Dzieci OnLine

O Forum - Takie tam pytanie.

Margo - Pią 25 Lut, 2005 19:56
Temat postu: Takie tam pytanie.
Od pewnego czasu obserwuje na forum jedną osobe a mianowicie jest to Aragorn. Co o nim sądzicie??
Anonymous - Pią 25 Lut, 2005 20:02
Temat postu: Re: Takie tam pytanie.
Margo napisał/a:
Od pewnego czasu obserwuje na forum jedną osobe a mianowicie jest to Aragorn. Co o nim sądzicie??

Nie bardzo rozumiem, jaki ma sens ten temat...
Poza tym, ładnie to tak obgadywać człowieka?? Oj nieładnie, bardzo nieładnie...
Gladiatorpl - Pią 25 Lut, 2005 20:04
Temat postu:
a tzn o co ci chodzi, moze najpierw powiedz co ty o nim sadzisz, bo nie bardzo wiadomo o co chodzi w temacie, czy zdziwilo cie jakies jego zachowanie czy co? Jezeli jest to temat bez zadnego celu to mozna odrazu zrobic temat o kazdym uzytkowniku, a jest ich ponad 1300 Smile
Chesterka - Pią 25 Lut, 2005 20:08
Temat postu:
eee....
buahahahahahahahahahahahahaha <pada na ziemię ze śmiechu i turla się tam i spowrotem, wstaje, poprawia ubranie i siada do komputerka>

Ekhm... ciekawe co na to Aragorn ;] Idę dać mu linka biggrin

Użytkownicy strzeżcie się, Margo może obserować każdego Twisted Evil

Ciekawe, czy mnie ktoś obserwuje Twisted Evil Razz
Inversja - Pią 25 Lut, 2005 20:13
Temat postu:
O kurde!! Jestem śledzony!!
Margo przesadziłaś trochę. Mnie śledzić?? Co ja jakiś wyrzutek jestem??Może z innej planety?
Gladiatorpl - Pią 25 Lut, 2005 20:14
Temat postu:
Chesterka napisał/a:
eee....
buahahahahahahahahahahahahaha <pada na ziemię ze śmiechu i turla się tam i spowrotem, wstaje, poprawia ubranie i siada do komputerka>

Ekhm... ciekawe co na to Aragorn ;] Idę dać mu linka biggrin

Użytkownicy strzeżcie się, Margo może obserować każdego Twisted Evil

Ciekawe, czy mnie ktoś obserwuje Twisted Evil Razz

no pewnie, obserwuje wszelkie twoje posty, dzien i w nocy.......... Twisted Evil
Anonymous - Pią 25 Lut, 2005 20:21
Temat postu:
Ludzie!! Robimy forumowego Big Brothera!!!!!!!!!! biggrin
Inversja - Pią 25 Lut, 2005 20:24
Temat postu:
A Margo będie wielkim bratem Twisted Evil
Chesterka - Pią 25 Lut, 2005 20:24
Temat postu:
Och nie! Tylko nie to! Muszę się ukryć! I moje posty! Chodźcie do mnie malutkie, wszystkie jesteście? 521...522...523... wszystkie biggrin Idziemy się ukryć, ale nie powiem gdzie Razz

A może tak oko za oko? Twisted Evil Ja w końcu też Cię mogę poobserwować Razz Strzeż się!
Kinga - Pią 25 Lut, 2005 20:31
Temat postu:
Temat mnie rozbroił ... Haaah Smile
A btw ... moze autorka pwoie co mial on dokladniej oznaczac ?
Chesterka - Pią 25 Lut, 2005 20:35
Temat postu:
Big Brother Dzieci Online?
A kto będzie Kenem i Frytką? :> Najbardziej szajską "parą" w mediach?
Anonymous - Pią 25 Lut, 2005 20:37
Temat postu:
Chesterka napisał/a:

Weźmy kogoś z forum Bravo. ;>
Inversja - Pią 25 Lut, 2005 20:39
Temat postu:
Dobra chcecie to zakładamy forumowego Big Brothera. Będziemy śledzić posty post po poście a wielkim bratem będzie.... Margo
Gladiatorpl - Pią 25 Lut, 2005 20:41
Temat postu:
Gabrielen napisał/a:
Chesterka napisał/a:

Lepiej nie, na forum bravo (czemu ludzie pisza to z duzej? Smile ) jescze by sie poklócili o role Twisted Evil
Anonymous - Pią 25 Lut, 2005 20:47
Temat postu:
Gladiatorpl napisał/a:
Gabrielen napisał/a:
Chesterka napisał/a:

Lepiej nie, na forum bravo (czemu ludzie pisza to z duzej? Smile ) jescze by sie poklócili o role Twisted Evil

