Margo napisał/a: |
Od pewnego czasu obserwuje na forum jedną osobe a mianowicie jest to Aragorn. Co o nim sądzicie?? |
Chesterka napisał/a: |
eee....
buahahahahahahahahahahahahaha <pada na ziemię ze śmiechu i turla się tam i spowrotem, wstaje, poprawia ubranie i siada do komputerka> Ekhm... ciekawe co na to Aragorn ;] Idę dać mu linka ![]() Użytkownicy strzeżcie się, Margo może obserować każdego ![]() Ciekawe, czy mnie ktoś obserwuje ![]() ![]() |
Chesterka napisał/a: |
Big Brother Dzieci Online?
A kto będzie Kenem i Frytką? :> Najbardziej szajską "parą" w mediach? |
Gabrielen napisał/a: | ||
Weźmy kogoś z forum Bravo. ;> |
Gladiatorpl napisał/a: | ||||
Lepiej nie, na forum bravo (czemu ludzie pisza to z duzej? ![]() ![]() |
Gabrielen napisał/a: | ||||||
No to można zrobić casting. ![]() A pisze się z dużej, bo to tytuł gazety (a te ma sie w zwyczaju pisać z dużej litery). ;P |
Gladiatorpl napisał/a: | ||||||||
W takim razie jak chce wybierac Frytke A co do duzej litery, to nie uczyli cie o tym ze wyjatek potwierdza regule? ![]() |
Cytat: |
tego jeszcze chyba swiat nie widzial |
Gladiatorpl napisał/a: |
margo jezeli zabujalas sie w Aragornie, to nie masz sie czego wstydzic normalna sprawa. |
Gabrielen napisał/a: |
Hah, jak się dopomina to trzeba składkę zrobić. ![]() |
Himitsu napisał/a: | ||
No cóż, wiele dziewczyn sądzi, że Mortensen jest przystojny, więc nie dziwota ![]() |
elfkaNenar napisał/a: | ||||
Bo jest =P... co do nagrody... jesli sie zgodzi ta co ma się zgodzić to ja jestem Za, a jak nie to składka na Himitsu =) wszystkich uczestników wpisowe ![]() |
elfkaNenar napisał/a: |
składka na Himitsu =) wszystkich uczestników wpisowe ![]() |
elfkaNenar napisał/a: |
co do nagrody... jesli sie zgodzi ta co ma się zgodzić to ja jestem Za |
Himitsu napisał/a: |
Hmm... ale ja nie miałem nikogo konkretnego na myśli ![]() ![]() |
Aragorn napisał/a: |
Czy ja mam prawo nie mieć urazu psychicznego!! Jak tylko dowiedziałem się że byłem (może jestem obserwowany) przez jakąś kolejną napaloną nastke to normalnie z krzesła spadłem!! I przezto mam uraz psychiczny!! |