma inny wygląd etc.

Ps. Ja jak zwyke jestem spóźniona i pisze to co inni Wink Ale taki już mój los..
Nike007 - Wto 22 Lut, 2005 17:33
Temat postu:
To ja tesh witam Cię serdecznie i ciesze się że jest ktoś z Poznania Kwiat
Co do tego drógiego nie mash czym się martwić a jeśli już sie bardzo ale to bardzo martwisz to idx do ginekologa lub poprostu porozmawiaj z mamą albo z panią od biologi Wink jesli mash dobry kontak Very Happy
Anonymous - Wto 22 Lut, 2005 17:48
Temat postu:
Boshe.... Ja bym nigdy nie porozmawiała o tym z babą od bioli czy przyrki :/ Najlepiej do kogoś doświadczonego ale i znajomego, z mamą by było najlepiej bo sama jest kobietą i wie troche o tych sprawach Razz
laniade - Wto 22 Lut, 2005 22:24
Mnie np nie podobają się moje narządy płciowe (są jakieś fioletowe nie wiem jak je pokaże chlopakowi przecież on ucieknie jak je zobaczy)

Pisze to w twoim temacie bo yego on dotyczy jak chcesz ja mam o tamponach to wejdz i napisz biggrinbiggrin buzki muuaaa Love Kwiat

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group