No to można zrobić casting. Razz Kto pokaże więcej - przechodzi. <rotfl>

A pisze się z dużej, bo to tytuł gazety (a te ma sie w zwyczaju pisać z dużej litery). ;P
Inversja - Pią 25 Lut, 2005 20:48
Temat postu:
Gabrielen może casting zrobimy na forum o wszystkim??
Jeżeli to jest realna propozycja:-D Bo to jest doble tylko trza wybrać wielkiego brata/siostre
Gladiatorpl - Pią 25 Lut, 2005 20:49
Temat postu:
Gabrielen napisał/a:
Gladiatorpl napisał/a:
Gabrielen napisał/a:
Chesterka napisał/a:

A pisze się z dużej, bo to tytuł gazety (a te ma sie w zwyczaju pisać z dużej litery). ;P

W takim razie jak chce wybierac Frytke
A co do duzej litery, to nie uczyli cie o tym ze wyjatek potwierdza regule? Smile
Noid - Pią 25 Lut, 2005 20:51
Temat postu:
Forumowy Big Brother... tego jeszcze chyba swiat nie widzial Mr. Green
Chesterka - Pią 25 Lut, 2005 20:52
Temat postu:
Hej, zróbmy to na Twój Wolny Czas!!! ;] Idę zrobić topic Twisted Evil
Anonymous - Pią 25 Lut, 2005 20:52
Temat postu:
Gladiatorpl napisał/a:
Gabrielen napisał/a:
Gladiatorpl napisał/a:
Gabrielen napisał/a:
Chesterka napisał/a:

W takim razie jak chce wybierac Frytke
A co do duzej litery, to nie uczyli cie o tym ze wyjatek potwierdza regule? Smile

Uhaha, a ja moge Kena. ;> (grunt, żeby się dostać, to pomalowane paznokcie).

Cytat:
tego jeszcze chyba swiat nie widzial

To zobaczy. ;>
Anonymous - Pią 25 Lut, 2005 21:07
Temat postu:
ej co chcecie aragorn ma fanke która poprostu czuje potrzebe poinformowania o tym świata a wy sie nabijacie
nie ladnie z cudzych uczućbiggrin
Gladiatorpl - Pią 25 Lut, 2005 22:15
Temat postu:
racja, to jest poprostu chamstwo Razz
Anonymous - Pią 25 Lut, 2005 23:09
Temat postu:
Świnie są z nas.
Gladiatorpl - Pią 25 Lut, 2005 23:14
Temat postu:
margo jezeli zabujalas sie w Aragornie, to nie masz sie czego wstydzic normalna sprawa.
Aragorn porozmawiaj ladnie z kolezanka, zachowuj sie ladnie bo tak nie wypada
Anonymous - Sob 26 Lut, 2005 09:34
Temat postu:
Gladiatorpl napisał/a:
margo jezeli zabujalas sie w Aragornie, to nie masz sie czego wstydzic normalna sprawa.

No cóż, wiele dziewczyn sądzi, że Mortensen jest przystojny, więc nie dziwota biggrin.
...
...
Aaaa, chodziło Ci o naszego forumowego!! A to drobna pomyłka Mr. Green.

PS. Widzę, że pomysł naszego forumowego phpB(ig)B(rother) podchwycił... jako pomysłodawca oczekuję od forumowiczów jakiejś zapłaty za to, czy premii - obojętnie Mr. Green.
Anonymous - Sob 26 Lut, 2005 10:08
Temat postu:
Hah, jak się dopomina to trzeba składkę zrobić. Smile
Anonymous - Sob 26 Lut, 2005 10:12
Temat postu:
Gabrielen napisał/a:
Hah, jak się dopomina to trzeba składkę zrobić. Smile

Spokojnie, spokojnie - nie tak szybko :]. Jeszcze się nie zastanowiłem nad formą zapłaty :]. A może wystarczy mi całus od którejś z forumowiczek?? Mr. Green
Chociaż, jak już zrobicie tą składkę, to czemu nie. ;P
Anonymous - Sob 26 Lut, 2005 10:33
Temat postu:
Jednak składka? xP
Anonymous - Sob 26 Lut, 2005 10:46
Temat postu:
Himitsu napisał/a:
Gladiatorpl napisał/a:

No cóż, wiele dziewczyn sądzi, że Mortensen jest przystojny, więc nie dziwota biggrin.

