Dzieci OnLine

Na luzie... - Konkurs na "Najlepszą fotografie miesiąca"

Inversja - Czw 24 Lut, 2005 15:39
Temat postu: Konkurs na "Najlepszą fotografie miesiąca"
Witam.
W porozumieniu z Kingą i Tenczim postanowiłem zoorganizować konkurs na "Najlepszą Fotografie miesiąca"(tj.marca)W konkursie chodzi oto aby zrobić jakąś piękną fotografie (nie może być ściągnięta z internetu)na dowolny temat. Jurorami w konkursie są Ja,Kinga i Tenczi.Gotowe prace prosze zamieszczać w postach.Zgłoszenia proszę składać w postach. Termin załaszania się upływa:28.II.2005r tj.w poniedziałek. Życzę miłego fotografowania!!
Akacja12 - Czw 24 Lut, 2005 15:52
Temat postu:
Dobry pomysł Smile. Ale ja nie mam skanera więc nie mam co umieszczać Smile.
Iśka - Czw 24 Lut, 2005 16:14
Temat postu:
Pomysł fajny, jednak mam kilka "ale"...
Pierwsze: d;aczego ten konkurs jest robiony w "o wszystkim"? Jak dla mnie ot powinno to byc w "fotografiach". Poza tym chciałabym powołać na sędziego (jeśli jest w ogole taka mozliwosc) Małej, bo ona tu jest naszym ekspertem od fotografiki i ona umie chyba najlepiej ocenic zdjecia zwlaszcza pod wzgledem technicznym. I myslę jeszcze, że dałeś za krótki okres na zgłaszanie się... tzn tak mi sie zdaje Wink
A tak poza tymi "ale" to się zgłaszam Razz
Kinga - Czw 24 Lut, 2005 16:19
Temat postu:
Mhym ... A Mała nie bedzie brała udziału ?
Inversja - Czw 24 Lut, 2005 16:19
Temat postu:
Iśka trafne uwagi.
Po pierwsze: zapomniałem że istnieje dział o fotografii
Po drugie: Zaraz wyśle PW do Małej zobaczymy co powie.
Po trzecie: Niewiedziałem do kiedy zrobić okres zagłaszania się więc na oko dałem do poniedziałku ale można przedłuży Wink
Iśka - Czw 24 Lut, 2005 16:25
Temat postu:
Kinga napisał/a:
Mhym ... A Mała nie bedzie brała udziału ?

O tym nie pomyslałam biggrin
Aragorn napisał/a:
Iśka trafne uwagi.
Po pierwsze: zapomniałem że istnieje dział o fotografii
Po drugie: Zaraz wyśle PW do Małej zobaczymy co powie.
Po trzecie: Niewiedziałem do kiedy zrobić okres zagłaszania się więc na oko dałem do poniedziałku ale można przedłuży

No to fajnie Wink
Inversja - Czw 24 Lut, 2005 16:36
Temat postu:
Kinga skoro będzie jurorem to by mogło być troszkę nie fer mi się wydaje ale niewiem jak wy uważacie.
Kinga - Czw 24 Lut, 2005 16:37
Temat postu:
Jesli bedzie jurorem to tym samym nie moze brać udzialu o chyba logiczne

EDIT : wiec po co ta ankieta ?
Inversja - Czw 24 Lut, 2005 16:52
Temat postu:
no włąśnie oniej ci mówiłem na gg. i nie=wiem jak ją usunąćSad
Anonymous - Czw 24 Lut, 2005 17:30
Temat postu:
a jak poznać że ktoś sam zrobił zdjęcie? hm???
Inversja - Czw 24 Lut, 2005 17:42
Temat postu:
Trzeba będzie mu uwierzyć.
Akacja12 - Czw 24 Lut, 2005 18:34
Temat postu:
Uwierzyć a to dobre biggrin. Jak możesz mnieć zaufanie do kogoś kogo na oczy nie widziałeś?
Inversja - Czw 24 Lut, 2005 19:13
Temat postu:
Dobra może inaczej. Niewiem. I chyba nikt się nie dowie póki ta osoba się nie przyzna że to nie ona zrobiła to zdjęcie tylko ściągneła z netu.
Kinga - Czw 24 Lut, 2005 19:14
Temat postu:
Przewertuje sie Smile Google etc ... wszystkiego sie nie znajdzie ale co poradzisz
Anonymous - Czw 24 Lut, 2005 20:25
Temat postu:
pozatym w mojej skromnej jury powinno być wybrane z ogółu a osobiście proponowałabym Małą [jeśli niezechce wziąść udziału w konkursie] dega chociaż nie wiem czy znajdzie czas i kogoś kto sie zna
Anonymous - Czw 24 Lut, 2005 20:40
Temat postu:
kradziejka napisał/a:
a jak poznać że ktoś sam zrobił zdjęcie? hm???

