Dzieci OnLine

Na luzie... - Tak dawno mnie tu nie było...

Nyszka - Czw 24 Lut, 2005 19:09
Temat postu: Tak dawno mnie tu nie było...
Wróciłam. Czy na długo?
Chyba nie. Jestem teraz na innym forum, a dwa to dla mnie za dużo. Kiedy zobaczyłam ilość postów przeze mnie nie przeczytanych...łuchu (ponad 8tys.)
To wszystko mnie przerasta. Kiedy widze niektóre nick'i wracają wspomnienia.

Czy ktoś mnie jeszcze pamięta?
Chesterka - Czw 24 Lut, 2005 19:14
Temat postu:
Ja Ciebie nie pamiętam... :]
Nyszka - Czw 24 Lut, 2005 19:28
Temat postu:
Chesterka napisał/a:
Ja Ciebie nie pamiętam... :]

wątpię... przecież jesteś tu dopiero od września...
Anonymous - Czw 24 Lut, 2005 19:38
Temat postu:
Nyszka napisał/a:
Jestem teraz na innym forum, a dwa to dla mnie za dużo.

Khem... 2 fora = za dużo?? Confused O_o
Ja jestem zauserowany na (chyba) 6, planuję kolejne do kolekcji, i jakoś nie mam z tym żadnych problemów :]. Co jest takiego strasznego w dwóch forach na raz?
Idda - Czw 24 Lut, 2005 20:30
Temat postu:
Himitsu napisał/a:
Nyszka napisał/a:
Jestem teraz na innym forum, a dwa to dla mnie za dużo.

Khem... 2 fora = za dużo?? Confused O_o
Ja jestem zauserowany na (chyba) 6, planuję kolejne do kolekcji, i jakoś nie mam z tym żadnych problemów :]. Co jest takiego strasznego w dwóch forach na raz?

Co chcesz od biednej Nyszki??Może Ty masz rozsześciorzenie jaźni?? : P biggrin A co do tegpo,czy Cię pamiętam,to tak XD Z mojej zabawy w przeciwieństwa ^^ biggrin
Anonymous - Czw 24 Lut, 2005 20:40
Temat postu:
ja cie kojarze:]
powód? przeglądając forum przed zalogowaniem sie na dłuuugo ci wzięłam glana tego tego podpiciłam [podkradłam jakby ktoś nie rozumiał slangu] a potem sie zalogowałam i go wzięłam ale już go nie będe kraśćSmile
Anonymous - Czw 24 Lut, 2005 20:46
Temat postu:
Nyszka ja Cię pamiętam, ale zawsze myślałam, ze Myszka jesteś, ale co tam debil ze mnie, jak ja się cieszę , ze wruciłaś... duże piwo dla tej pani... ew. soczek =)
Anonymous - Czw 24 Lut, 2005 20:54
Temat postu:
Idda napisał/a:
Co chcesz od biednej Nyszki??Może Ty masz rozsześciorzenie jaźni??

Nic. Po prostu nie mogę pojąć, jakim cudem może sprawiać problem siedzenie na dwóch forach na raz.
A schizy to owszem, czasem je mam, ale nie aż tyle Mr. Green. Najwyżej 3 albo 4 Mr. Green.
Kinga - Czw 24 Lut, 2005 21:06
Temat postu:
Ja pamietam Smile
Gladiatorpl - Czw 24 Lut, 2005 21:39
Temat postu:
ja pamietam dobrze Nyszke Smile , mnie tez nie bylo dosc dlugo Smile
Anonymous - Czw 24 Lut, 2005 22:16
Temat postu:
Ja niestety nie znam Nyszki ale widziałam wiele jej postów i się ciesze że wróciła Smile
Nyszka - Pią 25 Lut, 2005 14:10
Temat postu:
Himitsu napisał/a:

Nic. Po prostu nie mogę pojąć, jakim cudem może sprawiać problem siedzenie na dwóch forach na raz.
A schizy to owszem, czasem je mam, ale nie aż tyle Mr. Green. Najwyżej 3 albo 4 Mr. Green.

No ale chyba mogę mieć problem opanowania dwóch? Już nie mówiąc o tym, że nie za bardzo mam czas siedzieć przy kompie...
Anonymous - Pią 25 Lut, 2005 14:33
Temat postu:
Nyszka napisał/a:
No ale chyba mogę mieć problem opanowania dwóch? Już nie mówiąc o tym, że nie za bardzo mam czas siedzieć przy kompie...

No cóż, owszem możesz... ja jednak i tak nie zrozumię, jak to jest możliwe Razz.
Bo prawda jest taka, że jeśli JA potrafię nie pogubić się w tylu forach, to nikt inny nie powinien mieć z tym problemu Razz.
ajeczka11 - Pią 25 Lut, 2005 16:08
Temat postu:
Himitsu napisał/a:
Nyszka napisał/a:

No cóż, owszem możesz... ja jednak i tak nie zrozumię, jak to jest możliwe Razz.
Bo prawda jest taka, że jeśli JA potrafię nie pogubić się w tylu forach, to nikt inny nie powinien mieć z tym problemu Razz.

Nio ja też jestem na kilku forach;-)
Nina2 - Pią 25 Lut, 2005 16:38
Temat postu:
Nina_006 się kłania Very Happy Jasne, że Cię pamiętam <tuli> <tuli> <cmok> <cmok> Mam nadzieję, że ty mnie również Wink
Witamy ponownie Wink
Anonymous - Pią 25 Lut, 2005 17:11
Temat postu:
Ja kojarze skądś ten Avatar.... ale to chyba miał ktos inny też taki...... Kraddziejka?! nie pamiętma :p ale ten nick tez gdzies mi się obił o... oczy :p
panienka_wierzba - Sob 26 Lut, 2005 11:45
Temat postu:
no ja Cie pamietam dziecko =]
pfy, 2 fora to nie duzo Wink jesli posty Cie przerastają naciśnij sobie u góry 'zaznacz wsyzstkie posyt jak przeczytane' będziesz miałą 0 nieprzeczytanych Wink
i bedziesz mogla zacząc od począktu hyhy
Sztona - Wto 08 Mar, 2005 11:01
Temat postu:
Ja cię pamiętam z Lodzi tej głupiej, beznadziejnej p*nie wyrażaj się*ej Lodzi. Czyli byłej mnie.
Pamiętam ten sławnny nieodmienny podpis. :****

Sztona

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group