Bo jest =P... co do nagrody... jesli sie zgodzi ta co ma się zgodzić to ja jestem Za, a jak nie to składka na Himitsu =) wszystkich uczestników wpisowe biggrin
Anonymous - Sob 26 Lut, 2005 10:56
Temat postu:
elfkaNenar napisał/a:
Himitsu napisał/a:
Gladiatorpl napisał/a:

Bo jest =P... co do nagrody... jesli sie zgodzi ta co ma się zgodzić to ja jestem Za, a jak nie to składka na Himitsu =) wszystkich uczestników wpisowe biggrin

O ile będzie "za". Bo jak się nie zgodzi to bu.... Sad Moje pienionszki. Sad
Anonymous - Sob 26 Lut, 2005 10:57
Temat postu:
elfkaNenar napisał/a:
składka na Himitsu =) wszystkich uczestników wpisowe biggrin

HAHA!! Wiedziałem!! Gdzie się nie pojawię, to jestem uwielbiany!! HAHA!! I am the bestest!! biggrin
elfkaNenar napisał/a:
co do nagrody... jesli sie zgodzi ta co ma się zgodzić to ja jestem Za

Hmm... ale ja nie miałem nikogo konkretnego na myśli Razz. Więc jestem otwarty na wszelkie propozycje Mr. Green.
Ja pierdykam, takich schizów nie miałem, odkąd podawałem się za elfiego maga ;P. Czyli od dawna ;P.
Anonymous - Sob 26 Lut, 2005 11:02
Temat postu:
Himitsu napisał/a:

Hmm... ale ja nie miałem nikogo konkretnego na myśli Razz. Więc jestem otwarty na wszelkie propozycje Mr. Green.

Pomyśl trzy razy zanim to powiesz. ;P ;>
Anonymous - Sob 26 Lut, 2005 11:06
Temat postu:
O podają wiadomości z forum <<Tłumy forumowiczek życzają się na niejakiego Himitsu i zaczynają go całować... słychać tylko jego głos "Prosze się nie pchać, dla każdego starczy" czy to już koniec świata, naszgo forum? Czy Himitsu przeżyje? O tym w wiadomosciach o 12>> Cool
Anonymous - Sob 26 Lut, 2005 11:13
Temat postu:
OKej, nagroda była biggrin.
Teraz czas na jakąś premię biggrin (ale ja zachłanny, haha biggrin).
Anonymous - Sob 26 Lut, 2005 11:21
Temat postu:
No cóż to trzeba czekać na wiadomości o 12 =) tylko bonus oczywiscie w wykonaniu forumowiczek?
Anonymous - Sob 26 Lut, 2005 11:27
Temat postu:
Hmm... no czemu nie Cool. Jeśli tylko się im nie znudzę Mr. Green.
Taa, jasne, taki uwielbiany gość jak ja miałby się komuś znudzić?? Niemożliwe Laughing.

(Heh, nie ma to jak dobre rozpoczęcie dnia z żartami Razz. Dobre na poprawę humoru Smile.)
Anonymous - Sob 26 Lut, 2005 12:08
Temat postu:
<<titititititi wiadomości z forum godzina 12, tu Elfka Nenar nadajemy z nieznanej ulicy na której leży Himitsu [z oddali słychać "A bonuuus? A bonuuus?"] jak widać na załączonym obrazku temu panowi się podbała nagroda... nie zaraz popatrzmy tłumy forumowiczek usłyszały błagalne wołania Himitsu, to nie możliwe- wracają się. Biegną i ustawiają się w kolejce, zeby dać bonusa Himitsu. Jeszcze parę takich akcji i trzeba będzie zrobić przeszczep policzka i tak uczestnicy BB będą musieli zrobić zrzutkę... przecież skóra tez się przeciera. Żegnam państwa większych sensacji nie mamy... oprócz tego, zę Aragorn jest coraz bardziej dziwniejszy, czyżby się bał? Prosimy o wywiad dla naszych telewidzów>>
Inversja - Sob 26 Lut, 2005 12:39
Temat postu:
Tu Aragor. Wysłannik telewizji Forum Dziecionline. Chciałbym zadać pytanie elfce. O co ci chodziło ze słowami Aragorn staje się soraz dziwniejszy??
Anonymous - Sob 26 Lut, 2005 12:40
Temat postu:
Kryje się po ciemnych uliczkach i szepcze coś o tym, ze się boi Margo =)... ale ja mam głupawę
Inversja - Sob 26 Lut, 2005 12:42
Temat postu:
Czy ja mam prawo nie mieć urazu psychicznego!! Jak tylko dowiedziałem się że byłem (może jestem obserwowany) przez jakąś kolejną napaloną nastke to normalnie z krzesła spadłem!! I przezto mam uraz psychiczny!!
Kinga - Sob 26 Lut, 2005 16:52
Temat postu:
Aragorn napisał/a:
Czy ja mam prawo nie mieć urazu psychicznego!! Jak tylko dowiedziałem się że byłem (może jestem obserwowany) przez jakąś kolejną napaloną nastke to normalnie z krzesła spadłem!! I przezto mam uraz psychiczny!!

Prosze państwa ... pan Aragorn przyznaje sie do wielu zwiazkow z kobeitami ( i nie tylko )
Przyznaje sie takze ze ma kolejną napaloną nastke na karku ...

O tym co "napalona nastka" ma zamiar zrobic dowiemy się w następnym specjalnym wydaniu naszych wiadomosci

Mówila dla was Kinga Razz

<lolz>

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group