Mytax napisał/a: |
mam nastepujeacy problem. Mam 15 lat i jestem malo kobieca, nie mam w ogole piersi :-(. Nie wiem co z tym zrobic? Pomocy! Aha uprawiam sport konkretnie plywanie. Nigdy nie mialam zadnych problemow natury kobiecej.
Boje sie ze mi urosnie penis.... ups... wiem, ze to glupie, ale jestem takim babo chlopem. ![]() ![]() ![]() |
Wielka Łapa napisał/a: |
Słyszałem, że pływaczką może wyrosnąć członek |
Wielka Łapa napisał/a: |
może wyrosnąć członek, ale ty nie bierzesz żadnych hormonów i sterydów |
Cytat: |
tak wogole to chyba bajka, a nawet na pewno. |
Gabra napisał/a: | ||
|
altruista napisał/a: | ||||
wiec rozumiem ze jak duzo skacze, to wyrosna jej jeszcze skrzydla? Pieprzenie, ot co. Wieksze dawki hormonow moga nadac niektore cechy meskie, ale nie wyrosnie ci od tego czlonek, chyba ze na czole. |
Mytax napisał/a: |
mam nastepujeacy problem. Mam 15 lat i jestem malo kobieca, nie mam w ogole piersi :-(. Nie wiem co z tym zrobic? Pomocy! Aha uprawiam sport konkretnie plywanie. Nigdy nie mialam zadnych problemow natury kobiecej.
Boje sie ze mi urosnie penis.... ups... wiem, ze to glupie, ale jestem takim babo chlopem. ![]() ![]() ![]() |
Staniki push-ap są po to aby podtrzymywać piersi a nie je powiększać |
albo jeśli np. ktoś ją popchnie na ścianę(brzuchem do sciany) a tu takie wgięcie w staniku... |
Kinga napisał/a: | ||
![]() ![]() ![]() |
Aren napisał/a: |
Penis nie urośnie na pewno, dkoro o czymś takim myślicie to czemu np. nie zastanwiacie się czy urośnie wam ręka na nodze?! ![]() ![]() edit ![]() ![]() ![]() |
Mała napisał/a: |
gorzej jak ktos bedzie chcial ci wlozyc rece pod stanik ![]() nie ale pushup jest ok. |
sami10 napisał/a: |
najlepiej już teraz pędź do ginekologa albo pediatry . gdzieś czytałam że nawet jeżeli w wieku 13 lat nie ma się żednych obiawów dojrzewania to trzeba się skontaktować z lekarzem |
zygusia napisał/a: |
O ile miałaś miesiączkę to się nie przejmuj. Jesli nie to zapytaj mamy kiedy miała . Moze prprostu w genach masz zapisane że późno. A jeśli chodzi o biust to też się nie martw. Popatrz na młodziutkie łyżwiarki figurowe. Maja tak jak ty. Jeszcze masz czas;) |
Wielka Łapa napisał/a: | ||||
Są na świecie takie rzeczy, które się fizjologom nie śniły. ![]() |