dziewczyneczka napisał/a: |
A sama nie chce bo i tak wszystkie miejsca muszą być zapełnione i dowalą mi jakiegoś chłopaka:( |
Cytat: |
Ale znam ludzi z ktorymi jak sie nie siedzi to sie obrazaja |
dziewczyneczka napisał/a: |
Łatwo tak powiedzieć że 'poznasz chłpoaka". Później wszystkie dziewczyny w klasie będą mi dokuczać i gadać np. "idź do twojego chłopaka"itd. itp. A tak w ogóle jeśli nie mam koleżanki to z kim będe w pokuju? Z chłopakiem? Z kim będe szłam w parze? Z chłopakiem? U nas w klasie jest taki zwyczaj że każdy ciągle chodzi tylko ze swoją koleżanką z którą siedzi w autobusie
A do cheasterki klasa eska to klasa dzieci specjalnej troski:( Ostatnio musiałam z taką siedzieć. ![]() |
Gabrielen napisał/a: |
Dziewczyneczko, to co my Ci możemy poradzić na to, że boisz się innych ludzi? I co, chłopak gryzie, zje, zgwałci Cię przy wszystkich? O_o [sora poniosło mnie]
Poprostu siedź w domu, bo innego wyjścia z takiej sytuacji nie widzę. ![]() Ps. Zawsze można przespać wycieczkę... ![]() |
kabama napisał/a: |
tak jeszcze uważaj bo może obok ciebie usiąść wysłannik bin ladena i w polowie drogi sie wysadzi.... może również okazać się wampirem i wyssa z ciebie całą energie.... yyyy dobra starczy z głupimi żartami... ![]() ![]() a ty gladiator to masz kurna wybujana wyobraznie jak nie wiem... |
Gladiatorpl napisał/a: |
to akurat norma, ogolnie szkola rzadzi sie prawami dzungli ![]() ![]() ![]() ![]() |
ajeczka11 napisał/a: | ||
He he tobie to fajnie...Moja siosta(3 lat) nawet odlotowych agentek na jetixsie nie moze oglądać:/ Rodzice twierdzą ,ze robi sie przez to agrasywna...I wg. mnie jest! ![]() |
Gladiatorpl napisał/a: | ||
co do gwaltu jest to mozliwe, a najgorsze jest to ze ten chlopak moze okazac sie talibem ktory porywa dzieci dla tureckiego burdelu, a nauczycielka/opiekun moze z nim wspolpracowac, zanim wsiadziesz do autobusu musisz przemyslec wszelkie mozliwosci, wszystko sie moze zdarzyc. A jeszcze gorsze moze byc od taliba, jak ci wsadza goscia ktory nawija od rana do nocy o pokemonach lub o innych gownach............. raz takiego spotkalem i nie polecam nikomu Dziekuje za uwage, niech Bog was poblogoslawi |