bedzie musiał napisac gdzie to zrobil,etc itd.
Ja sie bede uczyc niedługo robienia fotek na LOMO [dziad ruski] ale skanera nie mam wiec,tak jak gabrielen powiedziała-"Pupa!".
Anonymous - Czw 24 Lut, 2005 21:37
Temat postu:
i tak nie jestem przekonana bo ktoś da fote łąki i napisze to jest polana 8 km od bździejowa dolnego na zachód od kujawianki któa leży 13,5 km od rzeszowa i kto to sprawdzi? albo jakaś wieś przy granicy gdzie spędzał wakacje, nie zna sie wszystkich widoczków miejsc itd apozatym nie sposób sprawdzić cały net chyba że państwu sie wyraźnie nudzi
Mała - Czw 24 Lut, 2005 22:06
Temat postu:
chetnie moge byc jurorem, i jeszcze proponuje kradziejke, która zna sie troszke z innej strony, a sama fotografuje!!!
Smile
Kinga - Czw 24 Lut, 2005 22:07
Temat postu:
Ja bym proponowała wogole wybory zrobić na jurora bo tak czy siak to ja i Tenchion tak jakby z "lapanki" zostalismy wciagnięci Wink
Inversja - Pią 25 Lut, 2005 07:29
Temat postu:
Dobra więc będą demokratyczne wybory.
Piszczie w postach kto mam zostać jurorem później zliczy się głosy i powstanie werdykt. Sami proponujecie kto ma nim zostać.
ToJa - Pią 25 Lut, 2005 19:14
Temat postu:
To może lepiej zacznijcie od tego kto chce zostać jurorem, a nie kto ma zostać. To dalej będzie "łapanka" jak rzekła Kinga biggrin Niech zgłoszą się chętni i wtedy wybierzecie. Może ktoś woli brać udział w konkursie a nie być jurorem?
Poza tym mogę zrobić kategorię w albumie np. Konkurs i możecie tam fotki wrzucać. Ale zrobicie jak Wam wygodniej, bo może w postach łatwiej zamieszczać zdjęcia. Chociaż w albumie widać ile razy fotka oglądana, można oceniać, komentować...
Anonymous - Pią 25 Lut, 2005 19:16
Temat postu:
niech ktoś zrobi ankiete i napisze i sie ustali że można zaznaczać tylko np 2 czY tam 3 osoby i tyle i sie wybierze jury
Inversja - Pią 25 Lut, 2005 19:30
Temat postu:
Dobra to robimy tak jak radziła Toja. Chętni na jurorów proszę się zgłaszać. Zrobimy ankietę ja będziemy mieć chętnych. A ten album to niewiem jak chcecie wy zadecydujcie:)
Mała - Pią 25 Lut, 2005 19:52
Temat postu:
ja chce of korz:)na jurora
Anonymous - Pią 25 Lut, 2005 19:53
Temat postu:
mała dawaj ja zgłosze ciebie a ty mnie;)

więc chciałabym zgłosić kandydaturę Małej ponieważ zna sie na fachu;)
Inversja - Pią 25 Lut, 2005 20:00
Temat postu:
kradziejka ciebie też wpisać do ankiety??
Anonymous - Pią 25 Lut, 2005 20:03
Temat postu:
no tak:) ale myślałam że teges dobra nieważne zapisz i mnie
Mała - Pią 25 Lut, 2005 21:20
Temat postu:
a ja kradziejke zgłąszczam:P
i sie gubie<rotfl>
Kinga - Pią 25 Lut, 2005 21:31
Temat postu:
I mnieeem Razz biggrin
Anonymous - Pią 25 Lut, 2005 23:07
Temat postu:
kradziejka napisał/a:
pozatym w mojej skromnej jury powinno być wybrane z ogółu a osobiście proponowałabym Małą [jeśli niezechce wziąść udziału w konkursie] dega chociaż nie wiem czy znajdzie czas i kogoś kto sie zna

... i Ciebie. Mr. Green

Pomysł świetny, jestem za. Wink (ale sama sprzętu nie mam Sad)
Iśka - Sob 05 Mar, 2005 13:31
Temat postu:
Yyy... i co z tym konkursem? Jest czy nie ma? =(

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group